0
0 reviews

Dukley Hotel & Resort Hotel 5*

Budva, Crna Gora
od 440€ / Po noći

Dukley Hotel & Resort je spokojna oaza opremljena svim pogodnostima, postavljena na pozadini jednog od najupečatljivijih istorijskih lokaliteta Evrope kao i svih užitaka i zabava koje Budvanska rivijera može da ponudi. Pružamo potpunu privatnost sa prekrasnim pogledom na Jadransko more, direktan pristup ekskluzivnoj plaži, a i izbor stilskih restorana za piće i ručavanje.
Naša namera je da ponudimo mesto koje možete nazvati svojim, bez obzira na svrhu putovanja.
Naše pažljivo osoblje će se uvek potruditi da ispuni sva očekivanja i zahteve, pružajući uslugu 24/7 pri ruci osiguravajući da su udobnost i sigurnost naših gostiju od najveće važnosti. Dobrodošli u Novi Mediteran!

Rezidencije 5* Dukley Hotel & Resort-a, opremljene unikatnim komadima namještaja i najsavremenijom tehnikom, sinonim su za opuštanje i uživanje u komforu, daleko od obaveza i svakodnevice. Spoj raskošnog okruženja i pogleda na more upotpunjuje osjećaj privatnosti i mira. Modernim, elegantnim enterijerima posvećena je pažnja do najmanjih detalja, a svaka od rezidencija opremljena je savremenom tehnikom i najfinijim komadima namještaja poznatih Evropskih brendova. Dukley Hotel & Resort raspolaže sa: rezidencije sa jednom ili dve spavaće sobe, deluxe rezidencije sa jednom, dve, ili tri spavaće sobe, penthaus sa dve ili tri spavaće sobe kao i sa ponudom soba – Comfort i Superior (sa ili bez terase), Club (sa terasom) i Superior sobama.

Pored prostranog i elegantnog enterijera, mudro koristeći ono što je priroda obezbedila, Dukley Hotel & Resort je stvorio jedinstvena mesta za uživanje kako bi se osiguralo da nijedan trenutak nije izgubljen – 3 privatne plaže, bazenski klub, 4 restorana sa različitim kuhinjama:
Internacionalni i mediteranski restoran Dukley Seafront Restaurant – Izazovite svoja čula. Dobrodošli u Pozorište ukusa! Naš nagrađivani restoran uveo je koncept Fresh & Fine Food sa svojom izuzetnom gastronomskom raznolikošću. Sa ovim pristupom, dostupna je uravnotežena i inovativna ponuda, od svetskih laganih jela koja se služe direktno na plaži, do elegantnog iskustva u finoj trpezi tokom večeri. U ovom restoranu, vaš obrok se ne pojavljuje samo magično pred vama. Koncept otvorene kuhinje u našem restoranu prevazilazi hranu i piće.
Moet & Chandon Beach & Bar – Moet & Chandon Beach Bar bi Dukley je mesto gde se udobnost susreće sa vrhunskim restoranima. Sa ovom savršenom ravnotežom stilova ručavanja, naš širok izbor menija nudi ukusan zalogaj za bilo koje doba dana. Smešten je na peščanoj plaži Dukley, sa beskrajnom tirkiznom obalom.
Key West Beach & Restaurant – restoran na plaži – Key West je potpuno novi svet, mesto na koje dolazite da pobegnete. Mesto gde ostajete. Zajedno sa glavnim kuvarom Olivijeom Hiltonom, naši kuvari su kreirali izuzetna jela i zalogaje, pune latino ukusa i svežih lokalnih sastojaka.
Laguna Beach & Seafood Restaurant – Sa ukusnim specijalitetima kombinovanim od najsvežijih namirnica koje Jadransko more nudi, Lagunin restoran morskih plodova odvešće vas na gastronomsko putovanje koje tek treba da doživite. Podržavajući naše lokalne ribare, koji isporučuju najsvežije morske plodove do praga Lagune, naši talentovani kuvari su tu da vas očaraju svojim kreacijama.
InfinityPool Club – bazen i restoran – Pored 3 jedinstveno osmišljene plaže i restorana, naš Infinity Pool Club nudi primamljiv spoj luksuza, raskoši i stila. Bazen na krovu nudi zavodljivo okruženje glamura i udobnosti dok upijate zadivljujući pogled na Budvansku rivijeru i ostrvo Sv. Nikola.

U okviru hotela je čak 7 event prostora, prilagodljivih svakom tipu event-a – od intimnih proslava na plaži ili krovu penthouse-a, do velikih korporativnih događaja sa najrazličitijim aktivnostima.

Sadržaji za decu – Smešten u srcu Dukley Hotel & Resorta, naš dečiji klub je daleko od običnih odmarališta. Umetnost, društvene igre, edukativni programi, inkluzivne kulinarske prakse i istraživanje zadivljujuće prirode pružaju svojim malim gostima nezaboravno iskustvo. Stoga smo kreirali koncept dečijeg praznika kako bismo uspostavili osećaj olakšanja i za vas i za vašu decu:
Vrtić – za naše goste koji žele da uživaju u produženom boravku i treba im dnevni program za decu sa uključenim punim obrokom.
Dečiji klub – posebno opremljen prostor za dečju rekreaciju, u pratnji vaspitača i animatora, koji nudi divne inventivne aktivnosti sa lokalnim dodatkom.

Koristeći najsavremeniju opremu, studio Body & Mind nudi jedinstvene treninge:
– Joga
– STOTT PILATES® programi
– PROGRESSIVE® programi
– PRENATALNI i POSTNATALNI programi
– Programi za profesionalne sportiste

Vodeni sportovi – Postoje brojne aktivnosti koje mogu pokrenuti endorfine tokom vašeg boravka u Dukley Hotel & Resortu. Istražite prirodne lepote naše obale na SUP dasci ili kajaku, uhvatite talas na vake dasci za surfovanje ili uživajte u vodi u vožnji brzim džet skijem.

Dukley Hotel & Resort ima čast da bude jedan od prvih objekata u Crnoj Gori koji je prihvatio i podržao kriptovalute (Bitcoin ili Ethereum).

www.dukleyhotels.com

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele