0
0 reviews

Astera Golden Spa Hotel 4*

Zlatni Pjasci - Bugarska
od 49€ / Po noći

Hotel i spa centar Astera nalazi se na samo 50 metara od plaže u Zlatnim Pjascima. U ponudi je besplatno korišćenje otvorenih i zatvorenih bazena i fitnes centra. Besplatan bežični internet možete koristiti u hotelskom lobiju.

Hotel Astera poseduje 2 restorana, Rustic i Aqua, koji su izgrađeni 2013. godine. U spa zoni se nalazi vitaminski bar sa izborom sveže pripremljenih sokova.

Hotelski snek bar Belleview smešten je na terasi s koje se pruža pogled na more. U njemu se služe sveže salate, lagani doručak, kreativna pića i kokteli.

Spa centar obuhvata saunu, parno kupatilo, hidromasažnu kadu i solarijum. Gosti mogu uz doplatu koristiti ove sadržaje.

Hotel Astera ima nekoliko tipova smeštajnih jedinica :

Standard sobe su oko 25m2 i svaka je ima: SAT TV, radio, telefon, klimu (centralna), mini bar, internet (kablovski bez doplate), balkon, sto i stolice na balkonu, kada ili tuš, fen, WC i peškiri. Čišćenje sobe je svaki dan i promena posteljine 2 puta nedeljno. U standard sobu mogu da se smeste max 3 odrasle osobe. Neke sobe imaju bočni pogled na more.

Porodična soba je oko 29m2 i svaka je ima sledeće: SAT TV, radio, telefon, klimu (centralna), mini bar, internet (kablovski bez doplate), balkon, sto i stolice na balkonu, kada ili tuš, fen, WC i peškiri. Čišćenje sobe je svaki dan i promena posteljine 2 puta nedeljno. U porodičnu sobu mogu da se smeste max 3 odrasle osobe i dete. Neke sobe imaju bočni pogled na more.

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/max osoba 04.05.-31.05. 01.06.-12.06. 13.06.-30.06. 01.07.-04.09.
Dvokrevetna soba 2+1 49 61 76 94
Lux soba 2+2 55 67 86 104
3. osoba dodatni lezaj popust 20% 20% 20% 20%
Dete do 11.99 god. besplatno besplatno besplatno besplatno
Cena po jedinici
Porodična soba 2+2 132 165 209 253
Porodična soba 2+3 158 198 256 303

*Cene su izražene u evrima po osobi po danu i uključuju uslugu Ultra All Inclusive.

*Cene su izražene u evrima po smeštanoj jedinici po danu i uključuju uslugu Ultra All Inclusive.


U cenu je uračunato

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uračunato

  • Organizovan prevoz
  • Fakultativni izleti
  • Invidualni troškovi putnika.

Doplate

  • Parking mesto 10 evra dnevno (ograničena broj mesta)

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi