0
0 reviews

Casa del Mare Amfora Hotel 4*

Orahovac, Crna Gora
od 100€ / Po noći

Casa del Mare – Amfora nalazi se u Orahovcu, lepom ribarskom seocetu koje je od starog grada Kotora udaljeno samo nekoliko kilometara. Orahovac i danas vešto čuva mir, autentičnost i tradiciju nekadašnjeg mesta. Hotel Amfora se nalazi na 8 km od znamenitosti Kotora, uključujući katedralu Svetog Tripuna, Pomorski muzej i crkvu Svetog Luke.

Enterijer svih deset prostranih i komfornih apartmana tipa Suite je u skladu se okolinom u kojoj se hotel nalazi i kojom je inspirisan, a balkoni nude pogled na more ili na veličanstvena visoka brda Kotorskog zaliva. Svi apartmani su urađeni sa toplim, visokokvalitetnim materijalima, moderno su opremljeni (mini bar, WiFi, TV, klima, sef…) i imaju luksuzno kupatilo.

Na zaista jedinstvenom mjestu, tik uz more, nalazi se restoran specijalizovan za autentičnu mediteransku i bokeljsku kuhinju, obogaćen starim, gotovo zaboravljenim receptima naših baka. Zanimljiv izbor jela, ukusni deserti i odličan izbor vina iz regije i celog sveta, dobra su preporuka za svakog posetioca. Restoran je idealno mesto za porodična okupljanja, mesto na kojem možete ugostiti svoje poslovne partnere, organizovati bankete, koktele… Uživajte u romantičnoj večeri pod mesečinom, na mestu gde se miris mora prepliće sa svežinom okolnih borova, dok se dan pretvara u noć uz čarobnu igru boja.
Harmonija Bokokotorskog zaliva, izvrsna hrana, izbor vina i dobro društvo garantuju vam posebno veče. Dobrodošli i neka čarolija počne …

U srcu jednog od najlepših zaliva na svetu, okruženog planinama, ovo mesto nudi krajnje mirno i lekovito okruženje. Na samo nekoliko koraka od hotelske sobe nalazi se šljuknovita plaža gde se možete prepustiti suncu, moru, jedinstvenom pogledu i potpunom opuštanju. Doživite čari zaliva i uživajte u usluzi najvišeg kvaliteta.

Opustite se u našem malom wellness centru, okrepite dušu i telo u sauni i đakuzi kadi uz laganu muziku, tanjir svežeg voća i šoljicu biljnog čaja. Rezervišite svoju skrivenu oazu i odmor od stresa svakodnevnog života.

casadelmare.me/cdm-amfora.html

CENOVNIK ZA 2022. HOTEL

Smeštaj Usluga 03.01.-31.03. 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10. 01.11.-28.12. 29.12.-02.01.
Junior Suite (2+1, pogled planina) BB 100 140 180 220 180 140 100 140
Suite (jedna spavaća soba, 2+1, pogled planina) BB 120 170 200 260 200 170 120 170
Junior Suite (2+1, pogled more) BB 140 180 230 310 230 180 140 180
Suite (jedna spavaća soba, 2+1, pogled more) BB 160 200 270 350 270 200 160 200

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 2+1 Suite – studio


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• wellness centar, đakuzi i sauna,
• korišćenje ležaljki i suncobrana,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje iznose 1,5 evra po danu,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 20 evra po osobi po danu, a u periodu od 01.07.-31.08. iznosi 30 evra.

POPUSTI
* Deca do 10 godina koriste dodatni ležaj gratis,
* Krevet za decu do jedne godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Besplatan parking na licu mesta.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Đakuzi
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele