0
0 reviews

Hotel Grand Kopaonik 4*

Kopaonik, Srbija
od 108€ / Po noći

Hotel Grand Kopaonik 4*

Zimovanje Kopaonik 2022-23

 

Hotel Grand Kopaonik, gde je sve podređeno vašem dobrom osećaju i svakodnevnom uživanju. Kontinuirano negujući tradiciju vrsnog hotelijera, Hotel Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i neprikosnoveni kvalitet. Grand je mesto okupljanja iskusnih pojedinaca koji žive dosledno idealima koji definišu moderan luksuz, i kao takav, je ponosni nosilac epiteta jednog od najprepoznatljivijih simbola Kopaonika.

Ušuškan u prelepom okruženju Nacionalnog parka, na najprestižnijoj lokaciji na Kopaoniku, svojim gostima pruža jedinstven osećaj luksuza uz legendarno posvećenu uslugu. Vešto kombinujući tradiciju lokalnog gostoprimstva sa savremenim trendovima turizma i ugostiteljstva, sa odvažnošću nudi nove, atraktivne staze od kojih nastaju najlepše lične ekspedicije.

Hotel raspolaže elegantnim i prostranim sobama. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i bademantilom. Pogodnosti obuhvataju LCD TV, telefon, DVD plejer, mini-bar i sef.

Petsednički Apartman – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 105 m2

BROJ GOSTIJU: 5 osoba

KREVETI: Francuski ležaj, Pogodnosti i Usluge

Executive Apartman – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 87 m2

BROJ GOSTIJU: 5 osoba

KREVETI: Francuski ležaj

Junior Apartman – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 79 m2

BROJ GOSTIJU: 4 osoba

KREVETI: Francuski ležaj

Family Apartman – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 35 m2

BROJ GOSTIJU: 4 osoba

KREVETI: Francuski ležaj i trosed na razvlačenje

Family soba – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 32 m2

BROJ GOSTIJU: 3 osobe

KREVETI: Francuski ležaj ili dva odvojena ležaja

Deluxe soba – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 36 m2

BROJ GOSTIJU: 3 osobe

KREVETI: Francuski ležaj

Superior soba – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 27 m2

BROJ GOSTIJU: 2 osobe

KREVETI: Francuski ležaj ili dva odvojena ležaja

Standardna soba – Hotel Grand Kopaonik

VELIČINA: 20 m2

BROJ GOSTIJU: 2-3 osobe

KREVETI: Francuski ležaj ili dva odvojena ležaja

Spa&Welness centar – Hotel Grand Kopaonik

Raskošan i istrajan, hotel nudi nenadmašan planinski doživljaj obogaćen brojnim sadržajima za opuštanje i uživanje tokom cele godine. Provklasni tretmani Spa&Welness centra, jedinstveno osmišljeni retreat paketi, celodnevni consierge program, kao i brojne aktivnosti na otvorenom, samo su neki od sadržaja kojim ćemo vas sprovesti kroz nezaboravne avanture i otkriti vam najlepše tajne Kopaonika. Inspirisan negom tela i duha, Spa & Wellness centar pruža luksuzan i pažljivo odabran niz tretmana sa namerom da vas odvuče od obaveza svakodnevnog života, da dozvoli posebnoj energiji Kopaonika da obuzme vaša čula i omogući vam da se opustite i uravnotežite vaš um, telo i duh.

Spa centar Grand Oaza površine 1.800 m² ima saunu, tursko kupatilo, ledeno-slanu pećinu, bazen na otvorenom i hidromasažnu kadu, kao i prostor za opuštanje sa pogledom na planinski pejzaž. Mogu se organizovati razne masaže i kozmetički tretmani.

Spa & Wellness sadržaji:

– Pet sofisticirano uređenih luksuznih soba za tretmane
– Relax lounge
– Salon lepote (frizerski salon, manikir i pedikir)
– Aromaterapijska laboratorija
– Finska sauna
– Sauna borovih iglica
– Infrared soba sa zidom od himalajske soli
– Lava sauna (prilagođeno porodicama)
– Hamam sa penom (prilagođeno porodicama)
– Parno kupatilo
– Ledena fontana
– Tuševi doživljaja
– Rasul i parni tuševi
– Hamam
– Dva fascinantna bazena (zatvoreni bazen za rekreativno plivanje i otvoreni bazen sa toplom vodom)
– Healthy spa bar
– Fitness centar sa najsavremenijim Technogym spravama za vežbanje

Salon Lepote – Hotel Grand Kopaonik

Budite lepi i negovani u svakoj prilici. Na raspolaganju su vam:

– Kozmetičke usluge
– Solarijum
– Profesionalno šminkanje
– Manikir
– Pedikir
– Frizerski salon (muški i ženski)

Fitness Centar – Hotel Grand Kopaonik

Fitnes centar raspolaže sa najmodernijim Technogym spravama za vežbanje. Ostanite u dobroj formi uz personalne ili grupne fitnes treninge, pilates, aerobik i jogu.

Restoran Bacco Dine & Drink – Hotel Grand Kopaonik

Jedinstven, iskusan, prefinjen, novi restoran u neponovljivom hotelu Grand!

Intrigiraće vas gastronomskom kreativnošću, ušuškaće vas toplinom i sofisticiranošću, opustiće vas detaljima koje smo vešto osmislili za vas. U krugu probranih prijatelja, sasvim novo iskustvo Kopaonika.

KUHINJA: Francuska kuhinja u fuziji sa elementima mediteranske i azijske sa najkvalitetnijim sastojcima iz celog sveta

SERVIS: Francusko formalno serviranje, “a la minute”

RADNO VREME: Svakog dana, 18pm – 01am

DRESS CODE: Elegant

Graden Gastro Bar – Hotel Grand Kopaonik

Za pogled na nezaboravne planinske predele Kopaonika pobrinula se priroda, a mi smo vam, kao njeni verni partneri, poklonili priliku za kreiranje najlepših uspomena.

U prijateljskoj atmosferi probranog društva, u šoljici tople kafe užitak je zagarantovan, baš kao i tokom degustiranja vrhunskog kuvanog vina ili uživanja u hrskavom popodnevnom obroku.

KUHINJA: Internacionalna

RADNO VREME: 08am -01pm
Doručak: 08am – 12am
Ručak: 12am
Večera: 18pm – 23pm
Late night meni: 23pm – 01am

DRESS CODE: Casual

Grand Salon – Hotel Grand Kopaonik

Otmen i odmeren, a podjednako šarmantan da vam izmami osmeh i ulepša dan! Grand Salon predstavlja nasleđe stila, grandioznosti i istrajnosti. Ušuškan u toplom planinskom ambijentu, generacijama predstavlja mesto okupljanja onih koji žive dosledno svojim hedonističkim idealima.

Raskošnim pogledom na planinske vrhove Kopaonika prvu jutarnju kafu čini intenzivnijom i slađom, a predah između skijanja istrajnijim. Dok vas toplina kamina inspiriše na priču u dvoje, nazdravite čaroliji života koja svaki trenutak proveden u baru čini vrednim pamćenja.

RADNO VREME: 07am – 01am

DRESS CODE: Casual

Skijanje – Ski centar Kopaonik

Kao najveći ski centar Srbiji, sa odlično pripremljenim stazama pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika  do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik prostire se na više od 64 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljene su staze Pančićev vrh, Karaman greben i Malo Jezero. Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoje tri obezbeđena prostora „ski vrtića“ sa pokretnim trakama koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.

Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97 posto skijališta. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama.

Sve staze su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat. Sistem ski instalacija na Kopaoniku čini jedna gondola, tri šestosedne žičare, sedam četvorosednih, deset ski liftova, dva vezna ski lifta kao i poketna traka.

Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava.

Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera.

Ski centar Kopaonik bogatiji je za gondolu koja povezuje Brzeće sa centrom Kopaonika. Gondola Brzeće-Mali karaman prostire se na postojećoj trasi starih žičara Bela reka 1 i Bela reka 2, s tim što je izlazna stanica produžena do platoa na Malom Karamanu. Pored toga, na Kopaoniku su izgrađene još četiri nove staze za skijanje koje su u velikoj meri proširile kapacitet skijališta.

 

https://www.grandkopaonik.com/

Žičare u blizini Hotela Grand Kopaonik

  • Pančić ekspres 100 m
  • Karaman greben ski lift 150 m
  • Krst ski lift 150 m

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti