0
0 reviews

Ammon Zeus Hotel 4*

Halkidiki-Kasandra, Kalitea, Grčka
od 97€ / Po noći

Lokacija:
Hotel se nalazi u blizini ostataka antičkog svetilišta posvećenog Ammon Zeusu. Na samo par minuta hoda od mesta Kalitea. Najveći i najpoznatiji klubovi nalaze se na nekoliko stotina metara od hotela. Hotel je kompletno renoviran 2018. godine.

Plaža:
Hotel je smešten na peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatne, na plaži uz doplatu (oko 20 eur set uz konzumaciju pića). Iznajmljivanje peškira uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, parking (uz doplatu -20 eur dnevno u okviru kompleksa ili 10 ue dnevno preko puta hotela), room service,rent-a-car, prodavnica i mini market u blizini hotela, bar na plaži i bar na bazenu, minu klub za decu (4-12god.), teretana (besplatno), aerobik i joga (besplatno), časovi ronjenja (uz doplatu)

Sobe:

Hotelski kompleks raspolaže sa 126 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu, frižider, krevetac (na upit, bez doplate), telefon, klima uređaj i SAT TV.

Deluxe sobe pogled vrt površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i  dodatni ležaj.

Deluxe sobe pogled more površine oko 20 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i  dodatni ležaj.

Premium deluxe sa pogledom na vrt površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna ležaja i  dodatni ležaj.

Premium deluxe sa pogledom na more površine oko 21 m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže dva standardna ležaja ili francuski ležaj i  dodatni ležaj.

Premium dvosobne deluxe svite sa pogledom na more površine oko 45 m², nalaze na poslednjem spratu i namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe. Sastoje se od dnevnog boravka (sa sofom na rasklapanje) i spavaće sobe (opremljene sa dva standardna ležaja).

Usluga:

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom sa mogućnošću doplate za polupansion (18eur po osobi po danu za odrasle i 9eur za decu 2-12 godina). Obroci se služe po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 02.06.-15.06. 16.06.-29.06. 30.06.-20.07. 21.07.-19.08. 20.08.-09.09. 10.09.-23.09.
Delux soba pogled bašta 2+1 97 114 126 137 126 97
Delux soba pogled more 2+1 125 148 161 174 161 125
Premium pogled more 2+1 140 160 177 191 177 140
Penthouse duplex 2+2 201 237 265 288 265 201
3. osoba popust 70% 70% 70% 70% 70% 70%
Dete do 11.99 godina besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
3. i 4. osoba u dupleksu besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuju noćenje sa doručkom.


 

U cenu je uračunato

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uračunato

  • Organizovan prevoz
  • Invidualni troškovi putnika
  • Fakultativni izleti

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen besplatan privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti