0
0 reviews

Family Wellness Hotel Gyula 4*

Đula, Mađarska

Grad Đula ima istoruju dugu skoro 800 godina i nalazi se u jugoistočnom regionu Mađarske, na kapiji Transilvanije. To je važan granični prelaz duž rumunske granice sa županijskim i regionalnim institucijama, kao i višenacionalno i viševersko naselje, gde su stanovnici uvek živeli zajedno u miru.

Gotičko zidana tvrđava je jedina ravničarska tvrđava centralne Evrope, koja je ostala netaknut,a je simbol grada, gde posetioce čeka Muzej renesansnog zamka. Potpuno rekonstruisani unutrašnji deo grada Đule obogaćen je trgovima, fontanama, klupama i uličnim svetiljkama. Tu još možete videti statuu Anamorfoze (zasnovane na gravuri Adama i Eve Albrehta Direra) i Svetskog sata.

Obnova tvrđave započeta je početkom šezdesetih godina prošlog veka. 2005. godina je rezultirala značajnom promenom, jer je te godine završen novi Muzej renesansnog zamka, u kome posetioci mogu da prođu kroz šest vekova u 24 izložbene sale.

Unutar restaurirane tvrđave dole možete posetiti tamnicu (otvorena za javnost van sezone Castle teatra), kapelu, tavernu i pomoćne prostorije kao što su ambulanta, pekara, kovačnica i grnčarija. Na spratu se mogu videti odaje vlastelina, prijemna soba, dvorana helebardi, viteška dvorana i oružarnica.

U banja zamku Đula je izgrađeno jedno od najlepših kupališta i termalnih kupatila u Mađarskoj u nekadašnjem parku Almassy Mansion od 8,5 hektara, koji je trenutno zaštićeno područje. Prilikom postavljanja objekata i bazena bilo je važno da izgradnja neće uticati na drveće u dvorskom parku.

Family Wellness Hotel Đula 4* nalazi se pored međunarodno poznate banje zamka Đula, 10 m od njenog ulaza.

Hotel poseduje 68 soba:
46 superior dvokrevetnih soba (sa balkonom) 25 m2
15 classic dvokrevetnih soba 21 m2
2 classic plus 31 m2
3 junior apartmana 50 m2
2 deluxe apartmana 70-80 m2

Posebne hotelske usluge za goste sa malom decom!
Započnite odmor bez stresa oko pakovanja. Nema potrebe da pakujete celo domaćinstvo za put, jer hotel poseduje svu opremu za decu od flašice do kolica!

Wellness koncept hotela Gyula počiva na harmoniji sa prirodom. Zelene površine hotela, susednog parka i Dvorske bašte sa starim drvećem omogućavaju čist i svež vazduh u svakom trenutku. Csigakert (bukvalan prevod Park puževa) koji se graniči sa hotelom je idealno mesto za izvođenje vežbi disanja, kao i za vežbe meditacija.

Wellness usluge

Sauna jedinica: finska sauna, parno kupatilo, infracrvena sauna, whirlpool spa, ležaljke i vitaminski bar. Za decu je na raspolaganju dečiji bazen.

Fitness room: kardio sprave.

Beauty farm: frizerski salon, solarijum, kozmetički salon, pedikir i manikir.

Wellness oaza je dostupna gostima svakog dana od 8.30 do 20.30 časova.

Na drugom spratu hotela se nalazi restoran sa 220 mesta u čijoj ponudi su doručak i večera na bazi švedskog stola.

Za vreme doručka i večere malim gostima je obezbeđen dečiji sto. Osim toga, na raspolaganju su vam stolica za hranjenje i dečiji pribor za jelo.

Terasa sa pogledom na drevni park čuvenog banjskog dvorca, predstavlja savršenu lokaciju za uživanje od ranog proleća do kasne jeseni.

https://wellnesshotelgyula.hu/en

Na upit


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• 1 kupon za masažu od 2.5 € po osobi
• Wi-Fi,
• sef u sobi,
• korišćenje Wellness oaze (finska sauna, infracrvena sauna, parno kupatilo, mali bazen, rekreacioni bazen, hidromasažna kada, dečiji bazen, korišćenje ležaljki),
• korišćenje fitnes sale,
• bade mantil
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa,
• osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Doplata za doručak na bazi švedskog stola: 10 € po osobi dnevno,
• Doplata za wellness meni ručak: 8.7 € po osobi dnevno. (1 vrsta supe, 2 glavna jela, salata, desert),
• Doplata za večeru na bazi švedskog stola: 12.5 € po osobi dnevno (2 vrste supa, 6 glavnih jela, hladna predjela, varijacije deserta, salata bar),
• Doplata za puni pansion:
– Deca 1 – 5,99 godina: 16.2 € po osobi dnevno,
– Deca preko 6 godina: 32.2 po osobi dnevno.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti