0
0 reviews

Casa del Mare Vizura Hotel 4*

Dobrota, Crna Gora
od 100€ / Po noći

Casa del Mare Vizura je novi član naše grupacije lociran u Dobroti, Kotor, a zahvaljujući svom položaju, sa njegovih terasa se pruža panoramski pogled na zaliv. Glavna tema i inspiracija za uređenje hotela su bili poznati stihovi crnogorskog vladara i pesnika Petra drugog Petrovića Njegoša: „Ko na brdu ak i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom.“ U enterijeru se može prepoznati snažan uticaj lokalnih motiva i tradicije. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 16 km.

Na našoj prostranoj sunčanoj terasi sa zadivljujućim panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv, možete uživati u suncu i otvorenom infinity bazenu. Okruženi masivnim planinama koje vam donose mir i spokoj dok udišete čist vazduh bogat mirisom borova i mora obnovićete energiju i ispuniti svoj um snagom lepih misli.

Naš smeštaj čine:
-Dvokrevetna soba (bračni krevet) – ova soba jedinstvenog dekora i prijatnog kolorita idealna je za one koji teže opuštanju i spokoju. Moderan dizajn i pogled na planinu pomoći će vam da usporite i uživate u trenutku.
-Deluxe dvokrevetna soba (bračni krevet) – prozori od poda do plafona s pogledom na more, unikatan dizajn i dekoracija doprineće jedinstvenom iskustvu.
-Deluxe jednosoban apartman (bračni krevet i sofa) – odmorite vaše oči uživajući u panoramskom pogledu na jedan od najlepših zaliva u svetu. Pored spektakularnog pogleda, prostrana spavaća soba sa šarmantnim dnevnim boravkom nadmašiće vaša očekivanja.
Sve sobe imaju moderni enterijer i sadrže: mini bar, TV, Wi-Fi, klima-uređaj, minibar, luksuzno opremljeno kupatilo, posluga u sobi

U prizemlju hotela nalazi se glavni restoran u kojem poslužujemo buffet i a-la carte doručak u periodu od 8:00 do 11:00 časova, a nakon toga i ručak sa selekcijom mediteranskih jela i snek menijem. Večera u Vizuri je poseban gurmanski doživljaj sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv. Ovo jedinstveno mesto i opuštajuća atmosfera u paru sa alhemijskim jelima naših kuvara, daje svakoj večeri posebno značenje u zaista posebnom okruženju. Gost hotela svoj ugođaj može rezervisati na recepciji, a svi ostali putem poziva.

Za potpuni užitak, gostima je na raspolaganju SPA & Wellness centar s pogledom na zaliv. Wellnes i spa zona sa polu otvorenim – polu zatvorenim bazenom pružiće vam intenzivan osjećaj harmonije, mira i spokoja. Sauna i tepidarijum na raspolaganju su onima koji žele detoksikaciju, a nakon meditacije mogu uživati u osvežavajućem biljnom čaju ili izvorskoj vodi. Opusti se. Odmori se. Osveži se.

casadelmare.me/hotel-cdm-vizura.html

CENOVNIK ZA 2022. HOTEL

Smeštaj Usluga 03.01.-31.03. 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10. 01.11.-28.12. 29.12.-02.01.
1/2 (pogled planina) BB 100 120 160 200 160 120 100 120
1/2 Deluxe (pogled more) BB 130 140 190 240 190 140 130 140
Deluxe Suite (2+1, jedna spavaća soba, pogled more) BB 180 220 290 360 290 220 180 220

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• wellness centar, spoljašnji bazen,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje iznose 1,5 evra po danu,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 20 evra po osobi po danu, a u periodu od 01.07.-31.08. iznosi 30 evra.

POPUSTI
* Deca do 10 godina koriste dodatni ležaj gratis,
* Krevet za decu do jedne godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking nije moguć u okviru hotela.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele