0
0 reviews

Hotel Grand Jasna 4*

Demanovska Dolina, Slovačka
od 44€ / Po noći

Hotel Grand Jasna 4*

Jasna – Niske Tatre – Skijanje

Zimovanje Slovačka 2022-23

Niske Tatre su planinski lanac koji se prostire kroz srednju i istočnu Slovačku i nalaze se južno od Visokih Tatri od kojih ih deli dolina reke Váh, dok ih s južne ograničava reka Hron.

Planinski venac Tatri se prostire pravcem zapad-istok u dužini od 80 km i pokriven je gustom šumom, a najveći deo pripada Nacionalnom Parku Niske Tatre koji je osnovan 1978.

Najviši delovi Niskih Tatri nalaze se u zapadnom delu, srednji deo je mnogo niži, dok se prema krajnjem istoku predeli opet izdižu.

Najviši vrh je Dumber sa 2042 metara nadmorske visine, dok se pored njega nalazi niži Čopok na čijih 2024 metara nadmorske visine izlazi i žičara što ga čini jednim od najposećenijih mesta na Niskim Tatrama.

Na krajnjem istoku se nalazi vrh Kralove Hola sa 1946 metara nadmorske visine.

Smešteno u Nacionalnom parku Niske Tatre,  Jasna je najveće skijalište u centralnoj i istočnoj Evropi koje nudi odlične uslove za zimske sportove na severnoj i južnoj strani planine Chopok (2.024 m).

Jasna nudi 50 km ski staza – većina njih su dugačke sportske staze, 12 freeride zona, snežni park, bogat ski program, najsavremenija infrastruktura i žičara. Tokom leta ovde će uživati svi ljubitelji turizma ili zabave i gastronomskih dešavanja.

Hotel Grand Jasna 4* – Zimovanje Slovačka 2022-23

Hotel Grand Jasna nudi idealan porodični odmor tokom cele godine. U neposrednoj blizini hotela nalazi se ski staza, baš kao i restorani, atrakcije i prodavnice.

Grand Hotel Jasna ie odličan izbor ne samo za zimski odmor već i za letnji, jer i  tokom leta posetioci mogu uživati u raznim letnjim sportovima i planinarenju.

Pustite svoje telo da se opusti nakon zahtevne šetnje. Grand Hotel Jasna Wellness centar nudi masaže i tretmane koji će oduševiti vaša čula. Zatvoreni bazen, hidromasažni bazeni i svet sauna će napuniti vašu izgubljenu energiju.

Uživajte u miru u 155 elegantnih soba različitih kategorija ispod planine Chopok.

U hotelu postoji škola za skijanje i snowboard. Takođe možete  i iznajmiti opremu za skijanje, cross-country i snowboard.

Restoran – Hotel Grand Jasna.

Prepustite se izboru modernih jela ili tradicionalne slovačke kuhinje pune bogatih ukusa.

Moderan i elegantan restoran u neutralnim nijansama sive i bež je kulinarska baza za vaše putovanje ka otkrivanju novih ukusa. Izaberite neki od specijaliteta kuvara navedenih u A la carte meniju.

Lobi bar – Hotel Grand Jasna.

Lobi bar je pulsirajuće srce Grand Hotela Jasna.

Prozračnim prostorom ujutru se širi primamljiv miris kafe. Za vreme ručka slatka aroma prelazi u miris svežih palačinki. Kako sati odmiču, čuje se zvuk zveckanja čaša napunjenih raznim vrstama alkoholnih i bezalkoholnih pića iz naše široke ponude Lobi bara – Hotel Grand Jasna.

Lobi bar nudi WiFi, bilijar i dečiji kutak za vašu decu da ih nadgledaju dok se igraju. Živa muzika u sezoni savršeno upotpunjuje večernju atmosferu koju stvara i dizajnerski kamin.

Grand Wellness centar  – Hotel Grand Jasna.

Opustite se u prostranom wellness centru ispod planine Chopok.

Uživajte u opuštajućim trenucima u otvorenim hidromasažnim bazenima pod zvezdama ili u zatvorenom bazenu. Prepustite se wellness tretmanu u Niskim Tatrama uz jedinstvene masaže i oslobodite se stresa uz pomoć  iskusnih masažera.

Prostrana terasa pored potoka Demanovka opremljena roštiljem na kome kuvar nudi specijalitete sa roštilja je omiljeno mesto za opuštanje tokom sunčanih dana tokom leta.

Hotelske usluge:  iznajmljivanje bicikala i sportske opreme, dečiji kutak, WiFi veza (pokrivanje: hotelski lobi, lobi bar, konferencijske sobe), bilijar, parking kod hotela, usluga pranja veša – pranje i peglanje, dnevna štampa, ski bus

Hotel takođe ima: škola skijanja i snowboard-a, iznajmljivanje opreme za skijanje, skijaško trčanje, snowboard-a, skijašnica, sportska prodavnica sa brendiranom odećom i aksesoarima

https://www.tmrhotels.com/hotel-grand-jasna/en/

Žičare
 • Biela Pút – Jasná – 300 m
 • Grand – Brhliská – 350 m
 • Otupné – Luková – 400 m
 • Otupné – Zrkadlo – 650 m
 • Jasná – Priehyba – 900 m
 • Jasná – Luková – 950 m
 • Priehyba – Chopok – 1,1 km
 • Záhradky – Priehyba – 1,2 km
 • Záhradky – 1,2 km
 • Jasná – Luková Small – 1,3 km
 • Záhradky – Rovná Hol’a – 1,3 km
 • Lucky – Vyhliadka – 1,5 km

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti