0
0 reviews

Casa del Mare Vizura Hotel 4*

Dobrota, Crna Gora
od 52€ / Po noći

Casa del Mare Vizura Hotel lociran je u Dobroti na oko 500 m od plaže, a zahvaljujući svom položaju, sa njegovih terasa se pruža panoramski pogled na zaliv.

Glavna tema i inspiracija za uređenje hotela su bili poznati stihovi crnogorskog vladara i pesnika Petra drugog Petrovića Njegoša. U enterijeru se može prepoznati snažan uticaj lokalnih motiva i tradicije. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 16 km.

Na prostranoj sunčanoj terasi sa zadivljujućim panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv, možete uživati u suncu i otvorenom infinity bazenu.

Hotelski smeštaj čine:
-Dvokrevetna soba (bračni krevet) – ova soba jedinstvenog dekora i prijatnog kolorita idealna je za one koji teže opuštanju i spokoju. Moderan dizajn i pogled na planinu pomoći će vam da usporite i uživate u trenutku;
-Deluxe dvokrevetna soba (bračni krevet) – prozori od poda do plafona s pogledom na more, unikatan dizajn i dekoracija doprineće jedinstvenom iskustvu;
-Deluxe jednosoban apartman (bračni krevet i sofa) – odmorite vaše oči uživajući u panoramskom pogledu na jedan od najlepših zaliva u svetu. Pored spektakularnog pogleda, prostrana spavaća soba sa šarmantnim dnevnim boravkom nadmašiće vaša očekivanja.

Sve sobe imaju moderni enterijer i sadrže: mini bar, TV, Wi-Fi, klima-uređaj, minibar, luksuzno opremljeno kupatilo, posluga u sobi.

U prizemlju hotela nalazi se glavni restoran u kome se služi buffet i a-la carte doručak, a nakon toga i ručak sa selekcijom mediteranskih jela i snek menijem. Večera u Vizuri je poseban gurmanski doživljaj sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv. Ovo jedinstveno mesto i opuštajuća atmosfera u paru sa alhemijskim jelima kuvara, daje svakoj večeri posebno značenje u zaista posebnom okruženju. Gost hotela svoj ugođaj može rezervisati na recepciji, a svi ostali putem poziva.

Za potpuni užitak, gostima je na raspolaganju SPA & Wellness centar sa polu otvorenim – polu zatvorenim bazenom pružiće vam intenzivan osjećaj harmonije, mira i spokoja. Sauna i tepidarijum na raspolaganju su onima koji žele detoksikaciju, a nakon meditacije mogu uživati u osvežavajućem biljnom čaju ili izvorskoj vodi.

casadelmare.me/hotel-cdm-vizura.html

Cenovnik 2023.

Tip sobe 01.11.-28.12. 28.12.-02.01. 03.01.-31.03. 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
Double Room pogled planina 103 124 103 124 165 186 165 124
Deluxe Double Room pogled more 134 144 134 144 196 248 196 144
Deluxe one bedroom suite pogled more (2+1) 186 227 186 227 299 371 299 227

*Cene su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici po danu za dve osobe za najam apartmana.


U cenu je uključeno

  • Sve cene su za sobu/apartman za dve osobe po danu sa doručkom. Dodaci za ručak i večeru dostupna na zahtev.
  • Korišćenje spa centra i spoljašnjeg bazena.
  • Krevetac za bebe dostupan za sve sobe.

U cenu nije uključeno

  • Ručak i večera (uz zahtve moguće).
  • Boravišna taksa i osiguranje nisu uključeni u cenu (1.50€ po osobi/noći).
  • Dodatni krevet košta 20€, osim u periodu od 01.07.-01.09. kada košta 30€ po osobi. Deca do 10 godina mogu da koriste dodatni krevet besplatno.

Politika rezervacije

  • Sve rezervacije potrebno je uplatiti 40% unapred. Ostatak je potrebno platiti 7 dana pre dana dolaska.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking nije moguć u okviru hotela.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele