0
0 reviews

Dolce Vita Hotel 4*

Bečići, Crna Gora
od 28€ / Po noći

U Bečićima, na uzvišenju, u hladovini starog maslinjaka, nalazi se ovaj moderno opremljen objekat. U neposrednoj blizini DolceVita može se naći mnogo atrakcija. Gosti koji vole da idu na plažu mogu pronaći plažu DolceVita na samo 5 minuta hoda od hotela. Tamo možete uživati u sadržajima na plaži i sportu. Budva i veliki izlasci su udaljeni samo 2 km. Restorani su takođe u blizini. Aerodrom Tivat je udaljen 18 km.

Intimna strana našeg objekta sa 35 soba omogućava nam da pružimo ličnu uslugu korisnicima kako bismo vam pomogli tokom vašeg boravka i osigurali vam odlično iskustvo. Ponuđeni sadržaji mogu se kretati od kreveta u manjoj sobi do velikih apartmana sa većim, kvalitetnijim krevetima, komodom, frižiderom i drugim kuhinjskim priborom, tapaciranim stolicama, televizorom sa ravnim ekranom i sopstvenim kupatilima. Dvokrevetna soba – francuski ležaj ili odvojeni kreveti – vaš izbor! Trokrevetna soba – francuski ležaj i krevet za jednu osobu – savršeno rešenje za 3 osobe. Junior Suite – spavaća soba i dnevna soba sa 2 balkona. Luk apartman – 110m2 čistog luksuza sa prekrasnim pogledom na more!

Hotel Dolcevita ima vrt i terasu. Recepcija radi non-stop. Ostali sadržaji uključuju ostavu za prtljag. Gostima je na raspolaganju parking.

Dolce Vita Beach & Bar – Smešten na samo 5 minuta hoda od hotela Dolce Vita, Dolce Vita Beach bar je savršeno rešenje tokom vrelih letnjih dana. Možete uživati na suncu i kupati se u Jadranskom moru. Takođe, ako ste gladni, ovde možete uzeti hranu i uživati u savršeno mešanim koktelima.

Dostupni sportovi na vodi – Ako ste zavisni od adrenalina, možete uživati u različitim vodenim sportovima! Možete iznajmiti jet ski. Naša linija jet skija je potpuno nova! Naš glavni fokus je bezbednost, kao i zabava na vodi, tako da će profesionalni instruktor za jet ski biti tu za vas. Takođe, na zahtev je dostupno i padobranstvo iznad mora.

Hotel prima i kućne ljubimce uz doplatu.

www.dolcevita.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 10.06. 11.06. - 30.06. 01.07. - 25.08. 26.08. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 BB 28 38 46 38 28
1/3 BB 28 38 46 38 28
Suite (2+2) BB 94 115 139 115 94

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi (suite – najam), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se 60% u odnosu na cenu za dvokrevetnu,
* Doplata za polupansion iznosi 10 evra po osobi po danu,
* Krevetac za decu se naplaćuje 5 evra po danu.

POPUSTI
* Popust za pomoćni ležaj u 1/2 sobi je 30%,
* Deca od 2-10 godina u sopstvenom ležaju sa dve odrasle osobe imaju popust 30%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele