0
0 reviews

Grand Hotel Murgavets 4*

Pamporovo, Bugarska
od 27€ / Po noći

POPUST 10% ZA RANI BUKING

Važi za rezervacija do 25.10.2022.

Uplata 50% do 31.10.2022.

POPUST 5% ZA RANI BUKING

Važi za rezervacija do 10.11.2022.

Uplata 50% do 15.11.2022.

POPUST 5% ZA BORAVKE DUŽE OD 5 DANA

POPUST 10% ZA BORAVKE DUŽE OD 7 DANA


Popusti za rani buking i duži boravak se ne mogu kombinovati

Objekat Hotel Murgavets nalazi se u centru Pamporova, na samo 500 metara od najbliže ski-staze. U ponudi je smeštaj sa besplatnim WiFi internetom u celom objektu. Gosti mogu besplatno da koriste bazene, saunu i prostor za fitnes. Obezbeđena je i besplatna usluga organizovanog prevoza do ski centra.

Sve sobe objekta Hotel Murgavets imaju balkon, sopstveno kupatilo i TV sa kablovskim kanalima.

U glavnom restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, uz pažljivo odabrana pića. Poslastičarnica Cosmos Viennese Shop ima u ponudi peciva i domaće specijalitet.

CENOVNIK ZA 2022/23.

Tip smeštaja Maksimalni broj osoba u smeštajnoj jedinici Usluga Cena po broju osoba 01.12.-17.12.2022. / 08.03.-02.04.2023. 04.01.-15.01.2023. 18.12.-30.12.2022. / 16.01.-07.03.2023.
Double room economy 2 odraslih +1 dete; 3 odraslih; 2 odraslih +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 2 53 55 57
Double room standard 2 odraslih +1 dete; 3 odraslih; 2 odraslih +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 2 56 58.5 63
Double room economy 1 odrasla +1 dete; 1 odrasla +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 1 42 44 46
Double room standard 1 odrasla +1 dete; 1 odrasla +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 1 44 47.3 50.5
Jednosobni apartman 2 odraslih + 2 dece + krevetac; 3 odraslih + krevetac; 3 odraslih +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 2 77 82.5 93.5
Dvosobni apartman 4 odraslih + 2 dece + krevetac; 5 odraslih + krevetac; 5 odraslih +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 4 191.5 220 253
Designer style maisonette 2 odraslih + 2 dece + krevetac; 3 odraslih + krevetac; 3 odraslih +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 2 116.5 126.5 132
Jenosobni superior apartman sa privatnom saunom 2 odraslih + 2 dece + krevetac; 3 odraslih + krevetac; 3 odraslih +1 dete + krevetac Noćenje sa doručkom 2 150 164 168.5

* Cene su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici po broju osoba za noć i odnose se na uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• korišćenje zatvorenog bazena, teretane, sauna, đakuzija,
• prevoz shuttle bus do Ski centra 2 Malina,
• boravišna taksa,
• osiguranje,
• besplatan Wi-Fi,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
Deca do 8 godina ( u pratnji 2 odrasle osobe ) na dodatnom ležaju, ne plaćaju boravak,
• Deca od 8 do 12 godina ( u pratnji 2 odrasle osobe ), na dodatnom ležaju, plaćaju 10 €/noć,
• Odrasli (12+ godina) na dodatnom ležaju plaćaju 18 €/noć,
• U slučaju da u smeštaju borave jedna odrasla osoba i jedno dete do 8 godina biće naplaćena po ceni za jednu osobu (Single),
• U slučaju da u smeštaju borave jedna odrasla osoba i jedno dete od 8 do 12 godina biće naplaćena po ceni za Double sobu,
• Doplata za večeru  za odrasle 13 € po osobi dnevno, za decu od 8 do 12 godina 7 € po detetu dnevno, za decu od 4 do 8 godina 4 € po detetu dnevno,

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti