0
0 reviews

Aleksandar Hotel 4*

Rafailovići, Crna Gora
od 25€ / Po noći

Elegantan hotel Aleksandar nalazi se pored peščane plaže u Rafailovićima. U ponudi su moderno uređene sobe i apartmani sa besplatnim WiFi internetom i velnes centar sa saunom, turskim kupatilom i salom za fitnes. Privatna plaža je na raspolaganju ispred objekta. Centar Budve je udaljen 5 km.

U hotelskom restoranu služe se specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje. Možete se takođe opustiti u baru. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo i opremljene su klima-uređajem, LCD TV-om sa kablovskim kanalima i mini-barom.

U okviru objekta gosti mogu rezervisati masažni tretman ili iznajmiti automobil.

Plaža duga 2 km proteže se do Bečića, gde su smešteni barovi na plaži. Više noćnih klubova i barova nalaze se u Budvi.

Autobusi gradskog prevoza staju na 300 metara od objekta, na svakih 15 minuta. Autobusi saobraćaju do ostrva Sveti Stefan, do Budve i do plaže Jaz.

Aerodrom Tivat je udaljen 24 km od hotela Aleksandar, koji na zahtev nudi uslugu prevoza.

www.hotel-aleksandar.me/

Cenovnik 2023.

Tip sobe 01.03.-30.04. 01.05.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.12.
Dvokrevetna soba pogled ulica 33 50 75 100 75 33
Dvokrevetna soba pogled more, Francuski balkon 38 55 90 115 90 38
Dvokrevetna soba pogled more, terasa 40 60 100 125 100 40
Četvorokrevetni apartman pogled ulica 25 35 63 83 63 25
Četvorokrevetni apartman pogled more, terasa 33 40 75 93 75 33

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuju noćenje sa doručkom.


U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
 • korišćenje SPA centra: sauna, teretana i tursko kupatilo
 • troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

Doplate

 • Boravišna taksa i osiguranje:
  • za odrasle iznosi 1 € taksa i 0.5€ osiguranje,
  • deca od 12-18 godina plaćaju 0.5€ taksu i 0.5€ osiguranje, a
  • deca do 12 godina 0.5 € po danu,
 • Doplata za polupansion iznosi 20 evra po osobi po danu,
 • Jedna osoba u dvokrevetnoj sobi plaća 75% od cene.

Popusti

 • Deca do 2 godine gratis,
 • Treća osoba na pomoćnom ležaju ima popust od 25%.

Uslovi plaćanja

Plaćanje akontacije od 30% u roku od 7 dana od prijema računa. Ostatak uplate potrebno je izvršiti najkasnije 5 dana pre dolaska u hotel.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Javni parking u blizini se naplaćuje.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele