0
0 reviews

Bokeljski Dvori Hotel 3*

Prčanj, Crna Gora
od 25€ / Po noći

Okružen zelenom vegetacijom borove šume, uz miris soli koji donose blagi vetrovi sa obližnjih plaža, u podnožju brda Vrmac, čeka vas Hotel Bokeljski Dvori. Smešten je u malom mestu Prčanj nadomak Kotora, a na samoj obali jednog od najlepših zaliva sveta, Bokokotorskog zaliva. Upravo zbog te činjenice, Hotel je okružen gustom borovom šumom, pontama sa prirodnim plažama i kristalno čistim morem.

Udoban smeštaj sa 3 zvezdice u modernim apartmanima, plaža nadomak Hotela, primorski ambijent i uvek brižni domaćini garantuju miran i prijatan odmor u Hotelu Bokeljski Dvori. Naš Hotel poseduje i sopstveni restoran, parking, wi-fi internet, a naći ćete nas na samo 5 minuta vožnje od kotorskog Starog grada i njegovih znamenitosti i restorana. Naša želja je da Vam ponudimo svu toplinu i udobnost doma, kao i jednu opuštenu ali ujedno i profesionalnu atmosferu. Plaža duga 200m nalazi se na samo 3 minuta hoda, a idealna je za sunčanje i celodnevni odmor.

Hotel raspolaže sa 10 smeštajnih jedinica, kapaciteta od 28 ležaja raspoređenih u dvokrevetne i trokrevetne sobe, od čega većina poseduju terase sa kojih se pruža savršen pogled na Bokokotorski zaliv. Sve sobe su sa kupatilima, opremljene modernim nameštajem, poseduju LCD TV, klimatizaciju, besplatan internet, telefon kao i mini frižider. Smeštaj je na bazi noćenja, polupansiona i punog pansiona.

U sklopu ovog predivnog ugostiteljskog objekta nalazi se restoran sa četiri terase u tri nivoa (ukupnog kapaciteta 200 mesta) sa savršenim pogledom na Bokotorski zaliv, gde ćete zasigurno uživati kako u prijatnom ambijentu, tako i u bogatom asortimanu svih vrsta jela od mesa, ribe i morskih plodova. Hotel raspolaže i sa aperitiv barom.

Nudimo opciju transfera od mesta koje Vi odredite /aerodrom, marina, autobuska stanica/ do Hotela.
Kod nas možete dobiti informacije o najpovoljnijim mogućnostima iznajmljivanja automobila kako bi sačuvali Vaše dragoceno vreme.

www.hotelbokeljskidvori.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01. - 30.04. 01.05. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. -31.10. 01.11. - 31.12.
1/2+1 Najam 25 28 32 28 25
1/2+1 Noćenje sa doručkom 34 38 44 38 34
1/2+1 Polupansion 43 46 54 46 43
1/2+1 Pun pansion 54 58 70 58 54

* Cene iz tabele su na bazi izabrane usluge, po osobi po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2+1 – dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje iznosi 1,2 evra,
* Doplata za jednokrevetnu sobu u sezoni je 60%, a van sezone 50%.

POPUSTI
* Deca do 4 godine gratis sa dve odrasle osobe (bez obroka),
* Deca do 12 godina imaju popust od 30% ako koriste sopstveni ležaj,
* Deca do 12 godina sa dve odrasle osobe u zajedničkom ležaju imaju popust od 50%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 5 noćenja.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele