0
0 reviews

Astoria Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 60€ / Po noći

Slike postaju deo Vaših uspomena koje ni jedan suvenir ne može dočarati..Savremeni mobilijar (ležaljke, stočić, suncobrani, baldahini..) koji daju nijansu otmenosti i osećaj posebnosti su sastavni deo plaže, a gostoprimstvo i visok nivo usluge upotpuniće Vaše utiske, dok mnogobrojne DJ žurke tokom dana umnogo doprinose potpunijoj atmosferi i raspoloženju koje nosi vrelo leto.

Hotel raspolaže sa šest apartmana i šest dvokrevetnih soba, luksuzno opremljenih. Sve sobe su opremljene klima uređajem, mini barom, sefom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, Wi-Fi, dok su kupatila opremljena hidromasažnim kadama i velikim izborom hotelske kozmetike.
Struktura soba i apartmana je sledeća:
– Apartman sa balkonom i impresivnim pogledom na more – sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka koji sadrži sofu i radnu površinu.
– Superior apartman se sastoji od dve spavaće sobe i dnevnim boravkom. Iz apartmana se pruža pogled na glavnu ulicu Starog grada. -Spavaća soba ima francuski ležaj (double use), dok druga soba poseduje jedan krevet (single use). Ovaj apartman je idealan za porodice sa decom.
– Standardni apartman sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem, kao i dnevni boravak sa sofom, i radnom površinom.
– Standardne Dvokrevetne Sobe – su sobe sa francuskim ležajem ali sa mogućnošću razdvajanja kreveta na dva zasebna ležaja.
– Superior Dvokrevetne Sobe – sadrže francuski ležaj i dodatnu sofu koja se jednostavno može koristiti kao pomoćni ležaj. Sobe su pozicionirane sa pogledom na glavnu ulicu Starog Grada.

Restoran hotela „Astoria“ pruža sve što Vam je potrebno, a neretko i više nego što očekujete. Garantujemo Vam moderna, jedinstvena i izvrsna jela u kombinaciji sa personalizovanom uslugom. „A la carte“ restoran hotela nudi priliku da probate raznovrsnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju. U našem ekskluzivnom i sofisticiranom baru možete da uživate u vrhunskim vinima renomiranih domaćih i inostranih vinarija.
Vrhunsko osoblje kontinuirano prati gastronomske trendove u svetu, pa na stolu uvijek možete videti najnovije specijalitete. Da se o gastronomiji vodi računa govori i činjenica da se svake sezone kreira i novi meni, kao posebnost se nude uvek sveža riba i morski plodovi , a gosti sami mogu izabrati ambijent za uživanje u konzumaciji hrane.

Probudite sva čula – otvorena restoranska terasa na krovu hotela, sa neverovatnim pogledom na otvoreno more i obalu grada Budve, je mesto za romantične trenutke večere i koktel partije.
Epicentar svih okupljanja i dešavanja – bašta smeštena ispred zidina starog grada, na već uveliko poznatom trgu koji ujedno predstavlja i epicentar svih velikih manifestacija koja se dešavaju u Budvi. Mesto okupljanja mnogobrojnih turista u toku i van sezone.
Moderne garniture adekvatno uklopljene u ambijent same lokacije, pružiće vam komfor i udobnost dok istražujete različite ukuse mnogobrojnih osvežavajućih koktela, pića i toplih napitaka ili pak degustirate savršenstvo ukusa kolača i sladoleda proizvedenih po savremenoj recepturi. Sigurni smo da ćete pored impozantnog kapaciteta koji poseduje caffe „Astoria“ i Vi naći svoj kutak za odmor i predah.

astoriamontenegro.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01.-05.05. 06.05.-30.06. 01.07.-25.08. 26.08.-29.09. 30.09.-31.12.
1/1 Standard BB 60 65 140 65 60
1/2 Standard BB 85 95 175 95 85
1/1 Superior BB 75 85 160 85 75
1/2 Superior BB 95 110 195 110 95
1/1 Standard Suite BB 85 100 175 100 85
1/2 Standard Suite BB 105 130 205 130 105
1/1 Suite (Pogled more) BB 120 140 190 140 120
1/2 Suite (Pogled more) BB 150 170 240 170 150
Superior Suite BB 115 150 220 150 115

* Cene iz tabele su po sobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/1, 1/2 – jednokrevetna, dvokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• boravišne takse i osiguranje,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


POPUSTI
* Jedno dete do 12 godina gratis
* Dečji krevetac gratis (za decu do dve godine)

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele