0
0 reviews

Capitano Hotel 4*

Kamenari, Crna Gora
od 139€ / Po noći

Hotel Capitano otvoren je 2013. godine. U vlasništvu i menadžmentu porodice Zloković, Hotel je dizajniran tako da svojim gostima pruži osećaj kao kod kuće u ugodnoj, toploj i domaćinskoj atmosferi. Smešten je u staroj, porodičnoj, kapetanovoj palati u istorijskom jezgru sela Kamenari, u ambijentalnoj celini pod zaštitom UNESCO-a.

Hotel se nalazi prekoputa male lokalne trajektne luke, tako da za 5 minuta trajektom možete preći na drugu stranu zaliva i stići do luksuzne marine Porto Montenegro (5 km), Aerodroma Tivat (8 km), Starog grada Kotora (17 km) i luksuzne marine Luštica Bay (20 km). Neke od najlepših plaža Bokokotorskog zaliva se nalaze na samo 450 metara (plaža Bokasa) i 900 metara (plaža i restoran Adriatica) od hotela.

Hotel nudi 7 luksuznih, moderno opremljenih i zvučno izolovanih soba, uređenih u mediteranskom stilu s originalnim kamenim zidovima. Sve sobe imaju flat screen TV sa satelitskim kanalima, wifi-om, mini barom, modernom rasvetom i klima uređajem.

Naša domaća kuhinja nudi raznovrsnu trpezu. Hrana je univerzalno kulturno iskustvo i uključuje baš sve ljude na svetu, a naš Hotel i naš odabran tim ljudi će se potruditi da našim gostima pripremi najukusnija jela sa pažljivo odabranog menija.
Kako kaže najpoznatiji citat: ‘’Doručak je najvažniji obrok tokom dana’’, mi našim gostima nudimo 2 doručka, koji je uključen u cenu sobe. Dakle, u ponudi imamo švedski stol pun raznovrsnih suhomesnatih proizvoda, domaćih sireva, veliki izbor povrća i voća, asortiman domaće kuhinje, vegeterijanskih jela kao i sveže ceđene sokove i naravno preukusne jutarnje kafe. Uz švedski stol, na raspolaganju je i DORUČAK MENI, na kojem se nalaze razna topla jela koje gosti mogu poručiti. Najrazličitije kombinacije jela sa jajima, engleski doručak, palačinke i naravno nezaobilazni ‘’specijalitet kuće’’.

Hotel Capitano nudi privatni parking, besplatan WiFi u celom objektu, sezonski bazen na otvorenom i malu vinariju sa domaćim vinom.

hotelcapitano.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 15.09. 16.09. - 30.09.
1/2 BB 169 189 169 139
1/2 Deluxe BB 189 209 189 159
1/3 Superior (Royal) BB 209 229 209 179

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna, 1/3 trokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• korišćenje bazena i ležaljki,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za pomoćni ležaj za decu stariju od 8 godina i odrasle iznosi 30 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Deca do 8 godina gratis,
* Krevetac za bebe može se rezervisati na upit – gratis,
* Za rezervacije za 7 noćenja i više osvaruje se popust od 10%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca (do 5 kg).
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele