0
0 reviews

Apartmani Alpska Perla 3*

Cerkno, Slovenija
od 190€ / Po noći

Zelene doline, sunčane visoravni, prostrane šume, tajanstveni vrhovi i raskošni pogledi. Prekrasna sela, netaknuta priroda, bogata kulturna baština i dobri ljudi.

Cerkno i okolina nude bogat izbor aktivnosti, kako leti tako i zimi. Kako je tokom zime Cerkno najveća atrakcija i najmoderniji skijaški centar u Sloveniji, tako je izbor ljetnih aktivnosti još bogatiji.

Sve ljubitelje prirode i planinarenja i sve one koji žele pobjeći od gradske vreve, idealno rešenje je  skijaški centar Cerkno i Aparmani Alpska Perla. U ponudi su 6 moderno opremljenih apartmana. Možete uživati u netaknutoj prirodi, branju šumskog voća, planinariti na Blegoš, Porezen, do sela Davča … U svim apartmanima su dva TV prijemnika (osim u APP I), telefonski aparat, perilica posuđa, štednjak s pećnicom, štapni mikser, fen za kosu, toster, hladnjak sa zamrzivačem …

APARTMAN I
(2 – 4 osobe, 50,50 m2)
Ima moderno opremljenu kuhinju, spavaću sobu (2 ležaja), u dnevnoj sobi dva dodatna ležaja (sofa na razvlačenje).

APARTMAN II
(4 – 6 osoba, 58,50 m2)
U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), kuhinja s dnevnom sobom s dodatnim ležajem i kupaonicu s WC-om, u gornjem delu se nalazi spavaća soba (2 ležaja) s dodatnim ležajem.

APARTMAN III
(4 – 8 osoba, 79,50 m2)
U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), moderno opremljena kuhinja s dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, kupaonica, u gornjem delu se nalazi spavaća soba (2 ležaja) i sofa na razvlačenje, kupatilo.

APARTMAN IV
(4 – 8 osoba, 73,00 m2)
U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), moderno opremljena kuhinja s dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, kupatilo, u gornjem delu se nalazi spavaća soba (2 ležaja) i sofa na razvlačenje, kupatilo.

APARTMAN V
(6 – 10 osoba, 99,00 m2)
U donjem delu nalazi se spavaća soba (2 ležaja), moderno opremljena kuhinja s dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, odvojen WC i kupatilo s kadom, u gornjem delu nalazi se velika spavaća soba s četiri ležaja (dva odvojena ležaja i bračni krevet), sofa na razvlačenje, klupski stolić i kupatilo.

APARTMAN VI
(7 – 11 osoba, 103,00 m2)
U donjem delu nalazi se spavaća soba s tri ležaja, moderno opremljena kuhinja s dnevnom sobom u kojoj se može razvući sofa, kupatilo, u gornjem delu nalazi se spavaća soba s četiri ležaja (dva odvojena ležaja i bračni krevet), sofa na razvlačenje, klupski stolić i kupaotilo.

Gastronomija predstavlja važan deo ponude. Ideja je da se ponuditi nešto drugačije, a dostupno svakome.

Jela koja su u poundi inspirirana su lokalnom tradicijom i pripremljena su po receptima starijih generagija. Naglasak je stavljen na tradicionalna jela s modernim ukusom!

Restoran Alpska perla nalazi se na 1291 m nadmorske visine i u ponudi ima velik izbor jela prilagođen alpskom doživljaju. Možete li zamisliti nešto ljepše od sedenja na terasi alpskog restorana, uživanja na suncu, pogledu na Triglav, te uz sve to probati nevjerojatna jela u prijatnom društvu?

Ljudi saune koriste već od pamtiveka za opuštanje tela i duha.

Glavna svrha saune je znojenje i posledično pregrejavanje tela. Na taj način iz organizma uklanjamo štetne stvari, regulišemo metabolizam, čistimo kožu, jačamo imunološki sistem, poboljšamo san i raspoloženje.

Kulturna baština izuzetne vrednosti, očaraće vas u svoj svojoj raznolikosti, a pre svega u jedinstvenomm izražavanju pojedinih likova, dijalekata i umetnosti.

Neka vas pojedinačni likovi odvedu u različite priče. Doživite dane fašnika u njihovoj celosti, veselju i ludosti. Stavite masku i budite ono što želite.

Ulaskom u arheološki park Divje babe zakoračit ćete na put muzičke istorije. Dozvolite zvuku muzike iz neandertalske flaute da vas vodi skrivenim mestima Cerkljanske regije.

U pećini iznad slikovite reke Idrijce prije 55.000 godina, neandertalac je s kamenim oruđem u kosti mladog jamskog medvjeda izbušio tri jednake rupice. I? I onda je iz kosti proizveo jednostavnu melodiju.

Pomoću zvukova koji su se širili pećinom, prešao je granicu od životinjskog nagona prema višoj svesti. Mogućnost stvaranja melodije pružila mu je stvaralačku duhovnost.

https://www.hotel-cerkno.si/hr/dom-alpska-perla.html

CENOVNIK 2022/23.

Tip smeštaja Usluga 23.12.2022.-05.03.2023. *Besplatno skijanje 23.12.2022.-05.03.2023.
Apartman I (2+2) Najam 190 200
Apartman II (4+2) Najam 210 230
Apartman III (4+4) Najam 260 270
Apartman IV (4+4) Najam 260 270
Apartman V (6+4) Najam 280 290
Apartman VI (7+4) Najam 300 320

* Cena uključuje smeštaj u apartmanima na bazi najma, po smeštajnoj jedinici dnevno u evrima,
* BESPLATNO SKIJANJE – Ponuda važi uz iznajmljivanje apartmana u Alpskoj perli. Minimalni boravak u apartmanima je 4 noći. Cena uključuje dnevni ski pas (broj noćenja = broj ski karata).


U cenu je uključeno
• smeštaj u apartmanu,
• neograničen ulaz u termalni bazen (Hotel Cerkno),
• posteljina, peškiri,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Pri kupovini ski pasa: 30% popusta
• boravak u apartmanima tri noći ili manje (doplata po gore navedenim cenama): + 25 %
• završno čišćenje: 25 €
• dodatna osoba u apartmanu : 8,5 € / noć
• parking: 5 € / auto / dan

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Kuhinja
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti