0
0 reviews

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort 5*

Donji Stoliv, Crna Gora
od 124€ / Po noći

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je premium odmaralište i zdravstveni kompleks koji se nalazi u srcu Boke Kotorske, koji ima za cilj da svakom gostu pruži utočište i osećaj doma i harmonije. To postižemo fokusiranjem na savremeni eko-dizajn pristup i stvaranjem harmonije u svakom kutku hotela, od pažljivo uređenih i nameštenih soba, hotelskog restorana, aperitiv bara, pa sve do mirne oaze wellness centra. Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je odmaralište samo za odrasle, sa ciljem da obezbedi i obezbedi spokojnu atmosferu, blagostanje, sa profesionalnim osobljem posvećenim stvaranju najboljih uspomena za svoje goste. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljena 15 km od objekta. Hotel nudi uslugu organizovanog prevoza od/do aerodroma.

Ispred hotela je duga, privatna, peščana plaža (sa ležaljkama i suncobranima).

Hotel se sastoji od 106 elegantnih i modernih smeštajnih jedinica (standard, superior, duplex soba). Sve sobe se odlikuju modernim dizajnom i nude sve potrebne i dodatne pogodnosti potrebne za ugodan i opuštajući boravak. Sve sobe su prijatne i opuštajuće sa francuskim ili odvojenim ležajevima, od kojih svaka ima terasu ili balkon sa garniturom, odakle se pruža nezaboravan pogled na horizont, more i planine zaliva Boke Kotorske.

Naš glavni restoran Blue ima elegantnu trpezariju u kojoj možete uživati u našoj gastronomskoj ponudi u opuštenoj atmosferi. Ovde će svako nepce pronaći svoj ukus. Pored standardne gastronomske ponude, na raspolaganju je i zdrava i uravnotežena ishrana.
A la Carte restoran Lighthouse se nalazi na samoj plaži, u neposrednoj blizini svetionika, i tako pruža mističan osećaj ručavanja tik uz more. Predstavlja vam odličnu priliku da uživate u obroku na otvorenom uz mirise i zvukove mora koje vas okružuje. Restoran Lighthouse je idealan izbor ako želite da doživite pravo gastronomsko putovanje koje priprema naš tim vrhunskih kuvara.
Piano Lounge Cafe Bar se nalazi u glavnoj zgradi u prizemlju i predstavlja elegantan i intimniji ambijent savršen za opušten razgovor tokom jutarnje kafe ili mesto gde se možete opustiti uz koktel ili domaće ili strano vino uveče.
Bliss Bar – Čisto blaženstvo koje pruža Bokokotorski zaliv može se u potpunosti osetiti na našoj plaži Bliss. Luksuz da s lakoćom popijete jutarnju kafu, budete potpuno opušteni u prirodnom okruženju, dok gledate u veličanstvene planine dok vas more zove.
Na vrhu zgrade pored mora, pripremili smo za vas naše krovne barove, savršene za većinu maštovitih događaja koji se mogu zamisliti. Predstavlja sjajno mesto gde možete pijuckati osvežavajuće koktele dok uživate u zalasku sunca.

ROOM SERVIS – Svaka soba ima prelepu terasu opremljenu stolom i stolicama, što vam omogućava da uživate u privatnosti svog obroka.

SPA & Wellnes – Opustite svoje telo, um i dušu uz personalizovane tretmane u jedinim dostupnim SPA SOUL objektima u ovom regionu. Uživajte u fitnes centru, sauni i parnoj sobi ili se osvežite u našem zagrejanom zatvorenom bazenu. Pozivamo vas da pobegnete od rutine svakodnevnog života i pronađete svoj trenutak u našem Spa Soul utočištu stvorenom da izleči i um i telo…Spa Soul je veoma priznat i renomiran brend koji je specijalizovan za isporuku, konceptualizaciju i upravljanje prilagođenim danom, klubom , medicinska, destinacijska, termalna i spa rešenja za banje širom sveta.

bluekotorbay.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 15.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
1/2 (pogled planina) BB 124 161 205 161 124
1/2 (pogled more) BB 133 173 213 173 133

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• ulaz u wellness i SPA centar,
• hotelska plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje iznosi 1,5 evra.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Minimalan boravak je 3 noćenja.
 Boravak u hotelu je dozvoljen za starije od 16 godina.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele