5
1 reviews

Bella Vista Hotel 4*

Bečići, Crna Gora
od 27€ / Po noći

JOŠ PAR SOBA SLOBODNO

Hotel Bella Vista se nalazi u Bečićima, nadomak Budve, pa turistima pruža prednost blizine oba mesta – odmor u netaknutoj prirodi, ali i blizinu najvažnijih kulturnih, istorijskih i zabavno-rekreativnih programa crnogorskog primorja. Optimalan izbor za porodicu, kao i za mlade parove, Bella Vista Vam nudi spoj modernog i tradicionalnog, mir i avanturu, ljubav i provokaciju.
Bella Vista je moderan hotel, koji sa pravom zaslužuje četiri zvezdice, prije svega visokim kvalitetom smeštaja, ekskluzivnom ugostiteljskom ponudom i brojnim dodatnim uslugama. Predivan pogled sa terase Vaše sobe, samo je deo ponude hotela Bella Vista, koji sa pravom nosi taj naziv (lep pogled).

Hotel Bella Vista se nalazi na 90m od jedne od najlepših i najvećih plaža na južnoj jadranskoj obali. Još davne 1935. godine u Parizu dobila je „Zlatnu palmu“ (Grand Prix) i proglašena je za najlepšu evropsku prirodnu plažu. Peščana je i duga gotovo 2 km. Hotel raspolaže sopstvenom, luksuzno opremljenom plažom. Uživaćete u neponovljim trenucima na ovoj zaista prekrasnoj plaži koja Vam nudi širok izbor pratećih sadržaja, kao što su zone za sport u vodi i na kopnu, rekreaciju i odmor na uređenim zelenim površinama i raznim sportskim terenima.

Hotel Bella Vista nudi više različitih tipova soba i apartmana koji će zadovoljiti najraznovrsnije potrebe gostiju i njihove standarde. Luksuzne dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartmani obezbjeđuju visoki kvalitet smještaja i pružaju maksimalnu udobnost. Sve sobe su klimatizovane i većina ima pogled na more. Posebnu udobnost pružiće boravak u apartmanima.
U sklopu kompleksa postoji 25 apartmana, 12 dvokrevetnih soba i 7 studija. Svaka soba i apartman su opremljeni LCD TV-om sa kablovskom televizijom, telefonom, wireless internetom, čajnom kuhinjom, sefom i svakako će pružiti visoku funkcionalnost i izuzetan komfor, predstavljajući savršen izbor kako za turiste, tako i za poslovne ljude.
Za svakog gosta obezbeđen je hotelski parking prostor.

U prijatnom ambijentu otvorene terase i restorana, hotel Bella Vista nudi vrhunski gastronomski užitak nacionalne i internacionane kuhinje. Vaš boravak će učiniti prijatnijim i nezaboravni ukus najraznovrsnije kuhinje, sa širokom lepezom specijaliteta koji će Vas ponovo vratiti nama. Hotel Bella Vista nudi mogućnosti polupansionske ishrane. U hotelu se nalazi Caffe Bar izuzetno prijatnog ambijenta sa bogatim asortimanom koktela i poslastica koje možete naručiti u svakom trenutku.

Za odmor i relaksaciju svojih gostiju hotel Bella Vista ima moderan fitnes centar sa najsavremenijim spravama, saunu i jakuzzi.

www.bellavista.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 BB 32 37 52 37 32
Studio S2 BB 34 40 54 40 34
Studio S3 BB 27 32 44 32 27
Apartman A2 BB 40 51 65 51 40
Apartman B4 BB 31 37 48 37 31
Doplata za pomoćni ležaj u APP / 18 20 22 20 18

* Cene iz tabele na bazi noćenja sa doručkom po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi,
• Boravišna taksa se plaća prilikom rezervacije 1,5 evra po osobi po danu, deca 12-18 godina 50% popust.


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se za 50%.
* Doplata za polupansion iznosi 10 evra po osobi po danu

POPUSTI
* Deca do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe bez lezaja – besplatno
* Deca 7-12 god. u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju u apartmanu – popust na cenu doplate za pomoćni ležaj 30%
* Krevetac za decu je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA
1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan boravak je 3 dana ili zavisno od raspoloživosti kapaciteta.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele