0
0 reviews

Galia Hotel 3*

Prčanj, Crna Gora
od 32€ / Po noći

Hotel Galia radi od 2009. godine u vlasništvu porodice Ćetković. Hotel je familijarnog tipa. Mesto u kojem se nalazi hotel je poznata vazdušna banja za lečenje plućnih bolesti i idealno je za osobe koje imaju probleme sa astmom. Lokacija hotela je odlična za obilazak Kotora, Tivta, Perasta i Budve. Udoban smeštaj sa 3 zvezdice i moderno opremljenim sobama koje sadrže balkone sa fantastičnim pogledom na Kotorski zaliv i stari grad Kotor. Udaljeni smo od: Starog grad Kotor 3 km, Aerodroma Tivat 11 km, Svetog Stefana 34 km. Plaža se nalazi na 40m od hotela. Hotel poseduje privatni parking koji je pokriven sa video nadzorom.

Kapacitet hotela:
– 8 standard dvokrevetnih soba sa balkonom i pogledom na more
– 1 klasična dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima i balkonom sa pogledom na more
– 2 standard jednokrevetne sobe sa balkonom i pogledom na more
– Restoran kapaciteta 60 mesta
SADRŽAJI SOBA – klima uređaj,WiFi Internet, kablovska TV, zvučna izolacija, telefon, detektor požara, kupatilo, balkon sa pogledom na more, sef, mini-bar

Restoran u sklopu hotela ima terasu koja je sa pogledom na more. U ponudi Al Cart menija ima lokalne specijalitete, ribu, meso i specijalitete od testa kao i veliki izbor pića. Svakog jutra Galia služi kontinentalni doručak i nudi veliki izbor pića na terasi.

SADRŽAJI, POGODNOSTI i USLUGE HOTELA
Povoljna vazdušna klima, recepcija, WiFi Internet, detektor požara, aerodrom. transfer, video nadzor, marina blizu, Kotor na 5min vožnje, najam bicikla parking, izleti, rekreativne aktivnosti, najam motora, najam auta, Biker friendly
Ako vas zanima ribolov ili obilazak zaliva i poseta Peraškim ostrvima možemo da organizujemo jednodnevni izlet sa gliserom ili brodom.

Primorski ambijent i uvijek brižni domaćini garantuju miran i prijatan odmor, a u blizini plaže i podnožju planina u okruženju idealni su uslovi za vaš boravak u našem hotelu.

www.hotelgalia-kotor.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09. 01.10. - 31.12.
1/1 (bočni pogled more) HB 45 49 54 49 45
1/2 Klasik (bočni pogled more) HB 32 34 37 34 32
1/2 (bočni pogled more) HB 34 36 39 36 34
1/2 (pogled more) HB 36 38 41 38 36

* Cene iz tabele prema navedenoj usluzi po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: HB – polupansion


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• parking,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi,
• Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se prilikom rezervacije 1,5 evra po osobi po danu, deca 0-12 godina 0,5 evra.


DOPLATE
* Gosti koji ostaju do 5 noći doplata 30%.
* Doplata u dvokrevetnoj sobi za jednu osobu u sezoni iznosi 80%, a van sezone 50%.
* Doplata za pun pansion je 8 evra.

POPUSTI
* Treća odrasla osoba ostvaruje 5% popusta od standardne cene
* Deca koja koriste ležaj i ishranu ostvaruju 30% popusta
* Deca koja koriste samo ležaj ostvaruju 70% popusta
* Deca do 5 godina sa dve odrasle osobe gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.30h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.30h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do 30.04. tekuće godine ili avansno plaćanje do 15.05. odobravamo popust 10%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan boravak u glavnoj sezoni je 7 dana ili zavisno od raspoloživosti kapaciteta.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:30h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:30h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osigurnje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele