0
0 reviews

Gorski Hotel & Spa 4*

Kopaonik, Srbija

Gorski Hotel & Spa 4*

Kopaonik – Skijanje

Zimovanje 2022-23

 

Gorski hotel & Spa 4* se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u samom centru Kopaonika, na stazi Malo jezero. Raspolaže sa 97 luksuznih soba i 21 apartmanom koji odišu komforom. Ski centar Kopaonik udaljen je 130 metara, a do žičare Pančić ekspres ima 230 metara. Žičara Krst se nalazi na 200 metara od hotela, dok je žičara Mali karaman 1 udaljena 800 metara. Besplatan WiFi na raspolaganju je u svim prostorijama.

Sve sobe i apartmani su moderno nameštene i klimatizovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, radni sto i prostor za sedenje. Iz pojedinih soba se pruža pogled na skijaške staze. Kupatilo je opremljeno tušem i fenom za kosu.

Spa centar – Gorski Hotel

Spa centar se prostire na 1000 m².

Gostima na raspolaganju su: Otvoreni i zatvoreni bazen, spa bar i pogled na vrhove Kopaonika. Tu je i svet sauna u kom se nalaze – VIP finska sauna i VIP parno kupatilo, parno kupatilo, slana soba, tuš doživljaja, Kambala hladan tuš, ledena fontana, staza doživljaja, finska sauna, borova sauna, tepidarijumi, relaks, Vichy horizontalni tuš i Thermal Bed Paradise.

Možete isprobati Anti-age i detox tretman, kao i specijalni spa ritual ili pak izabrati neki od masažnih tretman prema sopstvenom potrebama.

Fitnes centar – Gorski Hotel

U okviru hotela Gorski & Spa nalazi se najmoderniji Fitnes centar opremljen svim spravama za vežbanje tako da i na odmoru možete ostati dosledni svom režimu aktivnosti.

La Pista restoran – Gorski Hotel

Ekskluzivni à la carte restoran italijanske kuhinje. Prvi i jedini fine-dinig restoran na Kopaoniku.
Hrana se za vas priprema isključivo od italijanskih namirnica prve kategorije dopremljenih direktno iz Italije. Pored najpoznatijih italijanskih brendova hrane, tu su i namirnice proizvedene u malim manufakturama u kojima je cela proizvodnja rezervisana za La Pistu.

Lobby bar – Gorski Hotel

U elegantnoj i prijatnoj atmosferi Lobby bara poželećete da večeri pored kamina traju duže, dok uz čašu vina uživate u spektakularnim pogledima koji vas okružuju.

Pansionski restoran – Gorski Hotel

U pansionskom restoranu, na jelovniku su klasici domaće i internacionalne kuhinje. Sastojci koji se koriste za pripremu jela su prirodni, sveži i lokalni.

Game room – Gorski Hotel

Kako vam zvuči partija stonog fudbala? Ili više volite stoni tenis? Možda su vaš izbor pikado, karte, jamb? Ljubitelj ste virtuelnih igara, onda započnite partiju omiljene igrice na Sony Playstationu. Izaberite svoju dozu zabave u Gorski Game roomu!

Movie room – Gorski Hotel

Omiljena animirana ostvarenja koja će razgaliti svu decu, ali i one koji vole tako da se osećaju puštaju se svakog dana u movie roomu. Raspored projekcija pratite na našoj instagram stranici.
Movie room je dostupan samo tokom zimske sezone.

Dečija igraonica – Gorski Hotel

Nov, šaren, bezbedan i potpuno opremljen kutak samo za naše najmlađe goste. Priuštite im trenutke druženja i zabave sa stručnim animatorima, dok uživate u lepotama Kopaonika.

https://www.gorskihotel.com/

  • Malo jezero ski lift – 100 m
  • Krst ski lift – 150 m
  • Pančić express ski lift – 200 m

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti