0
0 reviews

Guest House Medin

Petrovac, Crna Gora
od 35€ / Po noći

Guest House Medin nalazi se u Petrovcu, na 18 km od Budve i nudi prostranu terasu za sunčanje i pogled na more i vrt. Objekat je udaljen samo 200 metara od najbliže plaže. U blizini se nalaze restoran, kafić, pijaca i market. Grad Sveti Stefan sa svojom prelepom plažom i istorijskim znamenitostima udaljen je 10 km od smeštaja.

Sobe imaju sopstveno kupatilo. Opremljene su frižiderom, a neke imaju opremljenu čajnu kuhinju sa pločom za kuvanje i trpezarijom. Sve sobe imaju kablovsku televiziju, a takođe i terasu ili balkon. U ponudi su sobe koje primaju od 2 do 5 osoba.

Petrovac je predivan mali grad na crnogorskoj obali, idealan za porodični odmor. Glavna gradska plaža je veličanstveni zaliv u obliku polumeseca, formiran od crvenkastog šljunkovitog peska. Duž šetališta, a posebno na severnom kraju zaliva, naći ćete pregršt kafića i odličnih restorana sa morskim plodovima.

Ova oblast je bila magnet za bogate turiste iz bivše Jugoslavije u jazu između Prvog i Drugog svetskog rata, a posetioci ovog kraja mogu i videti zašto, iz mirnog seoskog ambijenta i uz 600 metara crvene peščane plaže. Za razliku od obližnje Budve, ili crnogorskog Majamija, sa svojim svetlima i muzikom i živahnim klubovima i restoranima, Petrovac je mirniji i opušteniji prostor koji privlači porodice i ljude koji uživaju u prirodi. Ispred ovog malog grada, u sredini njegovih voda, nalaze se 2 ostrvca. Sveta Nedjelja i Katić su veoma atraktivni za sve posetioce.
Petrovac nudi veliki izbor aktivnosti i mesta za razgledanje. Pre svega, morate posetiti tri najvažnije plaže u gradu. Centralna plaža u samom gradu poznata je po crvenom pesku. Plaža Lučice je udaljena samo 800 metara od centra grada i poznata je po nebesko plavoj vodi i visokim borovima koji se uzdižu iznad sirovih litica. Sa plaže Lučice nalazi se prekrasan put do obližnje plaže Buljarice, jedne od najdužih plaža na obali, dužine 4 km i okružene močvarnim staništem koje je dom brojnim pticama selicama. U Petrovcu posetite tvrđavu Castello, koja je u prošlosti bila skladište vina i maslinovog ulja. Danas je tvrđava Castello istorijski spomenik sa lepom terasom odakle možete uživati u predivnom pogledu na more.

montenegromedin.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 30.04. 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 NA 35 39 46 55 46 35
1/2 Studio (pogled more) NA 45 47 54 60 54 45
1/3 NA 48 55 60 65 60 48
1/3 Studio NA 60 66 72 80 72 60
Family APP NA 65 72 80 85 80 65
APP sa odvojenom sobom NA 72 79 85 95 85 72
Lux APP (pogled more) NA 95 104 110 120 110 95

* Cene iz tabele su izražene u evrima za najam soba, studija i apartmana.
Legenda:  NA – najam, 1/2 – dvokrevetna soba, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj na bazi najma,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa iznosi 1 evro za odrasle, a za decu do 12 godina 0,5 evra (plaća se u agenciji).

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 13.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 13:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele