0
0 reviews

Hotel Angella SPA & Wellness 4*

Kopaonik, Srbija
od 40€ / Po noći

Hotel Angella SPA & Wellness 4*

Zimovanje Srbija 2022-23

Skijanje Kopaonik

 

Poznat i kao Srebrna planina, Kopaonik je najveći planinski masiv Srbije.

Protežući se dužinom oko 75km, ova planina je čuvena prema brojnim znamenitostima netaknute prirode. Iako obiluje turističkim atrakcijama i komercijalnim sadržajima, planina teži da očuva svoju autentičnost i unikatnost. Nacionalni park Kopaonik je zaštićen predeo, koji je bogat očuvanim prirodnim ekosistemima i celinama.

Najveći skijaški centar u državi nalazi se na ovom planinskom masivu. Pančićev vrh, sa rekordnih 2017m nadmorske visine, predstavlja turistički centar, kako domaćih, tako i inostranih posetilaca.

Inače, Kopaonik se naziva i Sunčanom planinom, zato što ima čak 200 sunčanih dana godišnje!

Hotel Angella SPA & Wellness 4*

U srcu turističkog, kulturnog i noćnog života na Kopaoniku, Hotel Angella SPA & Wellness je prava prilika za odmor i uživanje na planini. Nalazi nekoliko minuta hoda od skijaških liftova koji će Vas povezati sa raskošnim zimskim čarima. Angella SPA & Wellness je savršen izbor za užitak u zimskim sportovima, rekreaciju i relaksaciju.

Objekat je uređen prema poslednjim svetskim starndardima ugostiteljstva. Sobe su opremljene besplatnom Wi-Fi konekcijom, plazma televizorima, mini-barovima i instant room service uslugama.

Gostima je svakodnevno na raspolaganju i pristup apartmanima u Konaku Maglič.

Angella SPA & Wellness vredno radi na kultivisanju profesionalnosti i održavanju kvaliteta usluga. Kao jedan od vodećih turističkih kompleksa na planinskom masivu, Angella se trudi da održi odgovorno poslovanje i odnos sa posetiocima. Sadržaji smeštajnog objekta su sveobuhvatni i podrazumevaju lobi-bar, đakuzi, dve saune, parno kupatilo i teretanu. Trudeći se da gostima i gošćama pruži pravi užitak i odmor od svakodnevice, Angella SPA & Wellness redovno ažurira svoje sadržaje i ponudu. U ponudi imamo i spa centar sa masažnim sobama, ski-depo & rent, parking i dečiji klub sa igraonicom za mališane.

Smeštajni objekat Angella je prilagodljiv za sve uzraste i sva godišnja doba.

Zimi možete uživati u prazničnim čarolijama, a leti u svežoj izolaciji od vrućina i obaveza!

https://hotelangella.rs/

  • Malo jezero ski lift – 150 m
  • Krst ski lift – 300 m
  • Pančić ekspres – 300 m

CENOVNIK ZA 2022.

Period boravka Usluga 1/2, 1/2+1, 1/2+2, 1/1+1 1/1 Apartman
03.04 – 03.05. Polupansion 60 90 75
03.05 – 30.11. Polupansion 50 75 65
03.04 – 03.05. Noćenje sa doručkom 50 75 65
03.05 – 30.11. Noćenje sa doručkom 40 60 55

* Cene iz tabele su po osobi, po noći, u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• prateći program za bebe (sto za presvlačenje, kadica, krevetac za bebe) uz prethodnu najavu; hranilice u restoranu
• neograničeno korišćenje sadržaja Wellness & Spa centra: jacuzzi, hammam, finska sauna, infra sauna, kneipp, gym
• hotelsko osiguranje
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa za odrasle 120 RSD dnevno, deca od 7 do 15 godina plaćaju 60 RSD  dnevno, a deca do 6 ne plaćaju taksu,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Deca 0 – 2 godine u pratnji dvoje odraslih ako koriste zajednički ležaj – BESPLATNO u 1/2 sobi
• Dete 2 – 7 godina u pratnji dvoje odraslih ako koristi zajednički ležaj – BESPLATNO u 1/2 sobi
• Dete 2 – 12 godina u pratnji dvoje odraslih na posebnom ležaju – popust 50%
• Dete 2 – 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe – popust 50%
• Dvoje dece 2 – 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruju po 50% popusta u 1/2 ili 1/2+1 sobi
• Dvoje dece 2 – 12 u pratnji dvoje odraslih – svako dete na posebnom ležaju ostvaruje po 50% popusta u 1/2+2 sobi ili 1/2+2 apartmanu
• Treća ili četvrta odrasla osoba ostvaruju popust od 20% na pomoćnom ležaju u 1/2+1, 1/2+2 sobi ili 1/2+2 apartmanu
• Minimalni broj osoba za obračun naplate u četvorokrevetnoj sobi je 3 osobe
• Minimalni broj osoba za obračun naplate u APARTMANU je 3 osobe
• Doplata za javni parking

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Fitness centar/teretana
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti