0
0 reviews

Hotel Eagles Palace 5*

ouranoupolis-Atos, Grčka
od 89€ / Po noći

Hotel Eagles Palace 5* – manji luksuzni hotel nalazi se samoj plaži, na samo 4 km od samog centra Uranopolisa. Od aerodroma u Solunu udaljen je 125 km.
U okviru hotela recepcija, bar u predvorju, bar na plaži, glavni restoran, restoran u vrtu hotela i taverna pokraj bazena, nekoliko bazena različite veličine i za različite uzraste, ležaljke i suncobrani, tuševi i bar pored bazena, room-service, prodavnice suvenira, novina, cigareta, taksi usluge, iznajmljivanje automobila, menjačnica, hotelski parking, prevoz gostiju do Ouranoupolisa, klub i igralište za decu, bilijar, soba za kartanje i video igre, TV sala, teniski teren, fitness centar sa časovima aerobika i aquabika, teretana, luksuzan SPA centar, jacuzzi, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, skijanje na vodi, kanu.

Ležaljke i suncobrani su besplatni. Iznajmljivanje peškira za plažu je moguće uz depozit.

Hotel raspolaže sa 164 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, radio, telefon, LCD TV, mini bar i balkon sa pogledom na vrt ili na more. Standardne sobe površine oko 25 m², (tzv. „no view“) gledaju na zid druge zgrade, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja I pomoćni ležaj.

Superior sobe površine oko 40 m², imaju pogled na baštu ili more, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ili francuski ležaj i pomoćni ležaj.

Junior suite površine oko 40 m², sa pogledom na more ili izlazom na plažu, namenjene za smeštaj 3 do 4 osobe, sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa dva standardna ili francuskim ležajem i sofom.

Bungalovi površine oko 50 m², sa pogledom na more ili izlazom na plažu, namenjeni za smeštaj 2 do 3 osobe.i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe sa dva standardna ili francuskim ležajem i sofom.

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za polupansion iznos dat u tabeli.

Eagles Palace

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 12.05.-25.05. 26.05.-22.06. 23.06.-20.07. 21.07.-19.08. 20.08.-02.09. 03.09.-23.09. 24.09.-07.10.
Superior soba pogled bašta 2 98 137 161 180 161 137 98
Superior soba pogled more 2-1 109 159 184 216 184 159 109
Porodična soba pogled bašta 2-4 140 212 259 319 259 212 140
Junior svita pogled more 2-4 172 265 326 385 326 265 172
Svita Jacuzzi pogled more 2 191 315 385 455 385 315 191
Svita sa bazenom 2-4 217 385 473 589 473 385 217

*Cene su izražene u evrima po osobi i uključuje uslugu noćenja sa doručkom.

 


U cenu je uračunato

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge.
  • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uračunato

  • Organizovan prevoz.
  • Fakultativni izleti.
  • Invidualni troškovi putnika

Doplate i bonusi:

  • Prvo i drugo dete do 12 godina – BESPLATNO

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen besplatan privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti