0
0 reviews

Bonavia Hotel Plava Laguna 4*

Rijeka, Hrvatska
od 63€ / Po noći

Savršeno smeštena u srcu Rijeke, na Korzu i 5 minuta hoda od luke pune modernih barova, Bonavia je idealan hotel za poslovne ljude, gradski odmor ili romantične vikende u dvoje. Svi muzeji, crkve i spomenici su u blizini i možete prošetati do njih.

Sa više od 140 godina hotelske tradicije, Bonavia će vas oduševiti bilo da ste u Rijeci poslovno ili privatno. Uživaćete u udobnosti sobe sa 4 zvezdice i uslugama, odličnom bežičnom internetu i udobnim krevetima. Ako ste u prilici, uzmite sobu sa balkonom na višim spratovima, jer pogled na more je očaravajući, a na balkonu imate dovoljno prostora da sednete i uživate u zalasku sunca.

Teretana je dobro opremljena, kao i wellness centar u kojem ćete naći saune ili se prepustiti masažama. Doručak je bogat i raznovrstan: voće, sirevi, naresci, kroasani, keksi – sve servirano sa osmehom i pažnjom našeg osoblja. Hotel ima i čuveni a la carte restoran Kamov.

Hotel Bonavia Plava Laguna nudi 3 konferencijske sale koje mogu da prime 130 ljudi, za organizaciju vašeg godišnjeg okupljanja, team buildinga ili bilo koje druge prilike. Mi ćemo se pobrinuti za vaše tehničke potrebe, skuvati kafu i pripremiti ručak. Zašto ne pretvoriti poslovnu situaciju u prijatne trenutke? Planirate li venčanje? Hotel Bonavia je takođe savršeno mesto za proslavu vašeg sudbonosnog „Da!“

Ukoliko ste došli da istražite Rijeku i njenu okolinu, Hotel Bonavia Plava Laguna je odlična polazna tačka za celodnevne izlete po Istri i Hrvatskoj. Ali pre svega, sedite i naručite kafu i kolač na najlepšoj terasi u Rijeci, u hotelskom baru Dante.

U hotelu Bonavia Plava Laguna nalazi se 120 soba na 7 spratova s liftom. Sve su sobe klimatizovane, opremljene kupatilom s tušem ili kadom i fenom za kosu, besplatnim WiFi internetom, telefonom s direktnim biranjem, sefom i SMART TV-om.
Economy soba – jednokrevetna ili dvokrevetna soba (sa ili bez pomoćnog ležaja), 11 – 18 m2, za 1 – 3 osobe
Superior soba – jednokrevetna soba s francuskim krevetom ili dvokrevetna soba (sa ili bez pomoćnog ležaja), 17 – 30 m2, za 1 – 3 osobe
Premium soba – dvokrevetna soba s balkonom, 27 m2, za 1 – 2 osobe, pogled na more/pogled na grad
Suite – dvokrevetna soba i dnevna soba, od 38 m2, za 1 – 2 osobe
Predsednički apartman, dvokrevetna soba i dnevna soba s trpezarijom, radni prostor i dva kupatila, 85 m2, za 1 – 2 osobe
Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu.

Uključeno u cenu: WiFi, Wellness centar – opremljen finskom, turskom, bio saunom, sobama za tretmane, relax zonom i fitness studiom.
Sadržaji u hotelu: dva pansionska restorana, restoran à la carte, aperitiv bar, cafe bar s letnjom terasom, konferencijski centar s 3 dvorane, otvoreni prostor za kancelarijski posao, konferencijski bar, pranje i peglanje odeće (uz doplatu), hemijsko čišćenje odeće (uz doplatu), TV prostor, gift shop, poštanske usluge, suvenirnica/novine. Parking je dostupan uz doplatu.

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/bonavia

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking nije moguć.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi
HRVATSKA

Preporučujemo hotele