0
0 reviews

Harmonia Hotel By Dukley 4*

Budva, Crna Gora
od 75€ / Po noći

Hotel Harmonia by Dukley nudi kombinaciju luksuza, udobnosti i stila u živopisnom okruženju sa prekrasnim pogledom na Jadransko more. Topla i ugodna atmosfera, opuštajući ambijent koji nudi svaku vrstu komfora, gostoljubivost i profesionalnost osoblja, te spektakularno okruženje Budve samo su neke od karakteristika koje će vaš boravak u hotelu Harmonia by Dukley učiniti jedinstvenim. Ostavite svakodnevni svet iza sebe i krenite na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja. Hotel nalazi se između Budve i Bečića, na poluostrvu Zavala koje odlikuje predivan ambijent. Sa pogodnom lokacijom koja garantuje mir, ali i brz pristup centru grada, prodavnicama, Starom gradu i noćnom životu Budve, naš hotel predstavlja više od mesta za odmor. Harmonia Hotel je udaljen 2 min hoda od plaže. Parking je dostupan.

Sa 45 soba i apartmana u ponudi, Hotel Harmonia je dizajniran u minimalističkom duhu koji odiše mirom i spokojem. Kreirane da deluju u sinergiji sa prirodnim okruženjem i pruže mirni ambijent, naše sobe gostima pružaju prijatnu atmosferu i neprevaziđen komfor. U ponudi je sve od jednokrevetnih soba, preko apartmana sa balkonom, duplexa, i trosobnih apartmana, pa smo zato sigurno da ćete pronaći smeštaj koji vam savršeno odgovara. Sve smeštajne jedinice su opremljene po najvišim sadržajima!

Bogat i raznovrstan doručak u prijatnom okruženju savršen je način da započnete dan. Restoran nudi bogatstvo ukusa iz raznih delova sveta, uključujući evropska i mediteranska jela. Naš restoran zadovoljiće sve ukuse u svim prilikama, vodeći računa da očekivanja i potrebe naših gostiju budu zadovoljene do najsitnijih detalja. Prostrana terasa restorana nudi predivan panoramski pogled na more koja, uz profesionalnu i ljubaznu uslugu, stvara idealno mesto za opuštanje i uživanje u prirodnim lepotama ovog kraja.
Naš lobi bar idealno je mesto za sastanak uz aperitivom pre večere ili konjakom nakon večere.

Ako postoji jedna stvar koju znamo, to je kako brinuti o vašim željama. Rezervišite svoj događaj i celi naš tim će biti iza vas, radeći naporno na tome da zadivite svoje delegate. Vrhunske pogodnosti u kombinaciji sa našim gostoprimstvom čine Hotel Harmonia by Dukley, idealanim izbororom za sve vaše MICE aktivnosti. Nudeći prirodnu dnevnu svetlost, konferencijska sala (sadrži laptop, projektor, belu tablu…) predstavlja savršeno mesto za organizaciju sastanaka, konferencija i održavanje treninga za zaposlene.

www.harmoniahotel.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
1/1 BB 75 96 118 96 75
1/2 BB 113 141 180 141 113
Junior Suite BB 152 185 226 185 152
Superior BB 158 192 234 192 158
Superior (pogled more sa balkonom) BB 180 221 268 221 180
Comfort Suite (pogled more sa balkonom) BB 206 252 307 252 206
Family Suite BB 239 294 356 294 239
Luxe Suite (pogled more) BB 288 353 428 353 288
Duplex Suite BB 394 524 660 524 394
Trosobni apartman BB 434 577 726 577 434

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi/apartmanu, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• hotelska plaža sa ležaljkama i suncobranima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Deca od 6-12 godina sa dve odrasle osobe na dodatnom ležaju plaćaju 40 evra po danu,
* Doplata za decu preko 12 godina kao i odrasle osobe na dodatnom ležaju iznosi 80 evra po danu.

POPUSTI
* Krevetac za decu do 6 godina gratis,

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija je neophodna) i naplaćuje se 10 EUR po danu.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Doplata za kućne ljubimce do 10 kilograma iznosi 20 evra po danu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele