0
0 reviews

California Hotel 5*

Sveti Stefan, Crna Gora
od 118€ / Po noći

Smešten uz živopisnu mediteransku obalu Crne Gore u letovalištu Sveti Stefan, Hotel California je jedinstven mali luksuzni hotel sa 5 zvezdica na plaži. Smešten između predivnih crnogorskih planina i netaknute mediteranske plaže sa pogledom na poluostrvo Sveti Stefan, Hotel California nudi iskustvo sa pet zvezdica po nenadmašnoj ceni za svaki budžet.

Odlikuje se u ugađanju svojim gostima hedonističkim uslugama i sadržajima za vrhunski i pristupačni odmor na plaži za odrasle i decu stariju od 12 godina.

U sklopu hotela je privatna plaža namenjena gostima. Pristup plaži, uz sav pribor (suncobrani, peškiri, ležaljke) je besplatan za goste.

Hotel raspolaže superior, premium, deluxe i porodičnim (family) sobama. Jedan broj soba gleda prema moru, drugi na planinu. Svaka soba je sa „smart“ tehnologijom i svojom funkcionalnošću i sadržajima pružaju prijatan i udoban boravak. Sobe sadrže: klima uredjaj, francuski ležaj ili dva odvojena, kupatio sa fenom i tuš kabinom, mini bar, LCD TV sa satelitskim programom, sef, Wi-Fi, električni čajnik za čaj i kafu. Sobe sa pogledom na more pružiće vam nezaboravno, luksuzno iskustvo buđenja uz neverovatan pogled na plavi horizont i ostrvo Sveti Stefan. Sve imaju nameštene balkone, gde možete popiti jutarnju kafu i opustiti se.

Sa ekskluzivnom lokacijom na nekoliko koraka od plaže i prekrasnim pogledom na poluostrvo Sveti Stefan, nalazi se gastronomski restoran California. Restoran je otvoren za sve goste od 01. marta do 01. oktobra. Restoran je podeljen na dve trpezarije sa unutrašnjim prostorom za 70 gostiju i ekskluzivnom terasom sa pogledom na plažu koja može da primi 40 gostiju. Jelovnik se sastoji od internacionalne kuhinje uz jela inspirisana ovim posebnim regionom duž jadranske obale. Doručak je na bazi švedskog stola, a ručak i večera su a la carte.

Hotelski sadržaji uključuju: prevoz od/do aerodroma, recepciju 24/7, usluge pranja/peglanja, prostor za odlaganje prtljaga…

U blizini se nalaze poznate ružičaste peščane plaže Sveti Stefan, Miločer plaža i Kraljičina plaža.

hotelcalifornia.me

Rani Booking


15% popusta za rezervacije do 31.03 za period boravka od 01.04.-30.10.2023

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max Osoba 01.05.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-10.07. 11.07.-24.08. 25.08.-17.09. 18.09.-30.09. 01.10.-30.10.
Superior dvokreventa soba sa pogledom na planinu 1-2 118 174 258 259 258 174 118
Premium dvokrevetna soba sa pogledom na more 2-2 142 207 271 317 271 207 142
Porodična soba sa pogledom na more 2 - 2+2 196 269 365 413 365 269 196

Cene su izražene u evrima po sobi/noći za uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno

 • smeštaj u sobama na bazi noćenja sa doručkom
 • troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

Doplate i popusti

Popusti za jednokrevetnu sobu:

 • 5% u periodu 1
 • 10% u periodu 2
 • u periodu 3 i 4 nema popusta.
 • doplata za večeru 25€ po osobi po danu (u periodu od 01.05.-10.06. i 22.09.-31.10.)

Rani booking

 • Za sve rezervacije do 31.03.2023 za period boravka 01.04.-30.10.2023 odobrava se 15% popusta.
 • Nema predrezervacija.

Boravišne takse

 • Odrasli – 1.50€ po osobi/noćenju
 • Deca 12-17.99 godina – 1€ po osobi/noćenju.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen besplatan privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
Deci ispod 12 godina boravak u hotelu nije omogućen.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele