0
0 reviews

Hotel Athena Pallas Village 5*

Akti Elias, Sitonija, Grčka
od 81€ / Po noći

Jedan od najpopularnijih hotela na Sitoniji, Athena Pallas Village, nalazi se između mirnog gradića Neos Marmaras (11 km) i mesta Nikiti (10 km). Smešten je na jednoj od najlepših plaža poluostrva Sitonija – Akti Elias, Potpuno je renoviran 2003. godine. Sastoji se glavne zgrade, u kojoj je recepcija i 5 zgrada u kojima su meštjbe jedinice. Novoizgrađeni deo hotela se sastoji iz mezoneta sa sopstvenim bazenom i barom kraj bazena, pružajući gostima na taj način privatnosti i luksuz. Od plaže, koja je udaljena oko 20 m, hotel deli ulica i do nje se silazi stepenicama ili podzemnim prolazom.

SADRŽAJ: recepcija, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen u stilu lagune, bazen kod mezoneta, besplatni suncobrani i ležaljke pored bazena, suncobrani i ležaljke na plaži (uz doplatu), peškiri za plažu (20€ deposit), muzej, pozorište, mini market, prodavnica, suvenira, crkva, SPA & Wellness (sauna, masaža i tursko kupatilo, hidromasaža, salon lepote) – uz doplatu, menjačnica, parking, servis za pranje veša, kongresna sala, hotelski prevoz za goste, dečiji bazen, bebi servis (po zahtevu), klub za decu (4-12 god.), TV sala, teniski teren, dečije igralište, bilijar, odbojka na plaži, teretana, kuglanje, mini golf, bar u predvorju, restoran i taverna, bar kraj bazena, restoran na krovu, WIFI (doplata)…

SOBE: Sve sobe hotela su sa ukusom nameštene, imaju terasu sa pogledom na more ili planinu, kupatilo, klima uređaj, telefon, mini bar, fen za kosu, SAT TV, radio, sef.
Krevetac uz doplatu na recepciji (2€/dan).

Standardna soba Oko 21 m². Imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i fotelju na razvlačenje. Predviđene za 2-3 osobe.

Superior soba Oko 28 m². Renovirane 2013. god. Kombinovana spavaća soba (francuski ili dva odvojena kreveta) i dnevna soba sa sofom. Predviđene za 2-4 osobe.

Family suite Oko 52 m². Nude vam „odmor za čitavu porodicu“, sa zasebnom spavaćom sobom (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta) , dnevnom sobom (sofe) i dva kupatila. Idealni za porodice, predviđeni za 2-5 osoba.

Armonia suite Oko 38 m².. Spavaća soba (francuski ili dva odvojena kreveta) i zasebna dnevna soba (sofe). Posebno opremljeno kupatilo (hidromasažeri, foto terapija, masažer stopala). Predviđene za 2-4 osobe. Smeštene u zasebnom krilu sa pristupom bazenu Armonija.

Grand suite Oko 38 m². Zasebna spavaća soba (francuski ili dva odvojena kreveta) i dnevna soba (sofe). Luksuzno opremljene. Predviđene za 2-4 osobe. Pogled na more.

Executive suite oko 38 m². Kombinovana dnevna soba (sofa) i spavaća soba (francuski ležaj), tradicionalno ili moderno opremljene, sa đakuzijem u kupatilu. Predviđene za 2-5 osoba. Pojedine su posebno dizajnirane za mladence.

Mezoneta Oko 75 m². Za one koji žele privatnost. Dekoracija u tradicionalnom stilu sa drvenim i kamenim elementima. Sastoje se iz dva nivoa: spavaca soba (francuski ležaj) i dnevna soba sa kaminom (sofa) , na jednom nivou i jedna manja spavaća soba sa dva odvojena kreveta na gornjem nivou. Sve mezonete se nalaze u prizemlju sa verandom i direktnim pristupom bazenu koji koriste gosti mezoneta. Predviđene za 2-5 osoba.

Mezoneta sa privatnim bazenom Oko 75 m². Privatnost po najvišem standard. Dekoracija u tradicionalnom stilu sa kamenim i drvenim elementima. Na dva nivoa: spavaća soba (francuski ležaj) i dnevna soba sa kaminom ( sofa) na jednom nivou . Na drugom nivou se nalazi jedna manja spavaća soba sa dva odvojena kreveta. Smeštene su u prizemlju sa verandom i pristupom malom privatnom bazenu. Predviđene za 2-5 osoba.

Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje), uz mogućnost doplate usluge All inclusive.

Athena Pallas

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 01.04.-12.05. 13.05.-09.06. 10.06.-21.07. 22.07.-26.08. 27.08.-16.09. 17.09.-07.10. 08.10.-31.10.
Superior soba 2-4 81 101 129 166 129 101 81
Porodični apartman 2-5 97 124 155 198 155 124 97
Armonia apartman 2-4 111 141 175 223 175 141 111
Grand apartman 2-4 108 135 166 212 166 135 108
Executive apartman 2-4 120 148 180 224 180 149 120

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje uslugu sa polupansionom.

*Popust za rane rezervacije od 10 % uračunat u cenu, popust vazi za uplatu 50% od ukupnog iznosa do 25.04.2023.


U cenu je uključeno

 • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
 • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • Organizovani prevoz,
 • Invidualni troškovi putnika,
 • Fakultativni izleti.

Popusti

Superior soba:

 • Dete do 12 godina ima besplatan boravak.
 • Drugo dete od 2-12 godina ima 50% popusta.
 • Treća osoba u ima 30% popusta.

Porodični apartman:

 • Drugo i treće dete od 2-6 godina imaju 80% popusta.
 • Drugo dete od 6-12 godina ima 50% popusta.
 • Treće dete od 6-12 godina ima 80% popusta.

Executive apartman:

 • Prvo dete do 12 godina ima besplatan boravak.
 • Drugo dete od 2-12 godina ima 50% popusta.
 • Treće dete ima 80% popusta.
 • Treća i četvrta osoba imaju 30% popusta.

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 16.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti