0
0 reviews

Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa 5*

Rijeka, Hrvatska
od 209€ / Po noći

Naš resort se nalazi na obali Jadranskog mora, između primorskih gradova Opatije i Rijeke. Okruženi smo pejzažima Nacionalnog parka Risnjak i Parka prirode Učka. Uživajte u vodenim sportovima i opuštanju na našoj plaži dugoj 200 metara. Svi smeštajni kapaciteti su okrenuti ka moru, a nudimo dva bazena, šest restorana i eforea spa i klub zdravlja sa punom uslugom. Jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U okviru apartmana se nalazi i dobro opremljena kuhinja.

Nebo nudi jedinstveno iskustvo finog gastronomije, hvaleći se autentičnim hrvatskim ukusima i zadivljujućim pogledom na krov. Uživajte u našem ležernom restoranu, salonu pored bazena i restoranu na plaži. Imamo i sportski kafić na šetalištu i lobby bar.

Za holistički pristup wellnessu na jadranskoj obali, posetite eforea spa. Pored masaža i tretmana za pojedince i parove, nudimo pristup himalajskoj slanoj sobi i finskoj sauni. Zdravstveni klub se prostire na tri sprata i ima opremu Technogym, kao i stručnjake za obuku i ishranu.

Tokom školskih ili državnih praznika, ovaj hotel nudi porodično iskustvo po meri za putnike mlađe od 12 godina. Deca uživaju u dečjoj dobrodošlici i posvećenom doživljaju dečijeg doručka. Uživajte u porodičnim obrocima birajući jela sa Dečjeg menija. Hotel ima dečije sadržaje koji su dostupni na zahtev.

www.hilton.com/en/hotels/rjkochi-hilton-rijeka-costabella-beach-resort-and-spa/

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 09.04.-06.06. 07.06.-08.07. 09.07.-26.08. 27.08.-01.10. 27.12.-06.01.
1/2 Guest room BB 209 231 341 231 209
1/2 Deluxe room BB 242 264 374 264 242
Panorama Suite BB 484 506 616 506 484
Costabella Suite BB 506 528 638 528 506
King One Bed Villa Suite BB 319 341 541 341 319
King One Bed Villa Suite (terasa) BB 369 391 501 391 369
King Deluxe One Bed Villa Suite BB 396 418 528 418 396
Two Bedroom Villa Suite (balkon) BB 560 582 692 582 560

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi (suite –  najam), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa za odrasle iznosi 12 kuna, deca od 12-18 godina plaćaju 6 kuna, a deca do 12 godina ne plaćaju,
* Doplata za parking iznosi 20 evra po danu na otvorenom i 30 evra po danu u garaži,
* Doplata za polupansion iznosi 17,5 evra po osobi po danu (12-18 godina) i 35 evra po osobi po danu (za starije od 18 godina),
* Doplata za extra osobu (tamo gde je moguće) iznosi 7,5 evra po osobi po danu (12-18 godina) i 15 evra po osobi po danu (za starije od 18 godina),
* Doplata za kućne ljubimce iznosi 45 evra, uz raniji upit.

POPUSTI 
* Deca do 12 godina – gratis,

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 30 evra po danu u garaži i 20 evra po danu na otvorenom.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele