0
0 reviews

De Sol Luxury

Limenarija, Grčka
od 70€ / Po noći

De Sol Luxury Apartments je novi smeštaj izgrađen 2014. godine. Vila se nalazi u mirnom delu Limenarije, van gužve i idealna je za pravi odmor. U pitanju je kvalitetan smeštaj, moderno opremljen, sa bazenom, ležaljkama i obezbeđenim parkingom. Komunikacija sa vlasnicima je vrlo laka jer je vlasnik studirao u Beogradu pa odlično priča srpski jezik.
Centar Limenarije i šetalište su udaljeni 1km. Čuvena plaža Tripiti je na samo 500m od vile, kao i supermarket, dok se najbliža plaža nalazi ispred vile, na samo 200m.
Vila je jako lepo opremljena i u ponudi ima ukupno 14 smeštajnih jedinica, šest apartmana i osam studija.
Svaki od šest apartmana ima moderan i udoban nameštaj. Apartmani Kohili i Thalassa, se nalaze u prizemlju (suterenu), Manolia i Elia su na prvom spratu, dok su Blue Triantafilo i Toulipa na drugom. Svi apartmani na spratu imaju veličanstven pogled na Egejsko more, deo Limenarije i Svetu Goru.
Apartmani su namenjeni četvoročlanim porodicama. Svaki od njih se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ležajem i ormarom, i dnevne sobe sa kaučem (standardnih dimenzija) na razvlačenje za dve osobe. Kuhinja je u sastavu dnevnog boravka, balkoni su pregrađeni i prostrani, a kupatila su modernog dizajna i imaju tuš kabinu. Klimatizovani su i imaju televizore. Površina apartmana u suterenu i na prvom spratu je oko 40m2, a na drugom spratu oko 30m2.
Od sezone 2017. u ponudi su i četiri studija u zasebnom objektu (Vythos, Votsalo, Korali i Asterias). Svi su u prizemlju, imaju površinu od 20m2, pogled na more i francuski krevet. Asterias i Vythos imaju sofu na kojoj može spavati jedna odrasla osoba, dok Votsalo i Korali imaju sofu na razvlačenje predviđenu za dve osobe.
Od sezone 2019. u ponudi su još četiri studija koja se nalaze na prvom spratu u istom objektu, iznad starih, i imaju pogled na more (Avra, Anemos, Flisvos i Okeanos). Potvršine su 20m2 i imaju kuhinju i kupatilo sa tuš kadicom i zavesom. Tri studija imaju francuski ležaj i sofu na razvlačenje pa mogu ugostiti do četiri osobe, dok studio Avra ima francuski kreveti i fotelju na razvlačenje i u njemu može boraviti do tri osobe.
Gosti bazen mogu koristiti svaki dan od 10-20h, a Pool&Food Bar radi od 8-00h. Oko bazena je zabranjena konzumacija hrane i pića koje gosti sami donesu. Neophodno je poručiti bar sladoled ili kafu kako bi gosti mogli da koriste bazen i ležaljke tokom celog dana (konzumacija u iznosu od najmanje 1,5e dnevno).
Doručak se služi od 8-12h i u ponudi su kuvana ili pržena jaja, omlet, kroasani, musli, tradicionalni grčki doručak, kao i kafa, jogurt, mleko i sokovi. Ručak se služe od 12-00h i mora se ujutru najaviti. Dobijaju se salata i glavno jelo (musaka, pasticio, punjene paprike, bolonjeze i dr). Takođe, gosti mogu poručiti i giros, suvlaki, burgere, lignje ili girice. Piće se doplaćuje.
Internet je obezbeđen. Gosti vile mogu besplatno koristiti teretanu u centru Limenarije koju drže isti vlasnici.
Čišćenje se obavlja svakodnevno, a zamena peškira i posteljine na 3-4 dana.
U lepo uređenom dvorištu nalazi se bazen sa ležaljkama i suncobranima.
Privatni parking za sve goste je obezbeđen.
Nalazi se je na ulazu u Limenariju iz pravca Prinosa, odmah posle fabrike Iris Gold, čiji znak stoji sa leve strane magistrale i nemoguće je ne primetiti je. Posle znaka, nakon 200m skrenite levo kod znaka za Bagno Centar i vozite još 50m uzbrdo do glavnog ulaza.
Ukoliko vam odgovaraju svi navedeni uslovi opisani u tekstu, rezervišite svoj smeštaj u vili De Sol. Vlasnik odlično govori srpski jezik, što će vam biti olakšavajuća okolnost za ugodan odmor.

CENOVNIK ZA 2022. (SOPSTVENI PREVOZ)

Smeštaj Usluga 01.06. - 15.06. 16.06. - 30.06. 01.07. - 20.07. 21.07. - 31.08. 01.09. - 15.09. 16.09. - 30.09.
1/3 Studio (pogled more) Najam 79 93 112 125 85 70
1/4 Studio (pogled more) Najam 85 95 115 130 87 75
1/4 Apartman (pogled more) Najam 77 100 130 150 110 80
1/5 Apartman (pogled more) Najam 95 107 135 155 115 85
1/5 Apartman (pogled dvorište) Najam 85 95 107 125 85 70

Cene iz tabele su izražene u evrima i obuhvataju najam studija za izabrani period. 


U cenu je uključeno

• smeštaj u izabranim objektima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

• zdravstveno putno osiguranje,
• korišćenje klima uređaja, naplaćuje se na licu mesta i iznosi 5 eur
• individualni troškovi,
• boravišna taksa u iznosu od 0,5 evra po danu za najam studija/apartmana.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u mesto boravka, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 09.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA

• za celokupnu uplatu do 31.03.2022. odobravamo popust 10%
• za celokupnu uplatu do 30.04.2022. odobravamo popust 5%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA

• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA

• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ

Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. Za ulazak u Grčku automobilom nije potreban zeleni karton, kao ni za prolazak kroz Bugarsku, ali je potreban za prolazak kroz Severnu Makedoniju.

DODATNE NAPOMENE

• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Tokom boravka, gosti sami održavaju čistoću studija/apartmana, a zamena posteljine i iznošenje smeća je svakog petog dana, u zavisnosti od vile, tj smeštajnog objekta.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• u pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185 cm sa 75-80 cm, a francuski (dve osobe) 185-190 cm sa 115-155 cm.
• Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE

• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Wifi
GRČKA

Preporučujemo hotele