0
0 reviews

Apartmani Vila Barka 3*

Portorož, Slovenija
od 110€ / Po noći

Apartmani Vila Barka smešteni su u okviru odmarališta St. Bernardin, na 1 km od centra Portoroža. Gostima je na raspolaganju i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Privatna plaža i mala marina nalaze se na par koraka od objekta.

Svi apartmani su klimatizovani i imaju balkon s pogledom na bazen. Takođe sadrže prostor za sedenje sa sofom na ozvlačenje i TV-om sa kablovskim kanalima i kuhinju sa šporetom, frižiderom, tosterom i trpezarijom. Kupatila su opremljena tušem i fenom za kosu.

Različiti restorani nalaze se na nekoliko minuta hoda od apartmana Vila Barka. U obližnjoj trgovačkoj ulici u okviru odmarališta dostupni su raznovrsni kafei, prodavnice i mesta za zabavu. Uz doplatu, gosti mogu da koriste sadržaje obližnjeg hotela Histrion, uključujući akva park Laguna Bernardin, spa i velnes centar i kazino.

Istorijski grad Piran smešten je na 2 km. Aerodrom Pula je udaljen 90 km. Hotel se nalazi na 80 km od Aerodroma Trst i na 140 km od Aerodroma Ljubljana. Gosti mogu besplatno da koriste obližnji privatni parking u odmaralištu St. Bernardin.

CENOVNIK ZA 2023.

A B C D
Smeštaj Min/Max osoba 02.01. - 31.03. 01.10. - 28.12. 31.03. - 07.04. 10.04.-12.05. 10.09. - 01.10. 07.04. - 10.04. 12.05. - 23.06. 03.09. - 10.09 28.12.23- 02.01.24 23.06. - 03.09.
Dvokrevetni apartman sa dodatnim ležajevima 2+2 (do 15 godina) 110,00 € 120,00 € 140,00 € 170,00 €

*Cene su izražene u evrima za najam apartmana.


U cenu je uključeno
• smeštaj u apartmanu,
• slobodan ulaz u termalni vodeni park i hotelsku plažu (očekivano radno vreme plaže u periodu 15.06.-15.09.2022.)
• parking na otvorenom
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa – 2,5€ po osobi dnevno (plaćanje na recepciji hotela),
• prijava – 1€ po osobi za ceo period boravka (plaćanje na racepciji hotela)
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


Minimum boravka po terminima

U sezoni A i B – 2 noći, C – 3 noći, D i E  – 4 noći.

Doplate
• Doplata za dečiji krevetac (za decu do 2 godine) – 7€ dnevno (plaćanje na recepciji hotela)
• Doplata za kućne ljubimce (samo manjeg rasta, na upit) – 20€ dnevno (nije dozvoljen ulaz u restoran i na plažu)
• Treća osdrasla osoba plaća  30€.

Popusti
• Dete do 12 godina sa 2 odrasle osobe u family sobi na pomoćnom ležaju – besplatno
• 1 odrasla osoba + dete do 2 godine – odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe
• Dete 2 do 12 godina na osnovnom ležaju sa 1 odraslom osobom u standardnoj dvokrevetnoj sobi – 20% popusta

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti