0
0 reviews

Hotel Ekies All Senses Resort 4*

Vourvourou-Sitonija, Grčka
od 92€ / Po noći

Hotel Ekies All Senses Resort 4* – smešten u mestu Vourvourou, Sitonija, na skoro privatnoj plaži, sa belim peskom i čistom plavom vodom, sa pogledom na plavo more i zelenu borovinu. 80 km od solunskog aerodroma.

Sadržaj– Bazen, đakuzi, kabana za masažu i alternativne terapije, odmaralište za goste, večernji servis, prostor za čitanje i pisanje, room servis, glavni restoran, gril restoran, „Uvek mokar bar“, deo za odmor i relaksaciju u bašti, bar na bazenu.

Sobe– U svim sobama nalazi se sledeće: mini bar, direktan telefon, satelitska TV, A/C, kozmetika u kupatilu, fen, sef. Standardne sobe mogu da smeste 2-3 osobe. Prirodne atrakcije nisu promašile ovo mesto, od pogleda na baštu ili šumu, do nameštaja sa mrežama protiv komaraca oko kreveta. Svaka soba nudi jedinstvenu, posebnu dekoraciju.

Sportovi- Čamci, bicikle, kabana za terapije masažom i alternativne terapije, časovi joge.

Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit od 20 eur. Sobe su neobično i interesantno dekorisane sa raznobojnim nameštajem. Svaka soba je različita i ima TWC sa fenom, terasu, wi-fi Internet (besplatno), SAT TV, A/C, krevetac (na upit, bez doplate), mini bar, sef i telefon.

Standardne sobe su veličine cca 22-30 kvm i namenjene su za 2 osobe (2 standardna ili „francuski ležaj“). Superior sobe i junior suite su dodatno opremljene CD-om, DVD-om, sofama na terasi i posebnom kozmetikom u kupatilu.

Superior sobe su veličine cca 26-36 kvm i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski ležaj“ i sofa).

Junior suite su veličine cca 40-60 kvm, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz kombinovane dnevno-spavaće sobe (2 standardna ili „francuski ležaj“ i sofa).

Usluga u hotelu Ekies All Senses je po izboru, noćenje sa doručkom ili polupansion uz doplatu (najava i uplata u agenciji).

Ekies All Senses Hotel

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 20.05.-31.05. 01.06.-18.06. 19.06.-13.07. 14.07.-27.08. 28.08.-17.09. 18.09.-01.10.
Superior dvokrevetna soba 2 92 110 211 137 211 92
Apartman 2-3 104 126 153 179 153 104
Veliki apartman 2-4 132 153 195 227 195 132
3. osoba besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Dete do 12.99 godina besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno

*Cene su izražene u evrima po sobi/danu i uključuju noćenje sa doručkom.

*Odobrava se popust od 10% za uplate 50% od ukupne cene do 31.03.2023.


U cenu je uključeno

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

  • Organizovani prevoz
  • Invidualni troškovu putnika
  • Fakultativni izleti

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen besplatan privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi