0
0 reviews

Carine Park Hotel 4*

Bijela, Crna Gora
od 45€ / Po noći

Carine Hotel Park se nalazi pored mora u Bokokotorskom zalivu. To je je moderan, novoizgrađeni hotel ušuškan u bujnom zelenilu stogodišnjeg primorskog vrta. Udaljen je 1 min hoda od plaže. Okrenut prema moru i sopstvenoj plaži izgrađen je u skladu s najvišim hotelskim standardima. Spoj elegancije, klase i udobnosti pružiće vam priliku za nezaboravne trenutke opuštanja i uživanja u jednom od najlepših zaliva na svijetu.
Herceg Novi je udaljen 12 km. Aerodrom Tivat se takođe nalazi na 12 km od hotela.

Pored izvanredne lokacije u blizini mora, nudimo vam priliku da uživate u organskoj hrani sa  farme Pišče, koju na tradicionalan način priprema tim kuvara. Za goste koji žele da otkriju lepotu ove zemlje, nude se razne vrste izleta širom Crne Gore, kao i aktivnosti poput vožnje biciklima, planinarenja, raftinga na Tari, ronilačkih lokacija oko zaliva.

Sadržaji koji ovaj hotel čini jedinstvenim:
-privatna plaža – šljunkovita i betonska i nalazi se ispred samog hotela, uživajte u zvuku talasa i najčistije vode (za goste hotela plažni mobilijar je uključen u cenu);
-neverovatan bife – ogroman izbor nacionalnih i međunarodnih jela i pića;
-netaknuti park prirode – jedinstveni mir u 300 godina starom parku koji okružuje hotele;
-SPA krovna terasa – SPA na 7. spratu s pogledom na zaliv Boke Kotorske.

Hotel ima 282 udobne i dizajnirane sobe. U ponudi su dvokrevetne sobe, porodične sobe i apartmani. Sve sobe su klimatizovane, imaju vsopstveno kupatilo, elegantan dnevni boravak, direktnu telefonsku liniju, WI-FI, satelitsku TV (flat-screen), sef i mini bar. Posebnu atmosferu predstavljaju velike terase s kojih možete uživati u nezaboravnom pogledu na zaliv ili na vence okolnih planina, te osetiti svežinu i mirise planinskog bilja.

Usluga polupansiona podrazumeva raznovrsan doručak i bogatu večeru na bazi švedskog stola. Najsvježiji sastojci, show cooking, vrhunska usluga i meni prilagođen svačijem ukusu najvažnije su odlike kuhinje. Plaža i ležaljke su uključene u ponudu.

Hotel poseduje otvoren i zatvoren bazen. Recepcija radi non-stop. Parking je dostupan. Hotel Park poseduje sadržaje za sportove na vodi, a ponuda takođe uključuje usluge iznajmljivanja automobila i bicikala.

carinehotels.me/carine-hotel-park-4

Cenovnik 2023

Tip Sobe Min/Max Osoba 01.04.-21.04. 22.04.-12.05. 13.05.-02.06. 03.06.-23.06. 24.06.-07.07. 08.07.-25.08. 26.08.-15.09. 16.09.-06.10.
Dvokrevetna soba pogled planina 1-2 45 53 64 85 103 110 90 64
Porodična soba 2+2-2+2 45 53 65 87 107 114 92 65
Dvokrevetna soba bočni pogled more 2-2 48 55 67 90 110 118 95 67
Porodična soba bočni pogled more 2+2-2+3 48 55 68 92 112 120 97 68
Dvokrevetna soba pogled more 2-2 51 57 70 94 114 123 98 70
Dvokrevetna soba pogled more prioritetna lokacija 2-2 55 62 74 99 119 127 103 74

Cene su izražene u evrima na bazi all inclusive usluge po osobi/noći

U cenu je uključeno
• smeštaj na bazi odabrane usluge
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.

Popusti

 • Beba do 2 godine uz jednu odraslu osobu – beba besplatno.
 • 1 dete od 3-6 godina uz dve odrasle osobe – dete besplatno.
 • 2 deteta od 3-6 godina uz dve odrasle osobe – 2 dete 50% popusta.
 • 1 dete od 7-12 godina uz dve odrasle osobe – dete 50% popusta.
 • 2 deteta od 7-12 godina uz dve odrasle osobe – 2 dete 50% popusta.
 • Dete od 13-17 godina uz dve odrasle osobe – nema popust.
 • Odrasli od 18-99 godina uz dve odrasle osobe – odrasli 30%.

Uslovi za samohrane roditelje

 • Dete od 3-6 godina – 1 odrasla osoba + 1 dete se računa kao 2 odrasla – 20%; 1 odrasli + 2 deteta se računa kao 2 odrasla-20% + 1 dete
 • Dete od 7-12 godina – 1 odrasla osoba + 1 dete se računa kao 2 odrasla; 1 odrasla osoba + 2 deteta se računa kao 2 odrasla + jedno dete.

Taksa i osiguranje

 • Boravišna taksa i osiguranje iznosi 2€ po dani po osobi.

Otkazna politika:

 • Besplatno – otkaz do 72 sata pre dolaska
 • 1 noćenje – otkaz 24 do 72 sata pre dolaska
 • 3 noćenja – nepojavljivanje ili otkaz manje od 24 sata pre dolaska
 • Poseban uslov – u slučaju zdrastvenih problema, potrkipljenih medicinskom dokumentacijom, nedolazak se ne naplaćuje.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se plaća na licu mesta (10 evra spoljašnji i 15 evra unutrašnji po danu).

DODATNE NAPOMENE
• minimum boravka je 3 noćenja.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 3 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele