0
0 reviews

Adria Hotel 4*

Neum, Bosna i Hercegovina
od 27€ / Po noći

Hotel Adria Neum (luksuzni apartmani, sobe) sa 4 zvezdice, jedno je od najlepših turističkih zdanja u Neumu, a nalazi se uz samu morsku obalu. U ponudi hotela nalazi se restoran, sale za sastanke, koktel bar, a uslužno osoblje u svakom će se trenutku pobrinuti da se osećate kao kod kuće. Osim za ugodan odmor, kapaciteti hotela Adria na raspolaganju su Vam i za održavanje kongresa, seminara, poslovnih sastanaka, ali i raznih svečanosti. Hotel je otvoren tokom cele godine.

Smešten je na 100 metara od plaže i na 60 km od Dubrovnika.
Sve smeštajne jedinice sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

U hotelskom restoranu služe se raznovrsna lokalna i internacionalna jela. Sve sobe i apartmani imaju klima uređaje, minibar, TV, telefon i balkon s pogledom na more. Moderno dizajniran i udoban nameštaj je karakteristika naših soba i uveliko doprinosi ugodnoj atmosferi. Boravak u našem hotelu će vam učiniti ugodnim i sobna posluga koja je dostupna u svako doba dana.

Osoblje hotela može da pomogne gostima pri organizovanju izleta do Dubrovnika, Korčule, Međugorja ili vodopada Kravica. Okolina je idealna za bavljenje brojnim aktivnostima kao što su vožnja bicikla, ronjenje i pecanje.

Aerodrom Dubrovnik je udaljen 85 km. U okviru objekta postoji besplatan parking na otvorenom. Parking u obezbeđenoj garaži na raspolaganju je uz doplatu.

www.hoteladria-neum.com

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 01.05.-31.05. 01.06.-24.06. 24.06.-09.07. 08.07.-26.08. 26.08.-09.09. 09.09.-30.09. 01.10.-31.10.
Dvokrevetna LUX soba pogled balkon/more 2+1 31 33 38 43 38 33 31
Trokrevetna LUX soba pogled balkon/more 3+1 29 31 35 40 35 31 29
Četvorokrevetni LUX apartman pogled balkon/more 4+1 26 29 33 38 33 29 26

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuju polupansion.

*Minimalan boravak 2 noći


U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
 • organizaciju putovanja i usluge turističke agencije.

U cenu nije uključeno

 • prevoz,
 • međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • fakultativni troškovi

Doplate

 • Doplata za pun pansion iznosi 5 € po osobi/danu
 • Boravišna taksa iznosi 1€ po osobi/danu

Sve lux sobe i lux apartmani su opremljeni sa:

 • LCD SAT-TV
 • Klima uređaj
 • Telefon
 • Pristup Wi-Fi internetu
 • Mini bar
 • Fen za kosu

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2- poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu automobilom potreban je zeleni karton.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
BOSNA I HERCEGOVINA

Preporučujemo hotele