0
0 reviews

Heritage Grand Perast Hotel 5*

Perast, Crna Gora
od 211€ / Po noći

Da li ste znali da je stari grad Perast bio deo Republike Venecije između 15. i 18. veka. Otkrijte uticaj koji su venecijanska kultura i istorija imali na najbolje očuvanu arhitektonsku zbirku u Crnoj Gori. Uživajte u lepoti Jadrana, tik uz more, na mestu koje je UNESCO proglasio svetskom baštinom.
Iberostar Heritage Grand Perast vam pruža priliku da ostanete u najvećoj palati u Perastu, prvobitno izgrađenoj u 18. veku, sada potpuno obnovljenoj da vam ponudi pravi luksuz zahvaljujući pažljivo pripremljenoj kuhinji, najsavremenijim sadržajima i SPA. Senzacije sa veličanstvenim zatvorenim bazenom. Otkrijte Iberostar Aliveness, naš najnoviji koncept koji će vam pomoći da se povežete sa sobom i prirodom. Uživajte u istinskoj suštini grada kupajući se u bazenu sa pogledom na more, koji je povezan sa Beach Clubom i kejom. Doživite istoriju iznutra, zaboravite na praćenje vremena i povežite se sa prošlošću ispunjenom sjajem i prirodnim lepotama. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 22 km.

Na raspolaganju su: SUPERIOR DOUBLE, DELUXE DOUBLE, SUPERIOR DELUXE DOUBLE, GARDEN-VIEW DELUXE DOUBLE, SEA-VIEW DELUXE DOUBLE, DELUXE DUPLEX DOUBLE kao i apartmani: JUNIOR SUITE, ROYAL SUITE, ROYAL DUPLEX SUITE.
Sve smeštajne jedinice su moderno uređene, klimatizovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i sef. Sopstvena kupatila su opremljena kadom ili tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu…

A LA CARTE RESTORAN – Piazza restoran – Domaća i međunarodna gastronomija – Otkrijte delikatne ukuse i suptilnosti balkanske gastronomije. Ako želite, možete probati i izbor najbolje internacionalne hrane, koju pripremaju najbolji kuvari za ručak i večeru u Perastu.
BIFE RESTORAN – Panoramski restoran – Doručak sa pogledom – Birajte između svežeg voća, mlečnih proizvoda, sveže pečenih peciva, džema, sokova, crne ili bele kafe, narezaka, toplih jela koje služe naši konobari i još mnogo toga. Ne razmišljajte dvaput: sedite i napunite baterije uz dobar doručak.
Restoran Riva – Za romantične trenutke – Ako želite da se opustite u dobrom društvu, uz šoljicu kafe, čašu vina ili užinu, obavezno probajte naš udoban restoran Riva.

Jedinstvena i romantična atmosfera koja karakteriše hotel je savršeno okruženje za konferencije, sastanke, koktele i bilo koju vrstu privatne zabave. Iberostar tim je tu da vam pomogne da sve bude baš onako kako želite.

Da biste ostali u formi, nudimo vam modernu salu za fitnes. Ovde ćete pronaći sve što vam je potrebno za vežbanje: trake za trčanje, tegove i mašine. Ako grupni rad podstiče vašu motivaciju, nudimo brojne časove aerobika, joge, akva-tetane, pilatesa i još mnogo toga.

Ostavite svoje brige na stranu uz masažu koja će vas ostaviti kao nova. Zatim uklonite toksine u sauni ili tonirajte mišiće pod ledenim tušem. Ako je voda ono što vas opušta, iskoristite prednosti zatvorenog/otvorenog bazena ili u hidromasažnoj kadi.

www.iberostar.com/en/hotels/perast/iberostar-grand-perast/

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05.-24.05. 25.05.-12.06. 13.06.-27.06. 28.06.-24.08. 25.08.-14.09. 15.09.-28.09. 29.09.-31.10.
1/2 Superior BB 211 222 276 331 276 222 189
1/2 Deluxe BB 250 262 325 392 325 262 228
1/2 Superior Deluxe BB 276 286 341 416 331 281 242
Junior Suite BB 286 295 349 424 339 290 256
1/2 Deluxe (pogled bašta) BB 297 310 373 440 373 310 276
1/2 Deluxe (pogled more) BB 418 431 494 561 494 431 397
Duplex Deluxe (2-4) BB 435 458 568 686 568 458 398

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi/apartmanu, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• boravišna taksa i osiguranje,
• wellness centar, teretana,
• hotelska plaža,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za pomoćni ležaj iznosi 90 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Deca do 12 godina borave gratis sa roditeljima.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele