0
0 reviews

FKK Ada Bojana

Ada Bojana
od 29€ / Po noći

Okružen netaknutom prirodom, 15km udaljen od Ulcinja nalazi se nudistički centar na „rajskom ostrvu” – Adi Bojani.

Hotelski kompleks Ade Bojane vrlo je blizu nudističke plaže i sastoji se od vila i bungalova. Možete birati između tri vrste smeštaja:

Tip A-Jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapadno prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. U vilama su smeštene dvokrevetne i trokrevetne sobe sa terasom i kupatilom. Neke od soba imaju pogled na more. Sve sobe i kupatila su renovirani.

Tip B-Drveni bungalovi idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gde je spavaća soba sa francuskim ležajem. Većina bugalova ima malu verandu sa pogledom na more.

Sobe tipa Lux su najkomfornije i idealne su za porodice. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju terasu. Većina soba ima pogled na more.
Sve naše sobe svih tipova imaju klimu,frižider ili mini frižider, TV.

Auto kamp koji se nalazi pored ulaza u hotelski kompleks na ostrvu Ada udaljen je od plaže manje od 100 m. Ima kupatilo sa 16 toaleta i 4 umivaonika. Raspolaže sa 56 priključaka za struju. Tu je i zajednička veranda sa nastrešnicom. Naspram kampa nalaze se recepcija i mini-market.

Doručak i večera se poslužuju u stilu bogatog švedskog stola u prostranom hotelskom restoranu sa terasom. Terasa je a-la-card i ovde gosti mogu uživati u svim vrstama mediteranskih i kontinentalnih jela i pića. Pored recepcije nalazi se aperitiv bar.

Gosti hotela mogu koristiti teniske terene, teren za mali fudbal, teren za odbojku koji se nalazi na samoj plaži kao i stolove za stoni tenis. Jedna od nezaobilaznih atrakcija jeste jahanje konja. U ponudi su i sportovi na vodi : surfing i jedrenje, a za one smelije u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa je i škola ekstremnih sportova, a za opuštanje nakon aktivnog dana preporučujemo masaže koje pružaju vrhunski maseri. U ponudi Ade Bojane su i kruziranje oko ostrva, rentiranje bicikala i opreme za ribolov.

ulcinjska-rivijera.com

Cenovnik 2023

Hotel DO 10.06. 11.06-05.07. 06.07.-20.08. 21.08.-15.09. OD 16.09.
Ada Bojana L 32 39 46 39 32
Ada Bojana A 29 34 41 34 29

*Cene su date u evrima na bazi polupansiona po osobi dnevno.


U cenu je uključeno

 • Smeštaj na bazi odabrane usluge. Doručak i večera na bazi švedskog stola.
 • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

Popusti

 • Za decu do 2 godine starosti boravak je gratis.
 • Deca do 10 godina starosti uživaju 30% popusta u posebnom ležaju, dok u ležaju roditelja imaju 50% popusta.
 • Popust za treći ležaj iznosi 20%.

Doplate

 • Boravišna taksa i osiguranje 1,20 € po osobi dnevno, a deca do 12 godina plaćaju dnevno o osiguranje 0,50 € bez boravišne takse.
 • Minimum korišćenja pansiona je tri dana, ispod tri dana cena se uvećava za 20%.
 • Doplata za puni pansion je 20 %.
 • Doplata za 1/1 sobu je 60% za tip A i tip L.
 • Doplata za “pogled more“ je 10%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Sportski tereni
CRNA GORA

Preporučujemo hotele