0
0 reviews

Eden Hotel 4*

Rovinj, Hrvatska
od 60€ / Po noći

Hotel Eden je okružen bujnom vegetacijom i nalazi na mirnoj lokaciji na obodu stogodišnje park-šume Zlatni rt u Rovinju. Ovaj objekat nudi bazene na otvorenom i u zatvorenom i besplatne ležaljke i suncobrane na plaži u uvali (u zavisnosti od raspoloživosti).

Velnes i spa sadržaji obuhvataju 4 prostorije za tretmane, 1 spa suite sa tretmanima za parove, zonu za opuštanje, moderan prostor za fitnes i bar Vitality (otvoren tokom sezone). Termalna zona sadrži finsku i infracrvenu saunu, parnu sobu i sobu za opuštanje.

Sve sobe sadrže klima-uređaj, balkon i TV sa satelitskim kanalima. Ukusna hrvatska i internacionalna jela služe se u različitim restoranima.

Hotel Eden pruža mnoge zabavne sadržaje kao što su hobi radionice i razne sportove poput tenisa, uključujući i sportove na vodi.
U sklopu hotela se nalaze terasa na otvorenom, sa pozornicom i mini-klub sa zabavnim programom za decu. Gosti mogu uživati u muzici uživo, raznovrsnim zabavnim programima, folklornim nastupima i pesmama koje izvode a-kapela vokalni ansambli – klape.

Kompleks bazena na otvorenom uključuje 3 vrste bazena sa raznim vodenim efektima, poput hidromasažnih mlaznica i gejzira. Ponuda kompleksa uključuje terase za sunčanje, restoran, bar pored bazena i letnju pozornicu.

www.maistra.com/hotel-eden-rovinj

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 26.05. - 02.06. 03.06. - 15.06. 16.06. - 07.08. 08.07. - 20.08. 21.08. - 03.09. 04.09. - 10.09. 11.09. - 02.10. 03.10. - 01.11.
1/2 Standard BB 77 94 115 128 115 94 77 60
1/2 Superior BB 85 104 127 140 127 104 85 66

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za polupansion po osobi po danu iznosi 18 evra.

POPUSTI
* Za boravak od 8 i više noćenja popust je 10%,
* Dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom ima popust od 40%,
* Dete do 2 godine u zajedničkom ležaju sa dve odrasle osobe je gratis,
* Krevetac za bebe je besplatan (obavezan upit).

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan za goste hotela i nalazi se 350 m udaljenosti od hotela.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 4 noćenja.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
HRVATSKA

Preporučujemo hotele