0
0 reviews

Hotel Crni Vrh 4*

Divčibare, Srbija

Hotel Crni vrh kategorizacije četiri zvezdice, spoj je modernog stila i tradicije, vrhunskog dizajna i šarmantnog enterijera. Prostire se na tri nivoa i raspolaže sa 111 moderno opremljenih soba i apartmana različitih tipova i veličina prilagođenih zahtevima savremenih posetilaca koji od hotela očekuju najviši nivo usluge.

Hotel Crni vrh smešten je u neverovatno lepoj i pitomoj prirodi Divčibara, nadomak Valjeva, u okruženju borove šume, na nadmorskoj visini od 980 m – u središtu pravaca koji vode ka nekoliko planinskih vrhova sa kojih se pružaju prekrasni vidici. Hotel Crni vrh se nalazi na samo 118 km od glavnog grada Srbije, Beograda, i do njega ćete doputovati brzo i lako.

Hotel odlikuje funkcionalan i pregledan prostor koji odiše komforom i željom da se u njemu osećate udobno i zadovoljno.
Na raspolaganju gostima hotela su Spa&Wellness centar opremljen zatvorenim bazenom dimenzija 20×12, biosaunom, parnim kupatilom, teretanom i đakuzijem, restoran, café bar i lounge bar, kao i igraonica za decu.

Od manjih okupljanja do velikih kongresa – za biznis putnike, tim bildinge, konferencije i druge događaje na raspolaganju je kongresna sala, a za profesionalne sportiste fudbalski teren, košarkaški tereni i kombinovani teren.
Uz sam hotel nalazi moderna sportska dvorana, građena po standardima FIBA, pogodna za organizaciju prijateljskih međunarodnih takmičenja i svih vrsta sportskih priprema, kao i Restoran 4 – otvoren za sve posetioce.

Tipovi smeštajnih jedinica

Superior soba sa francuskim ležajem
Prostrana soba veličine 32m² koja sadrži francuski ležaj. Soba poseduje terasu sa stočićem i stolicama. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi. Pogled: glavni prilaz hotelu / šumarak / parking.

Superior soba sa francuskim ležajem i pogledom
Prostrana soba veličine 32m² s pogledom na sportske i druge sadržaje hotelskog kompleksa, okolne planinske vrhove i ski stazu. Soba poseduje francuski ležaj, kao i terasu sa stočićem i stolicama. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi.

Superior dvokrevetna soba
Prostrana soba veličine 32m² koja sadrži dva odvojena ležaja dimenzija 100x200cm. Ležajevi se mogu spojiti na zahtev.
Soba poseduje terasu sa stočićem i stolicama. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi.
Pogled: glavni prilaz hotelu / šumarak / parking.

Superior dvokrevetna soba sa pogledom
Prostrana soba veličine 32m² koja sadrži dva odvojena ležaja dimenzija 100x200cm. Ležajevi se mogu spojiti na zahtev. Soba je s pogledom na sportske i druge sadržaje hotelskog kompleksa, okolne planinske vrhove i ski stazu. Soba poseduje terasu sa stočićem i stolicama. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi.

President Apartman Blok A
Poklonite sebi 160 m2 čistog luksuza! Sofisticiran, moderan i čist dizajn enterijera, pažljiv odabir detalja i sadržaja prilagođenihnajzahtevnijim gostima.Prostrana dnevna soba sa čajnom kuhinjom i trpezarijom, terasa od 24 m2, dve spavaće sobe opremljene francuskim ležajem i dva kupatila.Veličanstven pogled na ski stazu i sadržaje hotelskog kompleksa. Broj osoba: min/max 4 osobe.

Executive Apartman Blok A
Executive apartman kvadrature 80 m² sadrži dve prostorije, koje su povezane kliznim vratima. Spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, a u dnevnoj sobi nalazi se sofa na razvlačenje i čajna kuhinja. Sofisticiran, moderan i čist dizajn enterijera, pažljiv odabir detalja i sadržaja prilagođenih najzahtevnijim gostima. Pogled na šumu.

Junior studio
Junior studio kvadrature 65–69 m², sadrže dve prostorije međusobno odvojene zidom i terasu. Spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa na razvlačenje i trpezarijski deo.

Junior studio sa pogledom
Junior studio kvadrature 65–69 m², sadrže dve prostorije međusobno odvojene zidom i terasu. Spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa na razvlačenje i trpezarijski deo. Iz sobe se pruža pogled na sportske i druge sadržaje hotelskog kompleksa, okolne planinske vrhove i ski stazu.

Porodična soba sa pogledom
Dve standardne dvokrevetne sobe čine porodičnu sobu kvadrature 64 m². Međusobno su povezane vratima, I savršene su za boravak porodice ili prijatelja. Vrste porodičnih soba: – soba sa francuskim ležajem + soba sa dva odvojena ležaja – soba sa dva spojena ležaja + soba sa dva odvojena ležaja Sve porodične sobe sadrže dve terase i dva kupatila.

Standardna dvokrevetna soba
Za kratak ili duži odmor. Za boravak jedne ili dve osobe. Standardno opremljena soba, kvadrature 20 m², sa ili bez balkona koja sadrži odvojene ležajeve dimenzija 90x200cm koji se na zahtev mogu spojiti.

Standardna dvokrevetna soba sa pogledom
Za kratak ili duži odmor. Za boravak jedne ili dve osobe. Standardno opremljena soba, kvadrature 20 m², sa ili bez balkona, koja sadrži odvojene ležajeve dimenzija 90x200cm koji se na zahtev mogu spojiti.

Standardna dvokrevetna soba sa dodatnim ležajem
Elegentna soba veličine 24 m² koja sadrži odvojene ležajeve dimenzija 90x200cm od kojih se dva ležaja na zahtev mogu spojiti. Sobe poseduju francuski balkon ili su bez balkona. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi. Pogled: glavni prilaz hotelu / šumarak / parking.

Standardna dvokrevetna soba sa dodatnim ležajem i pogledom
Elegentna soba veličine 24 m² koja sadrži odvojene ležajeve dimenzija 90x200cm od kojih se dva ležaja na zahtev mogu spojiti. Sobe poseduju francuski balkon ili su bez balkona. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi.

Standardna dvokrevetna soba sa dva dodatna ležaja
Komforna soba veličine 32 m² koja sadrži odvojene ležajeve dimenzija 90x200cm od kojih se dva ležaja na zahtev mogu spojiti. Sobe poseduju francuski balkon ili su bez balkona, a svaka od soba ima odvojeno kupatilo i toalet. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi. Pogled: glavni prilaz hotelu / šumarak / parking.

Standardna dvokrevetna soba sa dva dodatna ležaja i pogledom
Komforna soba veličine 32 m² koja sadrži odvojene ležajeve dimenzija 90x200cm od kojih se dva ležaja na zahtev mogu spojiti. Sobe poseduju francuski balkon ili su bez balkona, a svaka od soba ima odvojeno kupatilo i toalet. Uživaj u jutrima i planinskim večerima s pogledom na sadržaje hotelskog kompleksa, okolne planinske vrhove i ski stazu. Na raspolaganju gostima je sef, tv, mini bar, besplatan parking i WiFi. Pogled: glavni prilaz hotelu / šumarak / parking.

Pansionski restoran
Raznovrstan meni za svačiji ukus! Pansionski restoran u okviru Hotela Crni vrh nudi izuzetno prijatnu atmosferu i veliki izbor pažljivo odabranih jela i ukusa koje ćete pamtiti, a kreativni kuvari najbolje lokalne proizvode pretvaraju u najlepša jela! Pansionski restoran nudi doručak i večeru na bazi švedskog stola, kapaciteta je do 220 osoba, smešten je u centralnom delu hotela, poseduje prostranu terasu i pruža mogućnost za oragnizovanje korporativnih proslava i drugih manjih i većih svečanosti.

Restoran 4
Stvoren da ispuni sva vasa očekivanja! Smešten uz sam hotel Crni vrh i njegove sportske sadržaje: sportsku halu i fudbalski teren, na dva nivoa i kapaciteta od 130 sedećih mesta, Restoran 4 pravo je mesto – za predah dok ste na Divčibarama! Vrhunsko vino, odlična kafa, jak planinski doručak, bogat ručak, najukusniji kolač ili lagana večera – vi birate! Restoran 4 nudi specijalitete srpske kuhinje za čiju pripremu koristi isključivo proizvode lokalnih proizvođača. U restoranu očekuje vas profesionalno i uslužno osoblje spremno da ispuni sva vaša očekivanja.

Lounge bar
Ležerna udobnost planinskih dana! Na prostranoj terasi lounge bara uživajte u danu na svežem vazduhu uz odličnu kafu i vrhunske kolače. Veče rezervišite za osvežavajuće koktele i odličan izbor domaćih rakija po kojima je ovaj kraj poznat. Popodne je možda zgodno za neki brzi obrok između doručka i večere. Na našem meniju pronaći ćete odličan izbor obrok salata, sendviča i naravno pizza! U okiviru bara nalazi se i hotelska biblioteka. Izaberite neku od knjiga na policama, udobno se smestite i uživajte u vašem odmoru. Radno vreme lounge bara: od 07h do 23h.

Wellness & Spa centar

Otkrijte istinsku suštinu relaksacije u wellness i spa sadržajima:
• zatvoreni bazen dimenzija 20x12m (temperatura vode 29°C)
• otvorena terasa sa ležaljkama za sunčanje i opuštanje
• jacuzzi (temperatura vode 34°C)
• finska sauna (70 – 90°C, vlažnost vazduha 10 – 15%)
• parno kupatilo (40 – 50°C, vlažnost vazduha 100%)
• teretana sa vrhunskom opremom

Masaže i tretmani
Naši terapeuti pobrinuće se da vaše lice i telo dobiju najbolji mogući tretman, koristeći pritom pažljivo odabrane preparate samo za vas. Za sve goste hotela Crni vrh upotreba Wellness & Spa zone uključena je u cenu smeštaja. Usluge masaže dodatno se naplaćuju, a Wellnes & Spa centar i sve njegove usluge dostupne su i eksternim gostima uz prethodnu rezervaciju termina.

Za sve goste hotela Crni vrh upotreba Wellness & Spa zone uključena je u cenu smeštaja. Usluge masaže dodatno se naplaćuju, a Wellnes & Spa centar i sve njegove usluge dostupne su i eksternim gostima uz prethodnu rezervaciju termina.

https://www.hotelcrnivrh.rs/

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti