0
0 reviews

Astoria Hotel 4*

Kotor, Crna Gora
od 80€ / Po noći

Unikatnim dizajnom svaka soba predstavlja pravo remek delo, a svakim novim boravkom gost sa sobom nosi nezaboravan doživljaj. Boutique hotel Astoria nalazi se na trgu od brašna, u srcu Starog grada Kotora, u palati Buća sagrađenoj krajem XIII veka. Prvobitno, palata je sagrađena u gotičkom stilu, ali se izvorno stanje vremenom izgubilo. Jedini danas sačuvani deo jeste prozor u gotičkom stilu koji se nalazi u restoranu hotela. Palata se nalazi na listi UNESCO-a. Boka Kotorska je jedinstven zaliv Mediterana – izuzetan kulturni pejzaž koji čini harmonična simbioza prirodnih fenomena i graditeljskog nasleđa.

Ovaj objekat je udaljen 7 min hoda od plaže.

Hotel ima devet soba, restoran, laundž bar, zatvorenu terasu koja se nalazi uz zidine Starog grada, kao i terasu ispred samog hotela, gde se služe jela internacionalne kuhinje, uključujući i tradicionalna i moderna jela. Opremljen je po najvećim standardima i kategorisan je kao hotel sa četiri zvezdice. Velikim delom doprinosi gradu Kotoru kao destinaciji za putnike koje zanimaju istorijski lokaliteti, arhitektura i gastronomija.

Koncept dizajna enterijera hotela Astoria zasniva se na mističnosti drevnog grčkog alfabeta. Svaku sobu karakteriše luksuzan i individualni dizajn, kao i pažljivo odobran nameštaj. Dizajn enterijera zasniva se na ideji održivosti vanvremenskog šarma palate, istovremeno, prilagođavajući se kosmopolitskom načinu života modernog korisnika, kreirajući, na taj način, prostornu skulpturu.

Superior Double Room – Veoma prostrana soba sa francuskim krevetom, sedećim prostorom i radnom površinom.
Juniore Suite – Bay view – soba sa francuskim krevetom i pogledom na Bokokotorski zaliv.
Besplatan Wi-Fi, kablovska televizija, direktna telefonska linija, sef, mini-bar i širok asortiman kozmetike su elementi koji karakterišu sve smeštajne jedinice. Veoma važan detalj i sadržaj za sve naše goste je besplatan parking, ali uz prethodnu rezervaciju. Sobe su prozračne, ispunjene svetlošću, a krase ih unikatan mobilijar i specifična dizajnerska rešenja koja im daju dozu mistike.

Jedinstven ambijent restorana Astoria Kotor, u kombinaciji sa kulinarskim specijalitetima, gostima pruža nesvakidašnji doživljaj i užitak tokom boravka. Enterijerom restorana hotela “Astoria” dominira stablo drveta u prizemlju koje se proteže do prvog sprata. Naš “A la carte” restoran je po svojoj usluzi, ponudi, načinu pripreme i kvalitetu hrane prepoznat kao lider u zemlji ali i regionu, gde do izražaja s jedne strane dolazi organizacija različitih vrsta koktel partija i proslava, a s druge strane, organizacija poslovnih i svadbenih ručkova i intimnih večeri. Usluga o kojoj se vodi posebna pažnja i koju razvijamo iz godine u godinu je organizacija keteringa sa ponudom najrazličitijih specijaliteta i poslastica.
Restoran i letnja bašta hotela “Astoria” su nezaobilazno odredište svih turističkih grupa koje obilaze Kotor. Činjenica je da mnoge grupe svoj obilazak starog grada Kotora i počinju sa platoa ispred hotela, jer je i sam objekat hotela deo bogate istorije, a obilazak završavaju ručkom ili osveženjem u bašti ili restoranu hotela sažimajući sveukupne utiske.

astoriamontenegro.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01.-05.05. 06.05.-30.06. 01.07.-25.08. 26.08.-29.09. 30.09.-31.12.
1/1 Superior BB 80 95 135 105 80
1/2 Superior BB 105 125 175 135 105
1/1 Junior Suite BB 115 125 175 135 115
1/2 Junior Suite BB 135 145 205 155 135

* Cene iz tabele su po sobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/1, 1/2 – jednokrevetna, dvokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• boravišne takse i osiguranje,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


POPUSTI
* Jedno dete do 12 godina gratis
* Dečji krevetac gratis (za decu do dve godine)

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele