0
0 reviews

HEC Hotel Residence 4*

Pržno, Crna Gora
od 64€ / Po noći

Hotel HEC Residence nalazi se u Miločeru, jednom od najlepših delova crnogorske obale, čuvenom „kraljevskom“ letovalištu. Udaljen je 280 m od predivne peščane plaže „Pržno“, a svega nekoliko metara više od miločerskog parka i čarobne „Kraljičine plaže“ za kojom slede u nizu kraljevska plaža „Miločer“ i grad-hotel Sveti Stefan. Nadomak Miločera nalaze se takođe i čuvene plaže Kamenovo, Galije i Drobni pijesak. Miločer je poznat kao mesto čiji pejzaž pruža nestvaran spokoj i opuštanje, a ljubazno osoblje hotela HEC Residence potrudiće se da Vam odmor ostane u najlepšem sećanju. Sa retkim mediteranskim biljnim vrstama, prekrasnom plažom i vrhunskom uslugom, boravak u Miločeru sinonim je za divan odmor.

Odmah pored nalazi se Sveti Stefan, mesto poznato prije svega po ostrvu na kom se nalazi hotel koji je sa kopnom povezan peščanim sprudom. Ovo mesto je danas ekskluzivno odmaralište, a sagradili su ga trgovci i ribari koji su tu živeli u XV veku.

U okviru 37 soba u ponudi su: standardna soba-pravi izbor za jednu ili dve osobe koje žele da osete udobnost i imaju sve što je potrebno dostupno nadohvat ruke (bračni krevet), komforni apartmani za boravak porodice sa decom (1 bračni krevet i 1 sofa na razvlačenje) i junior apartman koji je odličan izbor za udoban i luksuzan odmor dok uživate u opuštajućem pogledu na more ili zelenilo. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, TV, fen, mini-bar, room service…

U našem hotelu se nalaze i drugi sadržaji. Restoran, najbolji način da upoznate jednu destinaciju jeste da probate njene gastronomske delicije. Jedinstveni jelovnik će vam omogućiti hedonističko uživanje, ali će vam takodje omogućiti i brzi doručak kao i poslovni ručak. Predah između svakodnevnih obaveza pronađite u prijatnom ambijentu Lobby bara i letnje terase sa predivnim pogledom na more. Konferencijska sala ima odličan ambijent da impresionirate učesnike i goste, a okruženje podstiče maksimalne rezultate pojedinačnih i timskih aktivnosti, bilo da je reč o malom ili velikom događaju.

hotelhecresidence.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 26.03.-01.06. 02.06.-22.07. 23.07.-25.08. 26.08.-27.09. 28.09.-10.11.
1/2 (2+1) BB 64 79 99 79 64
1/2 (2+1, balkon) BB 69 84 109 84 69
Junior APP (pogled planina) BB 79 109 129 109 79
Junior APP (pogled more) BB 99 114 145 114 99
Family APP (pogled planina) BB 79 109 139 109 79
Family APP (pogled more) BB 99 124 154 124 99

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi (Superior APP – najam), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za jednu osobu u 1/2 sobi je 50% (od 10.07. do 30.09.), za ostatak sezone doplata je 30%.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Deca od 2-5 godina na pomoćnom ležaju imaju popust 70%,
* Deca od 5-12 godina na pomoćnom ležaju imaju popust 50%,
* Deca preko 12 godina ili treća osoba na pomoćnom ležaju imaju popust od 10%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele