0
0 reviews

Hotel Danubia Park 3*

Srebrno jezero, Srbija
od 28€ / Po noći

Na obali Srebrnog jezera, jednog od najlepših jezera u Srbiji, na samo 75 minuta vožnje od Beograda nalazi se hotel Danubia Park. U jedinstvenom okruženju poznatom po turizmu, ribolovu i brojnim prirodnim, istorijskim i kulturnim znamenitostima, hotel će vam svojom ponudom pružiti relaksirajući i inspiritivan boravak.

Hotel Danubia Park je deo Silver Lake Resort-a, čitavog malog sveta zabave i uživanja. Bez obzira da li dolazite na porodični odmor, romantični vikend ili poslovni skup, idealno je mesto za obnavljanje životne radosti i energije u miru Srebrnog jezera.

Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju prostor za sedenje i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Opremljene su mini-barom, sefom i radnim stolom. Smeštajne jedinice sadrže sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu.

Fitness & spa

Bogatu ponudu garni hotela Danubia Park čini i savremeno opremljeni fitness i spa centar.

Kreiran po meri svakog gosta, fitness centar se prostire na oko 300 m2. Smešten u prijatnom ambijentu i sa obiljem dnevnog svetla, u centru svoje mesto mogu da nađu svi kojima su fizička aktivnost i zdrave navike deo životnog stila, kako onima koji se sportom bave rekreativno, tako i profesionalno. Osim što je opremljen svim najsavremenijim spravama za vaš trening, ovaj prostor raspolaže komfornim kabinama za presvlacenje, tusevima i kasetama za odlaganje ličnih stvari.

Za potpuni balans tela rezervisana je spa zona – sauna, deo sa tropskom kišom kao i razne vrste masaža.

Aqua Club

Ovaj kompleks bazena sa vodenim atrakcijama za decu i odrasle može da primi preko 1.200 posetilaca. Na površini od 2.500 m2 nalazi se 5 bazena različitih dubina od kojih je jedan namenjen najmlađima (od 0 do 3 godine). Nezaboravnu zabavu pružaju i tobogani koji vode direktno u bazen.

Aqua Club se nalazi u neposrednoj blizini jezera, šetališta i ugostiteljskih objekata i pruža potpuni komfor posetiocima. Sadrži dva šanka sa bogatom ponudom, svlačionice i toalete uključujući i onaj za potrebe osoba sa invaliditetom.

Radno vreme Aqua Club-a je od 10.00h do 19.00h. Za goste hotela ulaz je besplatan.

Restoran Sidro

Potpuni utisak o Srebrnom jezeru i Dunavu teško je steći bez gastronomskog doživljaja u restoranu Sidro. Pozicioniran na samoj obali Srebrnog jezera, restoran će vam pružiti udobnu, opuštujaću atmosferu uz bogat i raznovrstan jelovnik sa akcentom na svežu, tek upecanu rečnu ribu. Domaći mesni i sveži riblji specijaliteti kao i slasni deserti samo su deo vrhunske gurmanske ponude restorana.

Tokom sezone na terasi restorana Sidro podjednako možete da uživate u ukusnim zalogajima koliko i u zadivljujućem pogledu na jezero. U suton ćete prisustvovati očaravajućem zalasku sunca kao i fenomenu po kome je Srebrno jezero i dobilo ime – milioni iskrica po površini vode daju jezeru nadaleko čuveni srebrni odsjaj.

Restoran prima 180 gostiju, poseduje pušačku zonu kao i lobby bar sa kaminom. Tokom letnje sezone gostima je na usluzi i prostrana bašta okružena zelenilom sa 100 mesta.

Tennis club

U okviru Tennis Club-a gostima Silver Lake Resort-a na raspolaganju su četiri teniska terena sa šljakom. Tereni su osvetljeni reflektorima što omogućava igranje i u večernjim terminima, a ukoliko niste poneli opremu, postoji mogućnost rentiranja reketa i loptica.

Pored terena nalazi se kafe bar, kao i svlačionice sa kupatilima.

Mini golf

U kojim god aktivnostima da uživate, Silver Lake Resort nudi za svakog po nešto. Za porodičnu ili zabavu u dvoje, mini golf je idealan vid rekreacije koja će vas opustiti, zabaviti ali i podstaći takmičarski duh. Teren za mini golf sadrži 12 polja za igranje.

Biciklistička / jogging staza

Za one željne aktivnog odmora i sportskih aktivnosti na otvorenom, biciklistička i jogging staza duž Dunava pravi je izazov. Okružena zelenilom i dužine 2,7 km, počinje od marine na Srebrnom jezeru i završava se u Velikom Gradištu, a pružiće vam sav užitak pirode, čistog vazduha i osećaja nesputanosti

Igralište za najmlađe

Na šetalištu kraj Srebrnog jezera a u blizini restorana Sidro, nalazi se kutak za najmlađe posetioce Resorta. Sa ljuljaškama, klackalicama i toboganima, ovaj uređen i organizovan prostor na otvorenom je pravo mesto za zabavu i druženje mališana.

Hotelske usluge i opremljenost:

Gostima garni hotela Danubia Park na raspolaganju su:

– Usluge recepcije 24h
– Soba za osobe sa posebnim potrebama
– Rampa za prilaz osoba sa posebnim potrebama
– Usluge spa i fitness centra
– Korišćenje Aqua Club-a
– Pordška u organizovanju izleta
– Baby oprema (krevetac, stolica za hranjenje, sedište za bicikl)
– Soba za igru
– Usluge pranja i peglanja veša

Besplatan parking:

– ispred ulaza hotela: 27 mesta + 1 (za osobe sa posebnim potrebama)
– prekoputa hotela: 13 mesta

http://www.srebrnojezero.com/

Cenovnik za 2023

Tip sobe Cena
Standard dvokrevetna 94
Jednokrevetna soba 70
Superior dvokrevetna 102
Jednokrevetna superior soba 77
Junior apartman 121
Porodična soba A 164
Porodična soba B 118
Apartman 124
Executive apartman 239

* Cene su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za noć i odnose se na uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• osiguranje,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa u iznosu od 80 RSD po osobi/noć za odrasle, odnosno 40 RSD za decu od 7 do 15 godina. Deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
• Doplata za polupansion je obavezna i iznosi 13 EUR po osobi/obroku, odnosno 6 za decu 2 – 12 godina,
• Dete od 2-7 u godina na posebnom ležaju ima popust od 50% – osim na promotivne cenovnike.
• Dete od 7-12 godina na posebnom ležaju ima popust od 30% – osim na promotivne cenovnike.
• Korišćenje pomoćnog ležaja 22 EUR
• Kasna odjava u dvokrevetnoj sobi 25 EUR
• Kasna odjava u apartmanima 32 EUR
• Kasna odjava – Family A 43 EUR
• Kasna odjava – Executive apartman 54 EUR

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti