0
0 reviews

Hotel Korali 2*

Sutomore, Crna Gora
od 26€ / Po noći

Korali je hotelski kompleks za odmor koji se nalazi direktno na 2 km dugačkoj peščanoj plaži Sutomora. Sadržaji uključuju veliki restoran,dnevni i noćni bar na plaži. Takođe ima dosta sportskih i rekreativnih sadržaja. Svaka soba u hotelu ima sopstveni balkon, većina sa pogledom na more. Sve sobe imaju klimu, mini bar, satelitsku TV i telefon.
Crnogorska jela se služe u restoranu koji je potpuno klimatizovan i ima terasu. Obroci se služe na bazi švedskog stola ili a-la-carte. Gosti takođe mogu uživati u osvežavajućim pićima i sladoledima u baru na plaži.
Besplatan bežični internet i sefovi su dostupni na recepciji.
Aerodrom Tivat je udaljen samo 55 km od hotela Korali. Gosti takođe mogu koristiti aerodrom Podgorica, udaljen samo 30 km.

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 12.06. 13.06. - 10.07. 11.07. - 28.08. 29.08. - 11.09. 12.09. - 30.09.
1/2 soba BB 26 32 35 32 26
1/2 soba HB 29 35 38 35 29

* Cene iz tabele po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: HB – polupansion, BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za večeru iznosi 5 evra po osobi, ukoliko je uplaćena BB usluga
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 0-12 godina ne plaćaju, a deca od 12-18 godina imaju 50% popusta.
* Doplata za jednu osobu iznosi 30%,
* Doplata za dečiji krevet iznosi 10 evra po danu.

POPUSTI
* Dete do 12 godina koje koristi sopstveni ležaj i ishranu ostvaruju 50% popusta
* Dete do 12 godina koje koristi zajednički ležaj sa roditeljima – gratis
* Dete do 12 godina u 1/2 sobi sa jednom odraslom osobom – 20% popusta
* Dvoje dece do 12 godina u jednoj 1/2 sobi sa jednom odraslom osobom, prvo dete – gratis, a drugo – 20% popusta
* Dvoje dece do 12 godina u jednoj 1/2+1 sobi sa jednom odraslom osobom, prvo dete – 20% popusta, a drugo – 50% popusta
* Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 10%
* Deca do 2 godine gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do 31.03.2022. odobravamo popust od 5%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele