0
0 reviews

Bracera Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 41€ / Po noći

Hotel Bracera otvoren je u julu 2015., i raspolaže sa 48 smeštajnih jedinica (22 dbl sv/ss sobe, 20 twin sv/ss soba , 3 Suite App, i 3 Family App). Hotel se nalazi u samom centru Budve, na 100m udaljenosti od mora i 400m od Starog grada. Popularna mesta blizu hotela su akva-park Budva, TQ Plaza i noćni klub Omnia. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 16 km. Prepoznatljiv po modernom enterijeru, Hotel je dizajniran za klijente koji traže visok kvalitet usluge, luksuzan komfor i prijatno okruženje. Ljubazno osoblje recepcije je na raspolaganju gostima 24h dnevno.

Odaberite sobu idealnu za vas i vašu porodicu. Uživajte u atmosferi odmora i opuštanja u srcu Budve.
Dvokrevetna soba – Idealan izbor za parove koji žele da uživaju u zalasku sunca, mediteranskoj hrani i životu koji nudi naš grad kraj mora.
Apartman – predstavlja sve što naš hotel nudi, pored velikog prostora i VIP usluge tu su i wellness kao i besplatan parking.
Porodični apartman – dva sastavljena apartmana čine idealan spoj blizine i privatnosti za pravi porodični odmor, ljubav i briga roditelja kao kod kuće.
Uključen doručak, privatna tarasa, pogled na more, besplatan WiFi, Spa i wellness, kupatilo.

Restoran Bracera nudi veličanstvene gastronomske užitke našim gostima koji uživaju u dobroj hrani i vinu, te svima koji žele provesti neko vreme u ugodnom okruženju uz odličnu druženje i ukusna jela.

Hotel Bracera Spa i Wellnes centar oaza je mira i opuštanja. Nudimo različita područja za opuštanje, saune i mesta za odmor. U našem spa centru zaboravit ćete na užurbanost svakodnevice i prepustiti se šarmantnoj atmosferi naše oaze blagostanja. Hotel Bracera nudi prostrani zatvoreni bazen, gde harmonična svetla, boje i materijali pružaju opuštanje i dobrobit. Unutar wellnes centra hotela Bracera, nakon dana provedenog u kupanju u moru, možete uživati u opuštajućem turkom kupatilu.

U cilju ispunjenja svih zahteva naših klijenata, naša kompanije nudi i usluge tranfera. Naša kompanija poseduje nova, moderna i luksuzna vozila kojima upravljanju iskusni i profesionalni vozači. Tačnost i bezbednost su nam prioritet, to je razlog što se naši klijenti uporno vraćaju.

www.hotelbracera.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.03. - 30.04. 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 26.08. 27.08. - 10.09. 11.09. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 Standard BB 41 54 61 82 61 54 41
1/2 Standard (pogled more) BB 46 60 67 86 67 60 46
Suite (pogled more) BB 150 173 196 239 196 173 150
Apartman (pogled more) BB 173 196 219 260 219 196 173

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi (suite i apartman – najam), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• wellness centar, zatvoreni bazen,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za polupansion iznosi 11 evra po osobi po danu,
* Doplata za pun pansion iznosi 22 evra po osobi po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu je 100% za period 01.07. – 25.08, a za ostatak sezone je 80%,
* Krevetac za bebe se plaća 5 evra po danu.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Deca od 2-7 godina sa dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju imaju popust 50%,
* Deca od 7-12 godina sa dve odrasle osobe na sopstvenom ležaju imaju popust 30%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pretnji jedne odrasle osobe imaju popust 50%,
* Treća osoba na pomoćnom ležaju ima popust od 20%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Korišćenje garaže je besplatno.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele