0
0 reviews

Casa del Mare Mediterraneo Hotel 5*

Kamenari, Crna Gora
od 115€ / Po noći

Casa del Mare Hotel Mediterraneo se nalazi u mestu Kamenari , srcu Bokokotorskog zaliva sa privatnom plažom udaljenom samo nekoliko koraka, a u neposrednoj blizini popularnih turističkih destinacija (Herceg Novi 12km, Stari grad Kotor 20km, Budva 25km, Dubrovnik 54km, Tivat aerodrom 5km, Aerodrom Dubrovnik 36km).

Nakon kompletnog renoviranja, proširenja sadržaja i kapaciteta hotel nosi najvišu kategoriju 5* i u novom sjaju je prve goste dočekao u junu 2019. godine.

Bocasa plaža je vaše savršeno mesto za uživanje u letu gde možete plivati u čistom moru, upijati sunce na udobnim ležaljkama ili baldahinima dok uz omiljeni koktel svim čulima upijate izvanredne lepote Bokokotorskog zaliva. Otvorena je tokom celog dana.
Bocasa je mesto za uživanje sa porodicom i prijateljima, mesto na kome se stvaraju uspomene.

Sve naše smeštajne jedinice su luksuzno i moderno opremljene, imaju luksuzno opremljena kupatila sa tušem, fenom za kosu, bade mantilima i visoko kvalitetnom kozmetikom. Sve imaju i balkon sa pogledom na more, a u ponudi su: dvokrevetna soba, Deluxe dvokrevetna soba, Junior apartman, jednosobni apartman i Deluxe dvosoban apartman. Enterijer našeg hotela je inspirisan mediteranskim motivima, začinima i biljkama kao što su: lavanda, mimoza, masline, mandarine, šipak, galeb i mornar. Sadržaj takođe čine: Wi-Fi, flat-screen TV, sef, Mini bar, klima-uređaj… Parking je obezbeđen.

Sa Michelin star kuvarom, gospodinom Erosom Piccom, započeli smo dugogodišnji projekat, letnji POP-UP restoran na terasi našeg hotela. Casa Epico koncept je nesporni savremeni izraz tradicije koja koristi lokalne ukuse uz upotrebu najsavremenijih i najboljih tehnika obrade, gde neki stari, skoro zaboravljeni recepti dobijaju novi sjaj. Ukoliko sa voljenom osobom želite trenutke romantike u intimnom i posebnom ambijentu, naš fine dining restoran je pravo mesto. Uživajte pod zvezdanim nebom, okruženi samo beskonačnim tirkizom Jadranskog mora i zelenilom Boko-kotorskih planina.
Uz miris mora i zvuke talasa provedite savršene trenutke u našem plažnom restoranu degustirajući ukuse sveže ulovljene ribe. Bez obzira da li sa prijateljima uživate u nekom od ukusnih jela sa našeg menija ili jednostavno uz čašu domaćeg vina posmatrate zalazak sunca i čudesne boje plavog Jadrana, osećaj zadovoljstva neće izostati. U našoj kuhinji otvorenog tipa možete videti pica majstora na delu dok uz vešte pokrete priprema testo koje potom uz neodoljive mirise izlazi iz pica peći na drva. Večeri u Bocasa restoranu rezervisane su za romantičnu atmosferu, zvuke gitare, ukusnu hranu i flašu dobrog vina.

U wellness i spa centru oslobodićete se stresa i napetosti svakodnevnog života. Ovde ćete se opustiti i relaksirati, pružiti svom telu i umu harmoniju mir i spokoj. Pririredite sebi ugođaj u aroma-parnoj sobi i sauni, pre nego se prepustite opuštajućoj masaži koju pružaju naši terapeuti. A za savršen balans opustite se u toplom bazenu ili osvežite ispod hladnog tuša.

Panoramski lift će vas odvesti do vrha hotela na malu intimnu terasu skrivenu bambusovim stablima. Opustite se u hidromasažnoj kadi i sofama, uživajte u veličanstvenom pogledu na zaliv, zelene planine i drevni grad Perast.

Na ulazu u hotel nalazi se mali tropski vrt sa hidromasažnim bazenom. Ovde, pod vedrim plavim nebom, u hladu palmi i maslina, uz umirujući zvuk žuborenja vode i povetarac koji donosi miris mora uživajte u ukusu prve jutarnje kafe.

Hotel raspolaže malom teretanom pogodnom za kardio treninge, treninge sa elementima otpora i vježbama kretanja. Naši instruktori će vas rado motivisati i pomoći vam.

Mesto gde će se vaša deca opustiti uz omiljenu igru i druženje dok vi uživate u slobodnom vremenu i nekom od sadržaja koji vam nudimo.

casadelmare.me/hotel-cdm-mediterraneo.html

CENOVNIK ZA 2022. HOTEL

Smeštaj Usluga 03.01.-31.03. 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10. 01.11.-28.12. 29.12.-02.01.
1/2 (pogled more) BB 115 145 190 270 190 145 115 145
1/2 Deluxe (pogled more) BB 140 170 230 320 230 170 140 170
Junior Suite (2+1, delimičan pogled more) BB 170 220 290 410 290 220 170 220
APP (jednosoban, 2+1, delimičan pogled more) BB 190 240 310 450 310 240 190 240
APP Deluxe (dvosoban, 2+2, pogled more) BB 260 330 440 620 440 330 260 330

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi (apartmanu), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, APP – apartman, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• wellness centar,
• hotelska plaža,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje iznose 1,5 evra po danu,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 20 evra po osobi po danu, a u periodu od 01.07.-31.08. iznosi 30 evra.

POPUSTI
* Deca do 10 godina koriste dodatni ležaj gratis,
* Krevet za decu do jedne godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Besplatan javni parking na licu mesta.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele