0
0 reviews

Adria Harmony Hotel 3*

Čanj, Crna Gora
od 25€ / Po noći

Hotel ADRIA se nalazi u mirnijem delu prelepe biserne obale Čanj. Udaljenost od mora je svega 100-tinak metara. Samim položajem, hotel predstavlja tiho i izolovano mesto za pravi harmoničan odmor i rekreaciju.

Hotel poseduje tri zvezdice. Dočekaće vas prijatno i ljubazno osoblje koje će se potruditi da vaš boravak bude što prijatniji. Hotel raspolaže sa 47 standardnih i lux soba, različite strukture ( 1/1, 1/2, 1/3, 1/4, duplex sobe) koje čine kapacitet od 150 ležaja. Sve sobe su klimatizovane i imaju terase sa garniturom, kao i sopstvena kupatila. Opremljene su sa SAT/TV, internetom i frižiderom. Sobe gledaju na more, panoramski deo Čanja i okolinu. Prilagođene su i pogodne za boravak različitih struktura turista. Porodičnog su karaktera, a pritom su odgovarajuće i za boravak grupa .
U restoranu je u ponudi doručak i večera na bazi švedskog stola, kao i mogućnost doplate ručka. Ponuda uključuje raznoliki izbor jela kako domaće tako i mediteranske kuhinje. Vrhunsko osoblje će se potruditi da sve bude po vašem ukusu. Na meniju su svakog dana u ponuda supa/čorba, 4 glavna jela, širok izbor priloga, kao i razne salate i dezerti.

Ono što čini hotel “ADRIA” jednim prijatnim mestom za ugodan boravak i odmor su prostori u okviru hotela: bliblioteka u okviru recepcije, restoran, letnja bašta i dečije igralište, koje nam posebno daje na značaju kod naših najmlađih gostiju.

adriahotelcanj.com

CENOVNIK ZA 2023.

Tip sobe Broj osoba 01.06.-21.06. 21.06.-11.07. 11.07.-26.08. 25.08.-09.09. 09.09.-30.09.
Standard dvokrevetna soba* 1-2 25 30 36 30 25
Standard trokrevetna soba* 3-3 25 30 36 30 25
Standard četvorokrevetna soba* 4-4 25 30 36 30 25
Cene iznad* su izražene u evrima po osobi i sa uslugom polupansion bez korišćenja spa.
Standard dvokrevetna soba** 1-2 29 35 41 35 29
Standard trokrevetna soba** 3-3 29 35 41 35 29
Standard četvorokrevetna soba** 4-4 29 35 41 35 29
Cene iznad** su izražene u evrima po osobi i sa uslugom polupansion sa korišćenjem spa.
Lux dvokrevetna soba*** 1-2 32 39 46 39 32
Lux trokrevetna soba*** 3-3 32 39 46 39 32
Lux četvorokrevetna soba*** 4-4 32 39 46 39 32
Cene*** su izražene u evrima po osobi i sa uslugom polupansion sa korišćenjem spa.

U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• korišćenje klima uređaja,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje plaćaju se na recepciji i za odrasle iznose 1 evro, deca od 12-18 godina plaćaju 0,5 evra, deca do 12 godina ne plaćaju,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50% u post/pred sezoni, odnosno 80% u sezoni.

POPUSTI

  • Dvoje dece 4-7 god. u pratnji 2 odrasle osobe , jedno dete gratis, drugo dete plaća 70%
  • Dete 4-7 god. plaća 50% od cene, na zajedničkom ležaju
  • Dete 4 – 12 god. sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi plaća 80% od cene
  • Deca 7-12 god. plaćaju po 70% od cene uz sopstveni ležaj
  • Deca do 4 god. imaju besplatan boravak u hotelu

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking za goste hotela je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Zatvoreni bazen ne mogu koristiti deca do 12 godina, a deca od 12-18 godina mogu ga koristiti isključivo u pratnji jedne odrasle osobe. Otvoreni bazen mogu koristiti svi.
• Saunu mogu koristiti isključivo punoletne osobe.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele