0
0 reviews

Forza Terra Hotel 5*

Dobrota, Crna Gora
od 110€ / Po noći

Hotel Forza Terra smešten je u Dobroti na samoj obali mora.

Budva se nalazi na udaljenosti od 24 km, a Podgorica na 88 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 10 km.
Dizajn apartmana i soba inspirisan je i nazvan po ikonama sveta dizajna. Oslanjajući se u velikoj meri na nasleđe Crne Gore da je grad poznat po svom bujnom tekstilu, svaki od apartmana i soba je dizajniran da dočara estetiku modnih kuća sa A liste i nudi boravak ispunjen luksuznim detaljima i modernim komforom koji nose ikonska imena uključujući Valentino, Fendi, Dior i drugi.

Smeštaj može biti tipa Junior Suite, Superior ili Standard. Sve sobe imaju balkon ili terasu i pogled. Sadržaji u sobama uključuju: TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, mini bar, klima uređaj, telefon, budilnik, sef, kremu za cipele. U kupatilu je za Vas pripremljena  kozmetika, sredstva za higijenu, pribor za brijanje, četkice za zube, kape za tuširanje, sapun, higijenske plastične kese, ventilator.

Meni La Bistecca restorana nudi širok spektar azijskih jela prilagođenih lokalnoj klimi i kreiranih od najboljih lokalnih sastojaka. Bogat doručak na bazi švedskog stola uključuje sveže voće, jogurte, narezane sireve, suvo meso, domaću štrudlu i minijaturni tiramisu. Gosti mogu uživati u ukusnim omletima po narudžbi i odličnom espresu. Meni za večeru sadrži kreativnu mediteransku kuhinju koja koristi pretežno organsku hranu lokalnog porekla i sveže sastojke, sirovu i pečenu ribu i čuvenu tempuru.

Pool Bar La Piazza je idealno mesto gde možete započeti dan u hladu ispijajući prvu šoljicu kafe ili popodnevnim uživanjem u osvežavajućem koktelu pored bazena.

Forza Terra ima otvorene i zatvorene bazene, wellness centar sa autentičnim kupkama u rimskom stilu, tepidarijum, finsku saunu i potpuno opremljenu teretanu sa TechnoGym opremom.

forzahotels.com

Cenovnik 2023

Tip sobe Min osoba 10.04.-15.05. 15.05.-15.06. 15.06.-15.09. 15.09.-01.10. 01.10.-15.10.
Dvokrevetna soba standard 2 110 140 190 140 110
Dvokrevetna soba superior 2 140 175 235 175 140
Junior Suite 4 113 138 200 138 113

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje noćenje sa doručkom.

U cenu je uključeno

  • Smeštaj na bazi odabrene usluge.
  • Svim gostima hotela je omogućeno korišćenje wellness i spa centra, otvorenog bazena, teretane, plaže i plažnog mobilijara, internet kao i besplatan parking.
  • Dečiji krevetac za decu do 2 godine.

U cenu nije uključeno

  • Usluge polupansiona i pansiona dostupne su na zahtev.
  • Boravišna taksa i osiguranje iznosi 2.00€ za odraslu osobu na dan i nije uključena u cenu smeštaja.
  • Za dodatni ležaj iznosi 105.00€ .

Otkazna politika

  • U slučaju otkaza rezervacije u roku od 7-1 dana pre dolaska, penal iznosi 100% prvog noćenja rezervacije. U slučaju nedolaska gosta ili otkaza u roku od 24h pre početka rezervacije, penal iznosi 100% ukupne vrednosti rezervacije.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele