0
0 reviews

Falkensteiner Hotel 4*

Bečići, Crna Gora
od 120€ / Po noći

SNIŽENE CENE 10% + DECA GRATIS
u pratnji 2 odrasle osobe

DVOJE DECE DO 12 GODINA U SUPERIOR SOBI
DVOJE DECE DO 18 GODINA U JUNIOR SUITE

Okruženi prirodnim pejzažem koji oduzima dah, smešteni u živopisni zaliv, na prvi utisak ćete doživeti magiju jadranske obale. Prošetajte šetalištem i krenite da sanjate o prizoru malih ribarskih brodova ispred tirkizno-plavog morskog pejzaža, posetite tradicionalne konobe u idiličnom selu Bečići i uživajte u mediteranskom sjaju u svim njegovim lepotama tokom putovanja u obližnju Budvu.

Plaža Bečići nalazi se na samo 200 metara udaljenosti i jedna je od najlepših evropskih plaža. Naša hotelska plaža deo je ove prelepe plaže a njena privatnost vam garantuje dovoljno prostora kako biste mogli da uživate u svom odmoru, daleko od gužvi ostalih mesta prepunih turista. Ovde imate dovoljno prostora da do mile volje uživate u kristalno čisto tirkiznoj vodi i da vam odmor ostane zauvek u lepom sećanju. Naravno, udobne ležaljke sa suncobranima vam stoje na raspolaganju – besplatno i isključivo za goste hotela.

Naše sobe mogu biti Comfort, Superior (sa sofom na razvlačenje za odrasle ili decu) i Deluxe sa pogledom na more. Sve sobe su opremljene sa dva pojedinačna kreveta ili bračnim krevetom. Sadržaj sobe podrazumeva LCD TV, WiFi, klima-uređaj, sef, mini bar, balkon.
JUNIOR APARTMAN – Prijatna atmosfera u prostoru od 60 m2. Opustite se na balkonu i uživajte u komforu ovog apartmana. Junior apartman je opremljen sa bračnim krevetom, sa sofom na razvlačenje za odrasle ili decu u dnevnoj sobi. SENIOR APARTMAN – 65-100 m2 stambenog prostora za do 2 osobe. Spavaća soba s bračnim krevetom, jedna ili dve kupaonice u svakom starijem apartmanu.
ROYAL APARTMAN SA ĐAKUZIJEM – 118 m² raspoređeno u spavaćoj sobi, dnevnoj sobi i kupatilu sa tušem i đakuzijem odvojenim staklenim zidom, balkonom 38 m² sa pogledom na more. ROYAL APARTMAN SA SAUNOM I ĐAKUZIJEM – 187 m² na 2 sprata, podeljene u 2 povezane spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom i balkonom, dnevni boravak i trpezarija sa čajnom kuhinjom i prostorom za do 4 osobe. Privatna sauna i đakuzi. ROYAL APARTMAN SA 2 SPAVACE SOBE – 69-91 m² stambenog prostora za do 4 osobe sa 2 spavaće sobe, sopstvenim kupatilom, dnevnim boravkom, čajnom kuhinjom i prostranim balkonom.

Falkensteiner filozofija užitka se zasniva na uverenju da je odmor u potpunosti uspešan samo kada se doživi svim čulima. Kulinarske avanture doprinose tome u velikoj meri, zbog čega vas upoznajemo sa crnogorskom kuhinjom i njenim tipičnim specijalitetima u našem hotelu. Pored toga, možete se radovati internacionalnim jelima koja upotpunjuju naš mediteranski repertoar hrane.
MARA’S KITCHEN RESTAURANT – Kod nas u restoranu Mara’s Kitchen očekuje vas veliki švedski sto sa delikatesima svih vrsta. LEVEL 0 LOUNGE BAR I RESTORAN – Naš Level 0 Lounge se sastoji od bara u lobiju i bara pored bazena, kombinujući dva restorana sa različitim karakteristikama. PIZZERIA TAVERNA – Ko nije slab na prizor i zanosni miris pice iz kamene peći? Uživajte u svom autentičnom iskustvu i ukusima različitih klasičnih i drugačijih vrsta pice.

Otkrijte Aquapura SPA u Budvi, lako dostupan u hotelu Falkensteiner Montenegro, u kojem je voda glavni element našeg prostora za dobrostanje. To pokazuje impresivna površina Spa prostora od 1.500 m² koja nudi saunu, otvorene i zatvoren (panoramske i hidromasažne) bazene i fitness (teretana), kao i brojne spa i tretmane lepote, poput ekskluzivnih masaža, pakovanja za telo i kupki koje poboljšavaju zdravlje. Priuštite sebi čisto opuštanje tokom odmora – želimo vam predivan boravak u hotelu Falkensteiner Montenegro!

www.falkensteiner.com/en/hotel-montenegro

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 03.01. - 08.04. 09.04. - 20.05. 21.05. - 17.06. 18.06. - 15.07. 16.07. - 19.08. 20.08. - 09.09. 10.09. - 14.10. 15.10. - 28.10. 29.10. - 29.12.
1/2 Comfort HB 120 160 200 260 320 260 200 160 120
1/2 Deluxe HB 130 180 230 285 345 285 230 180 130
1/2 Superior HB 200 248 286 369 410 369 286 248 200
Junior Suite HB 258 298 350 460 520 460 350 298 258
Senior Suite HB 338 378 420 580 670 580 420 378 338

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi (suite), po danu izražene u evrima.
Legenda:  HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena,
• korišćenje hotelske plaže sa ležaljkama i suncobranima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,1 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 0,6 evra, a deca do 12 godina 0,1 evro po danu,
* Doplata za krevetac za bebe iznosi 5 evra po danu.

POPUSTI
* Popust za jednu osobu u Comfort i Deluxe sobi iznosi 40 evra po danu,
* Dvoje dece do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u Superior sobi ne plaćaju,
* Dvoje dece do 18 godina u pratnji dve odrasle osobe u Junior Suite borave besplatno,
* Za dete do 3 godine u pratnji jedne odrasle osobe u Comfort i Deluxe sobi pogled more cena se umanjuje 40 evra po danu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se naplaćuje 10 evra po danu (neophodna je rezervacija).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele