0
0 reviews

Apartments Amfora Plava Laguna

Umag, Hrvatska
od 68€ / Po noći

Ako tražite smeštaj u kome možete da čujete šum talasa na plaži sa prozora, svideće vam se apartmani Amfora u Stella Maris Resortu. Apartmani Amfora su porodični apartmani sa 4 zvezdice na plaži u blizini Umaga. U svakom stanu ima prostora za celu porodicu, a imaju i terasu u hladu. Apartmani su udaljeni nekoliko minuta od dečijeg bazena sa vodenim parkom punim fontana i tobogana.

Bogatstvo aktivnosti, izleta i avantura zabavljaće i najživlju porodicu ceo dan (ako vam plaža nije jedina opcija). Vozite se biciklom po celom odmaralištu, posetite jedan od restorana za ručak i na kraju stanite na sladoled. Uživajte u pejzažu ili se provozajte čamcem severno ili južno od svoje lokacije. Okolne plaže su čiste i lepe. Budite inspirisani našom fitness ponudom, a zatim odvedite celu porodicu na jutarnju zumbu, pilates ili trening sa tegovima da biste se vratili iz bolje forme nego kada ste otišli. U blizini recepcije je i noćni klub, ako ste raspoloženi za ples. Vidimo se u Umagu!

Apartmani Amfora Plava Laguna sastoje se od 162 apartmana. Svi apartmani su klimatizovani, a sastoje se od kuhinje, dnevnog boravka, kupatila i jedne ili više spavaćih soba te balkona ili terasa. Opremljeni su LCD TV-om, telefonom s direktnim biranjem i sefom.
Classic apartmani – jedna ili dve spavaće sobe, s balkonom, 42 m2, za do 5 osoba, smešteni na prvom ili drugom spratu
Classic apartmani 6+2 – tri spavaće sobe, balkon ili terasa, 77 m2, za do 6 osoba, smešteni u prizemlju ili na prvom spratu
Superior apartmani – dve spavaće sobe, balkon ili terasa, 51 m2, za do 6 osoba, smešteni u prizemlju ili na prvom spratu
Premium apartmani – jedna ili dve spavaće sobe, s terasom, 42 – 61 m2, za do 7 osoba, smešteni u prizemlju
Premium bungalov – dve spavaće sobe i terasa, 54 m2, za do 6 osoba, smešteni u prizemlju s pogledom na more
Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu.

Uključeno u cenu: WiFi, internet kutak, animacija za decu i odrasle.
Sadržaji u resortu: recepcija, restorani i barovi, bazen, menjačnica, bankomat, dečije igralište, ambulanta, prodavnica suvenira, supermarket, trgovine, punjač za električna vozila, Istria Experience Point gde možete dobiti sve informacije o resortu, i ponudama Umaga i Istre.

Zabava je za nas ozbiljna stvar! Activities & Experience Team brine se da se provedete najbolje ikad i doživite nova i nezaboravna iskustva koja ćete prepričavati svima kad se vratite kući.
Programi za decu: club 4 za decu od 8 meseci do 4 godine, mini club (4-8 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima (kreativna radionica i razne igre, sport i sl, junior klub (9-12 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima, teens club (13-17 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima. Programi za odrasle: Fitness program s pilatesom, zumba, aerobic u vodi, spinning. Večernji program: uživo muzika, animacijski programi, profesionalni dečiji program.

www.plavalaguna.com/hr/apartmani/amfora

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 26.05. - 03.06. 04.06. - 10.06. 11.06. - 17.06. 18.06. - 03.07. 04.07. - 19.08. 20.08. - 26.08. 27.08. - 02.09. 03.09. - 09.09. 10.09. - 24.09.
1/3+2 Classic Apartman Najam 93 104 135 181 227 168 113 75 68
1/4+2 Superior Apartman Najam 114 122 153 200 255 197 131 93 86

* Cene iz tabele su na bazi najma po apartmanu, po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/3 – trokrevetni, 1/4 – četvorokrevetni apartman (+2 – 2 pomoćna ležaja)


U cenu je uključeno
• smeštaj u apartmanima na bazi najma,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za doručak iznosi 8 evra po osobi po danu (deca do 14 godina 4,5 evra),
* Doplata za večeru iznosi 13 evra po osobi po danu (deca do 14 godina 7 evra),
* Doplata za polupansion iznosi 20 evra po osobi po danu (deca do 14 godina 10,5 evra).

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se plaća 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 5 noćenja.
• Kućnim ljubimcima do 10kg je dozvoljen boravak u apartmanima. Cena po noćenju po ljubimcu je 13 evra.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele