0
0 reviews

Delfin Hotel Plava Laguna 2*

Poreč, Hrvatska
od 32€ / Po noći

Hotel Delfin kategorije 2 zvezdice nalazi se na sjajnom mestu unutar Zelena Resorta, odmah izvan Poreča na zelenom poluostrvu prekrivenom prirodnom hladom čak i na plažama koje ga okružuju.

Osveženje je dostupno na svakom koraku, uz brojne štandove koji prodaju voće i sokove, a tu je i restoran, pa na plaži možete ostati od jutra do mraka. Hotel nudi veliki bazen a tu je i igralište s vodenim atrakcijama za decu. Ako ste raspoloženi za istraživanje obližnjih zaljeva ili odlazak u grad, uzmite bicikl ili iznajmite brodić.

Sobe su udobne i jednostavno nameštene, ali nude prekrasan pogled na grad, more i park oko hotela. U samom hotelu je 3 restorana, a ima i nekoliko barova, pa birajte koji vam je najdraži. Parking je uz doplatu.

U hotelu Delfin Plava Laguna nalazi se 794 soba na ukupno 6 spratova Sve sobe su opremljene kupatilom s tušem i telefonom s direktnim biranjem.
Economy soba – jednokrevetna ili dvokrevetna soba, 11 – 13 m2, za 1 – 2 osobe
Classic soba – jednokrevetna ili dvokrevetna soba s balkonom, 8 – 13 m2, za 1 – 3 osobe, unutrašnja strana, park strana ili morska strana
Classic soba – family – dve spavaće sobe s balkonom, veličina i kapacitet: 27 m2, za 2 – 5 osoba, unutrašnja strana, park strana, morska strana

Zabava je za nas ozbiljna stvar! Activities & Experience Team brine se da se provedete najbolje ikad i doživite nova i nezaboravna iskustva koja ćete prepričavati svima kad se vratite kući. Programi za decu: mini club (4-12 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima (kreativna radionica i razne igre, sport i sl.), i dečiji večernji sati. Programi za odrasle: uživo muzika, jutarnja gimnastika, aerobik u vodi, puno raznih sportskih aktivnosti: odbojka, fudbal, stoni tenis…

Uključeno u cenu: WiFi , animacija za decu i odrasle, ležaljke na bazenu (u ograničenim količinama), spray park -vodena igraonica na bazenu. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz doplatu.
Sadržaji u hotelu: restoran (buffet doručak od 07-10h, buffet ručak 12-14h, buffet večera od 18:30-21h) i bar (uz bazen i lobby bar), bazen, bankomat, sefovi na recepciji (uz doplatu), TV prostor u baru, prostor za odlaganje bicikli, suvenirnica, konferencijska dvorana – 495 mesta.

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/delfin/

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 29.05.-18.06. 19.06.-25.06. 26.06.-01.07. 02.07.-30.07. 31.07.-12.08. 13.08.-20.08. 21.08.-27.08. 28.08.-03.09. 04.09.-17.09.
1/2 Economy HB 35 43 46 50 50 47 43 35 31
1/2+1 Classic (balkon) HB 36 46 49 52 54 50 46 36 32
1/2+1 Classic (balkon, morska strana) HB 37 47 50 54 55 51 47 37 34
1/4 Family (balkon, morska strana) HB 59 73 77 83 84 79 73 59 52

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna soba, Family – porodični apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• otvoreni bazen,
• mali sportski tereni,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za pun pansion iznosi 7 evra po osobi po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu je 20% u odnosu na cenu Economy sobe.

POPUSTI
* Dete do 12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju boravi besplatno (važi samo za Classic sobe),
* Dete od 12-14 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju ima popust od 50% (važi samo za Classic sobe),
* Dete do 7 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 50% (važi samo za Classic sobe),
* Dete od 7-14 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 30% (važi samo za Classic sobe),
* Dvoje dece do 12 godina sa dvoje odraslih u Family sobi borave besplatno,
* Dete od 12 godina ili treća odrasla osoba sa dvoje odraslih u Family sobi ima popust od 80%,
* Dete od 14 godina ili treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju u Classic sobi (pogled more) imaju popust od 20%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se plaća 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 7 noćenja.
• Kućnim ljubimcima je dozvoljen boravak u hotelu, uz doplatu od 13 evra po danu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele