0
0 reviews

Apartmani Sun Village

Đenovići, Crna Gora
od 80€ / Po noći

Sun Village je turistički kompleks koji poseduje sve sadržaje za ugodan odmor, garantuje mir i privatnost. Nalazi se u mirnom mestu Kotorskog zaliva – Đenovićima, udaljenom 8 km od Herceg Novog, na idealnoj poziciji za upoznavanje lokalne kulture, stanovnika i tradicionalne regije Boke. Objekat je izgrađen na površini od 5.500 m². Sastoji se od tri vile: Fiona, Galina i Bianca, sa ukupno 33 apartmana i parkingom. U sklopu kompleksa je i otvoreni bazen površine 20 kvadrata sa ležaljkama i suncobranima. Plaže su udaljene 150 m kao i marina Porto Novi.

Svaki apartman ima terasu i osunčan je tokom dana. U svakom apratmanu nalazi se dnevni boravak, potpuno opremljena kuhinja u kombinaciji sa trpezarijom, odvojena spavaća soba s bračnim krevetom i kupatilo sa tuš kabinom. Svi apartmani su opremljeni klima uređajem, televizorom i WiFi internetom. U ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni apartmani, pogodni za 2 do 8 osoba, pa smo sigurni da će svi naši gosti pronaći smeštaj koji im savršeno odgovara.

Naš restoran “Garden bar”, u sklopu Sun Village apartmana je mesto gde naši gosti mogu uživati u ugodnom ambijentu i mediteranskoj kuhinji. Kapacitet unutrašnjosti restorana je 50 mesta, dok se za prilike proslava kapacitet restorana može proširiti. Terasa je kapaciteta 20 mesta, položaj terase je odmah pored bazena što daje dodatni užitak kompletnom ambijentu. Restoran pruža mogućnost organizovanja proslava, kako na terasi tako i u unutrašnjosti restorana uz prigodan meni po želji gostiju.

“Sun Village Massage Studio” vam nudi izuzetan doživljaj uživanja u atmosferi potpunog opuštanja u raznim manuelnim masažama sa čistim eteričnim uljima (terapeutska, relax, aroma therapy, masaža stopala).

Našim gostima na zahtev osiguravamo prevoz od/do aerodroma, , rent a car, iznajmljivanje bicikla, najam brodova, kao i organizovanje izleta kao što su obilazak Boke Kotorske brodom, obilazak grada, Manastira Ostrog, crnogorskih kanjona, rafting Tarom, izleta u Budvu, Kotor i Perast ili jednodnevni izlet u Dubrovnik.

www.sunvillage.me

CENOVNIK ZA 2022.

Apartman Usluga 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09.
1 spavaća soba (2 osobe) BB 80 90 80
1 spavaća soba (3 osobe) BB 90 105 90
1 spavaća soba (4 osobe) BB 100 120 100
1 spavaća soba (5 osoba) BB 110 135 110
2 spavaće sobe (7 osoba) BB 140 180 140
3 spavaće sobe (8 osoba) BB 180 250 180

* Cene iz tabele su po apartmanu, po danu, izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• čišćenje apartmana i zamena posteljine i peškira,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i naplaćuje se shodno opštinskoj regulativi i propisima grada Herceg Novog,
* Moguća je doplata pomoćnog ležaja i iznosi 10 evra.
* Doplata za doručak je 5 evra.

POPUSTI
* Dete od 2-6 godina na dodatnom ležaju plaća 50% cene dodatnog ležaja i doručka,
* Deca do 2 godine borave gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele