0
0 reviews

Hotel Latini 4*

Zell am See, Austrija
od 120€ / Po noći

Hotel Latini 4*

Zimovanje Austrija 2022-23

Skijanje – Zell am See

 

Zell am See se nalazi u podnožju skijališta Zell am See – Schmittenhöhe, a sastoji se od 28 žičara i ima 75 km staza.

Za sezonu 07/08 izgrađene su dva nova ski lifta, koja vode do samog vrha, na 2000m i to jedna gondola i jedna žičara šestosed.

Najviša tačka skijališta nalazi se upravo na 2000m, na vrhu Schmittenhöhe. Dobra strana je to što se na samo skijalište možete popeti sa nekoliko punktova u samom gradu i to pre svega stojećim gondolama.

Staze su relativno dobro pokrivene žicama, od kojih su 13 sidra, 9 sedećih žičara i ukupno 6 gondola. Najveći je pritisak na Zeller Bergbahn koji vozi gotovo iz samog središta grada, a naša preporuka je da se odvezete do stanice Schmittenhöhe bahna, koja vas vozi za 15min.vožnje vodi direktno na vrh.

Restorana ima puno, ali je često gužva u svima jer je skijalište često vetrovito, pa ljudi uglavnom sede unutra.

Staze nisu previše zahtevne, sve su više manje crvene klasifikacije i dosta su kratke izuzev one koja se spušta od vrha Schmittenhohe na 2000 m do mesta Schülldorfa. Osim pri vrhu skijališta, većinom prolaze kroz šumu tako da ne očekujte glečerski ambijent.

Skijalište nije namijenjeno zahtevnijim skijašima nego više rekreativcima iako se može naći dosta odličnih freeride staza za skijanje. To međutim nikako nije razlog da i oni sa višim kriterijumima ne odu tamo.

Hotel Latini 4* – Zimovanje Austrija

Hotel Latini se nalazi na mirnoj lokaciji u planinskom okruženju oko jezera Cel. Gostima nudi finu kuhinju, spa, bazen i besplatan parking u garaži.

Gostima su na raspolaganju dvokrevetne sobe sa bračnim krevetom i junior suite jedinice sa panelima od svetlog drveta, od kojih pojedine imaju balkone ili francuske balkone sa izvanrednim pogledom. Kablovski internet i WiFi mogu besplatno da se koriste.

Kulinarski doživljaj uključuje internacionalne i domaće specijalitete u različitim restoranima hotela Latini i u piceriji. Bogat doručak na bazi švedskog stola je uključen u cenu smeštaja.

Ponuda hotela Latini takođe uključuje raznovrsne rekreativne programe i veliku wellness zonu.

Hotel Latini je smešten u četvrti Šitdorf (Schüttdorf) u gradu Cel am Zee. Žičarom Areitbahn gosti mogu za 2 minuta vožnje da stignu do planine Šmitenhoe, raja za skijaše i planinare.

Pejzaž oko grada krase planinski vrhovi, bujne livade i duboka plava voda jezera Cel. Gosti takođe mogu da organizuju izlete do odredišta kao što su visoki planinski put Grosglokner, Salcburg i ledene pećine Ajsrajzenvelt u Verfenu.

Hotelske usluge:

– Topli i hladni gurmanski doručak na bazi švedskog stola do 10:30
– Slatka i kisela popodnevna užina
– Korišćenje Gold Spa
– Bade mantil i papuče tokom vašeg boravka
– Korišćenje sale za fitnes
– Parking u podzemnoj garaži
– 10% popusta na iznajmljivanje skija u kući (zimi)
– Skipass usluga na recepciji (zimi)
– Konsultacije i rezervacije za vaš čas skijanja (zimi)
– Letnja karta Zell am See – Kaprun sa mnogo uključenih usluga (15.05. – 31.10.)
– Kartica mobilnosti, besplatno korišćenje javnog prevoza (01.05. – 31.10.)
– Nedeljni program sa vođenim šetnjama leti
– 25% popusta na zelenu taksu na vodećem golf terenu Zell am See – Kaprun

 

https://latini.libertashotels.com/en

  • Bambilift 150 m
  • Schüttlift 350 m
  • Areitbahn I 450 m

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti