0
0 reviews

Forza Terra Hotel 5*

Dobrota, Crna Gora
od 110€ / Po noći

Hotel Forza Terra se nalazi u Dobroti. Budva se nalazi na 24 km, a Podgorica na 88 km od hotela Forza Terra. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 10 km.
Dizajn apartmana i soba inspirisan je i nazvan po ikonama sveta dizajna.

Oslanjajući se u velikoj meri na nasleđe Crne Gore da je grad poznat po svom bujnom tekstilu, svaki od naših apartmana i soba je dizajniran da dočara estetiku modnih kuća sa A liste i nudi boravak ispunjen luksuznim detaljima i modernim komforom koji nose ikonska imena uključujući Valentino, Fendi, Dior i drugi. Smeštaj može biti tipa Junior Suite, Superior ili Standard. Sve sobe imaju balkon ili terasu i pogled.
Sve naše goste čekaju flaša penušavog vina i tanjir lepo dekorisanog rezanog voća u sobi i osnovna kozmetika u kupatilu. Korišćenje spa centra (tursko kupatilo, sauna, tuševi), teretane, naše privatne plaže sa ležaljkama i parkinga su besplatni za naše goste.
Sadržaji uključuju TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, mini bar, klima uređaj, telefon, budilnik, sef, kremu za cipele. Kupatilo: kozmetika, sredstva za higijenu, pribor za brijanje, četkice za zube, kape za tuširanje, sapun, higijenske plastične kese, ventilator.

Restoran La Bistecca, sa crno-belim mermernim podom, savremenim minimalističkim nameštajem i impresivnom vertikalnom baštom, poboljšavaju izuzetnu kuhinju restorana. Pokrovitelji sede za stolovima koji se prostiru na terasu pored vode sa palmama. Novi meni La Bistecca nudi širok spektar azijskih jela prilagođenih lokalnoj klimi i kreiranih od najboljih lokalnih sastojaka. Bogat doručak na bazi švedskog stola uključuje sveže voće, jogurte, narezane sireve, suvo meso, domaću štrudlu i minijaturni tiramisu. Gosti mogu uživati u ukusnim omletima po narudžbi i odličnom espresu. Meni za večeru sadrži kreativnu mediteransku kuhinju koja koristi pretežno organsku hranu lokalnog porekla i sveže sastojke, sirovu i pečenu ribu i našu čuvenu tempuru.
Pool Bar La Piazza odiše atmosferom kotorskog trga i smešta vas u centar idiličnog okruženja gde možete započeti dan u hladu ispijajući prvu šoljicu kafe ili popodnevnim uživanjem u osvežavajućem koktelu pored bazena. Tu je mali bazen sa plavo-tirkiznim mozaicima oivičen drvenom palubom i zidnim vodopadom.

Najpopularnija crnogorska vina su esencija vinarije Forza Terra, gde možete pijuckati i moderne francuske šampanjce i pažljivo odabrana međunarodna vina. Izvanredna hrana zaslužuje—zaista zahteva—da bude praćena izvanrednim vinima. Naši somelijeri će predložiti vina koja će zadovoljiti potrebe naših gostiju i upotpuniti njihov izbor restorana.
Pošto verujemo da je svako nepce jedinstveno, našim gostima ćemo preporučiti pojedinačna vina čak i ako izaberu isto jelo. Naša vinska karta odražava vreme, trud i ljubav koje je potrebno da se proizvede i održava.

Iskreno posvećena vašem blagostanju, Forza Terra ima otvorene i zatvorene bazene, wellness centar sa autentičnim kupkama u rimskom stilu, tepidarijum, finsku saunu i potpuno opremljenu teretanu sa TechnoGym opremom. Naš masažni terapeut će se pobrinuti da vaša vitalnost i opuštenost odu korak dalje.

forzahotels.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 10.04. - 14.05. 15.05. - 14.06. 15.06. - 15.09. 16.09. - 30.09. 01.10. - 15.10.
1/2 standard (Yves Saint Laurent, Fendi) BB 110 140 190 140 110
1/2 superior (Cavalli, Kenzo, Armani, Dior) BB 140 175 235 175 140
Junior Suite (Valentino, Ralph Lauren) BB 225 275 400 275 225

* Cene iz tabele na bazi noćenja sa doručkom po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom, Junior Suite – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• korišćenje wellness i spa centra, otvorenog bazena i teretane,
• besplatni parking,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se za 100%,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 105 evra po noćenju (u sobama standard i superior),
* Doplata za polupansion i pun pansion dostupna je na zahtev.
* Boravišna taksa iznosi 2 evra po osobi po danu, deca do 2 godine besplatno.

POPUSTI
* Krevetac za decu do 2 godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele