0
0 reviews

Casa del Mare Blanche Hotel 4*

Bijela, Montenegro
od 90€ / Po noći

Boutique Hotel Casa del Mare – Blanche se nalazi u Bijeloj – malom mestu između Herceg Novog i Kotora. Samo nekoliko koraka deli ga od mora što će vaš odmor učiniti zaista relaksirajućim.
Hotel se nalazi u samom srcu Bokokotorskog zaliva veoma blizu popularnih turističkih centara Herceg Novog (15km), Kotora (15km) i Budve (45km) kao i aerodroma Tivat (13km), aerodroma Podgorica (90km), aerodroma Dubrovnik (55km). Za Vas možemo organizovati transfere od/do aerodroma, usluge iznajmljivanja vozila na unaprijed dogovorenim lokacijama.

Gosti hotela mogu besplatno koristiti plažne ležaljke i suncobrane i uživati u svim nijansama plave boje koja ga okružuje i povetarcu koji donosi miris mora. Ovo je idealno mesto za uživanje, za opuštanje i udovoljavanje svim čulima. Na samoj obali mora gosti se mogu prepustiti masažnim tretmanima koje pružaju iskusni terapeuti.
Dođite i osetite čari Mediterana…

Raspolaže sa 12 soba koje imaju terasu sa pogledom na more ili očaravajuće planine koje okružuju Bokokotorski zaliv. Sobe mogu biti:
-Dvokrevetna (sa pogledom na vrt ili bočnim pogledom na more)
-Deluxe dvokrevetna (pogled na more)
-King soba (pogled na more)
Sve sobe su moderne i luksuzno opremljene, a imaju luksuzno opremljena kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilima i visoko kvalitetnom kozmetikom. Sadržaj soba čini: klima-uređaj, Wi-Fi, flat-screen TV, sef, mini bar, posluga u sobi…

Mediteranska i internacionalna kuhinja daju posebnu aromu našem restoranu. Miris maslina, limete, ribe i svežeg povrća učiniće odmor na moru potpunim. U sklopu restorana čija unutrašnjost odiše posebnim ambijentom, nalaze se terasa i mala ponta uz more. Osim prepoznatljivih mirisa i aroma, ono što naš restoran čini posebnim jeste otvorena kuhinja koja omogućava gostu poseban gastro doživljaj dok posmatra naše kuvare na delu kako s ljubavlju stvaraju nove ukuse. Barbeque večeri na otvorenom, uz vatru grila i miris sveže morske hrane ili bifteka, biće jedno od vaših nezaboravnih iskustava. Najromantičniji trenuci su ipak oni gde pred mora, uz čašu dobrog vina ispraćate još jedan dan uživajući u pastelnim bojama zalazećeg sunca i šumu talasa.
U našem plažnom baru, koji je od hotela udaljen samo nekoliko koraka, možete se osvežiti uz omiljeno piće ili koktel, popiti kafu ili se rashladiti sladoledom. Bar nudi širok izbor pića, kao i pizze i hamburgere … Snack meni dostupan je i u vreme ručka, dok su noći rezervisane za romantične večere uz more.

Terasa sa ležaljkama, mali bazen, sauna i wellness centar su skriveni od pogleda prolaznika pa je privatnost zagarantovana jednako kao i osećaj potpune opuštenosti i uživanja koji je u Blanche hotelu deo vaše svakodnevice. U okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući jedrenje na dasci i vožnju bicikla. Gosti mogu da iznajme bicikle na licu mesta.

casadelmare.me/hotel-cdm-blanche.html

CENOVNIK ZA 2022. HOTEL

Smeštaj Usluga 03.01.-31.03. 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10. 01.11.-28.12. 29.12.-02.01.
1/2 (pogled vrt) BB 90 100 160 200 160 100 90 100
1/2 (delimičan pogled more) BB 110 120 190 240 190 120 110 120
1/2 Deluxe (pogled more) BB 120 130 210 260 210 130 120 130
1/2 King (pogled more) BB 130 140 220 280 220 140 130 140

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• wellness centar, bazen i sauna
• korišćenje ležaljki i suncobrana,
• hotelska plaža,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje iznose 1,5 evra po danu,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 20 evra po osobi po danu, a u periodu od 01.07.-31.08. iznosi 30 evra.

POPUSTI
* Deca do 10 godina koriste dodatni ležaj gratis,
* Krevet za decu do jedne godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Besplatan parking na licu mesta (neophodna je rezervacija).

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele